Dodaj do ulubionych

Hajduszoboszlo 2013

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 20:31
WItam, wybieramy się na weekend majowy do hajduszoboszlo. Piszcie jakie macie doświadczenia po roku 2012 z tamtego miejsca :) ja Byłam w 2011 i rewelacja. Który camping jest tańszy THERMAL czy Hajdu?, który wybrać lepiej? Na który camping można wracać z basenów w ciągu dnia? Czy śpiąc w namiocie jest możliwość podłączenia prądu? Jeśli ktoś był w tamtym roku w maju lub na wakacjach to niech opisze swoje doświadczenia! :)
Obserwuj wątek
    • polskawiosna Re: Hajduszoboszlo 2013 27.03.13, 08:01
      Tez jestem ciekawa, i chciałabym zadać podobne pytania jak poprzedniczka. Ja tam co prawda nigdy nie byłam, ale mamy w planie taki wypad koło lipca, wiec jeśli ktoś byłby tak miły i napisał coś więcej na ten temat...
      • lisia312 Re: Hajduszoboszlo 2013 27.03.13, 12:59
        jak dla mnie za tłoczno, pełno naszych:) i nie tylko. Wolę kameralnie
      • jolanta631 Re: Hajduszoboszlo 2013 31.03.13, 12:36
        W maju nie wszystkie baseny są już czynne. Działaja tylko lecznicze w środku a na zewnątrz jeden z masażami.W sezonie bardzo dużo ludzi, dosłownie tłumy. Jeśli komuś to nie przeszkadza to warto pojechać .Wspaniały ,duży kompleks basenów. Te ze zjeżdżalniami są dodatkowo płatne.
        Z kompleksem basenów połączony jest tylko camping Thermal.Duży zadbany, częściowo zadrzewiony z nieograniczoną ilością wejść i wyjść na baseny( na bramce okazuje się emblemat z zameldowania na campingu}Z podłączeniem do prądu nie ma problemu.Camping z wyznaczonymi i ponumerowanymi parcelami,więc panuje tam porządek. Toalety czyste, więc nie ma się do czego przyczepić.
        • Gość: atom Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.ostnet.pl 05.05.13, 21:44
          Właśnie wróciłem z majowego wypadu do Hajduszoboszlo, biwakowałem pod namiotem, pogoda dopisała, było super. Z wypowiedzią mojej poprzedniczki zgadzam się w pełni. Bywa na basenach gęsto, ale każdy tam znajdzie coś dla siebie. Kemping jest duży i dobrze zorganizowany, właśnie uruchomiono wifi , może nie powala szybkością , ale mam nadzieję że będzie rozwijany. Wracam w lipcu na następny tydzień, bo warto. Polecam
          • Gość: grzegorz Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.13, 19:13
            Witam.może mi pan podać jak wychodzi cenowo pobyt na basenach,wybieram się za tydzień i nie wiem jak przygotować się finansowo,jadę z żoną i dzieckiem 11 letnim.Dziękuje za odpowiedż.
            • Gość: uleczka90 Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.13, 19:26
              ja bylam teraz z ,mężem i rocznym dzieckiem. wiec za dziecko nie placilam. ale za baseny za 11letnie dziecko placi się normalnie. trzeba liczyc 1800huf x 3 = 5400huf x 7 dni = 37800HUF za pana zone i dziecko
              • Gość: teodorek Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.22.radom.pilicka.pl 20.07.13, 21:48
                Warto jednak zwrócić uwagę, że za wejście do aquaparku, czyli przede wszystkim na zjeżdżalnie jest osobna, dość spora opłata, bo 2900 ft.
                Cennik:
                pl.hungarospa.hu/hungarospa-ceny/aquapark
                Ja się wybieram do Haj-lo po raz pierwszy, ale spotkałem się już z praktyką stosowaną także na innych kąpieliskach, że za zjeżdżalnie płaci się osobno, tak jest na przykład w Demjen, czy Bukkszek. To jest o tyle istotne, że dla dzieci zjeżdżalnie są dużą atrakcją i wydanie dodatkowych forintów jest czasem konieczne. W Haj-lo te 2900 ft, to ok. 45 złotych.
                • Gość: leszekmw Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.15, 10:43
                  witam i prosze o pomoc w tych cennikach..
                  generalnie chodzi mi o wyjazd we wrześniu ..
                  czy kupując bilet do aquapalace mam też wstęp na baseny " normalne " czy musze dokupić na nie oddzielny bilet ? bo ze oddzielny do aquaparku to już wiem..
          • Gość: Halina Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.sanok.biz 24.07.13, 14:36
            Jak obecnie wygląda sytuacja jeśli chodzi o jedzenie? Mam na myśli obiad, lody czy jakieś piwo na obiekcie? Bo koszt samego pobytu i basenów da się obliczyć ale chciałam wiedzieć jak resztę przygotować.
            • Gość: uleczka Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: 82.177.202.* 24.07.13, 19:01
              jak w Polsce... można kupic zestawy zupa + drugie danie nawet za 15 zl. wybor ogromny. polecam langosza (ok 7zl - zależy od rodzaju). lody zależy czy galka czy kręcony i zależy gdzie. galka ok 200-250 forintow a kręcone nawet 450forintow. ich się nie oplaca bo strasznie male... ogolnie ceny jak w Polsce. no naleśnik 200forintow (3zl)
          • Gość: minitofik Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.13, 15:28
            Ciekawa jestem,czy jest wifi na thermal camping? Korzystałeś z internetu tam????
    • Gość: adasko Hajduszoboszlo 2013 IP: 85.219.250.* 12.04.13, 10:05
      Witam. hajduszoboszlo polecam w Maju nigdy nie byłem. Tylko w Czerwcu i z dwa razy w Sierpniu. W tym roku od 1 Lipca. Jak ktos wczesniej pisał wszystko spoko tylko w okresie wakacyjnym troszkę ludzi dużo. Ceny dośc niskie obiad można zjesc spokojnie za 15 zeta polecam langosza chyba z 8 zeta, piwko z 4 zeta butelkowe, wino jakos chyba podobnie za 200/300 ml hamburger z 6/7 zeta. Kwatere mam za 25 euro za dwie osoby i dziecko 4 letnie czyli przyzwoicie. jest co robć jeszcze jak ktos jedzie rodzinnie z dziećmi tak jak my to polecam dzieci nie bedą sie nudzić jak cos to pisac cos podpowiem
      • termalny Re: Hajduszoboszlo 2013 12.04.13, 14:41
        Zdecydowanie polecamy Hajduszoboszlo. A w Hajduszoboszlo polecamy HOTEL THERMAL - bezpośrednio przy basenach Hajduszoboszlo, wszystko w cenie, ładny hotel, dobre jedzenie.. :)

• Gość: uleczka Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 10:13
          witam. mam pytanie co do basenow. wybieramy sie 10 czerwca z rocznym dzieckiem. czy placimy za niego wejscia na basen ? a czy na wegrzech jest LPG? moze ktos wie jaka jest cena ? :) pozdrawiam
          • valdi49 Re: Hajduszoboszlo 2013 06.05.13, 18:09
            LPG jest ale nie wszędzie - cena ok 300Ft ale benzyny poniżej 400 Ft nie kupisz. Sądzę, że za roczne dziecko nie zapłacisz.
          • jolanta631 Re: Hajduszoboszlo 2013 07.05.13, 11:47
            Dzieci do 3 lat bezpłatnie.Kąpiel takich małych dzieci w wodach lecznicZYCH nie jest obojetna dla ich zdrowia i jest zabroniona( ale o tym chyba wiecie?)
            • Gość: uleczka90 Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 19:08
              ale czy tam sa tylko wody lecnicze? czy zwykle baseny tez sa?
              • jolanta631 Re: Hajduszoboszlo 2013 13.05.13, 20:08
                Uleczko są też zwykłe baseny ,w tym jeden z falą
                • Gość: uleczka90 Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 20:18
                  to mysle ze do tych zwyklych basenow bede mogla bez konsekwencji zdrowotnych zabrac roczne dziecko :) a czy ktos sie tez wybiera do HB 10-17.06?
                  • Gość: izaimichal Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.229.84.2.masterit.cz 04.07.13, 13:05
                    my sie wybieramy najprawdopodobniej 9.06-17.06 z blizniaczkmi 1.5 roku
        • Gość: czaro Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 21:37
          w cenie tego hotelu są też zjeżdżalnie?
          • Gość: czaro Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 21:38
            chodzi mi o hotel termal
          • Gość: termalny Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.13, 15:32
            Witam.
            Zjeżdżalnie w AquaParku nie są zawarte w cenie pakietu Hotelu Thermal (opcjonalnie dodatkowo płatne).

-Aquapark stanowi samodzielną jednostkę na terenie kompleksu basenowego. Wejście do Aquaparku jest możliwe wyłącznie z terenu kompleksu basenowego (który dla naszych gości jest darmowy !) Bilet wstępu do Aquaparku (w postaci opaski na ramię) zapewnia nieograniczone przejście pomiędzy tymi dwoma jednostkami.
            - Z dużych zjeżdżalni korzystać mogą osoby od 12 roku życia, dzieci od 10 do 12 lat mogą z nich korzystać z pisemnym oświadczeniem rodziców
            - Dzieci do lat 3 korzystają z Aquaparku Hajduszoboszlo bezpłatnie

- W pakiecie hotelu Thermal w Hajduszoboszlo zawarte:
            zakwaterowanie; wyżywienie 2x dziennie (szwedzki stół); nieograniczony wstęp na baseny termalne hotelowe (3 baseny termalne); wolny wstęp do nowego parku wodnej rozrywki - Aqua Palace (w dniu wyjazdu wstęp nie jest wliczony w cenę); wolny wstęp na odkryty kompleks kąpieliskowy (na 30 hektarach); wolny wstęp na kompleks odkrytych i krytych basenów termalnych leczniczych; wolny wstęp na pływalnię krytą; wolny wstęp na kompleks saun w hotelu; szlafroki; dostęp do internetu w hotelu; parking;
            + dodatkowe bonusy, o których więcej na:
            medeacentrum.pl/thermal_hotel_hajduszoboszlo,114,114,107059,show_doc.html
            Pozdrawiam gorąco :)
            • Gość: teodorek Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.22.radom.pilicka.pl 04.07.13, 15:28
              Czy można prosić o pewne wyjaśnienie, bo nie wiem, czy dobrze rozumuję.

Z cennika na ich stronie wyczytałem, że wejście na kąpielisko plażowe (czyli zapewne wejście ten ogólny teren), to 1800 ft dla dorosłego i 1500 ft dla dziecka, a aquapark (czyli zjeżdżalnie) to dodatkowo 2900 ft, czyli korzystanie z całości, to 4700 ft dorosły i 4400 ft dla dziecka.
              Czy tak jest?

I jeszcze co oznacza w cenniku aquaparku pozycja "całodniowy bilet na minizjeżdżalnie lub dla osoby towarzyszącej dodatkowa opłata". Te "minizjeżdżalnie" to rozumiem jakieś malutkie dla najmłodszych, ale czy "dla osoby towarzyszącej dodatkowa opłata" oznacza możliwość wejścia na teren aquaparku, ale bez korzystania ze zjeżdżalni (na przykład jako opieka nad dziećmi), czy też coś innego.
              Z góry dziekuję za odpowiedź.
              • milkavanilka Re: Hajduszoboszlo 2013 08.07.13, 23:02
                Wejście do aquaparku jest osobne więc trzeba dodać obie kwoty- tak, jak to zrobiłaś. Na drugą część pytania nie znam odpowiedzi.
            • Gość: natka Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.13, 14:20
              Mam pytanie jeżeli sie kupi bilet na kąpieliska to można wychodzić z nich i wchodzić na ich teren ile razy się chce ??
              • milkavanilka Re: Hajduszoboszlo 2013 08.07.13, 23:05
                Nie, wejście jest jednorazowe, bilet dwukrotnego wstępu jest droższy:

pl.hungarospa.hu/hungarospa-ceny/cennik-plazowy
                jeżeli nie zapomniało się czegość niezbędnego do funkcjonowania to nie ma potrzeby wychodzić, baseny to takie małe "miasteczko".
                • pawulon1000 Re: Hajduszoboszlo 2013 10.07.13, 09:13
                  można wyjść ale maksymalnie 15 minut
            • Gość: milllcia Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: 78.133.163.* 07.08.13, 09:14
              Witam mamy z mezem urlop od 15 sierpnia do 31 sierpnia 2013r. jestesmy z łodzi. chcielibyśmy razem z naszą 4-letnią coreczka wybrać sie do hajduszoboszlo na baseny termalne. Czy ktoś juz tam był i moglby podeslac mi informacje na maila - gdzie nocowac czy oplaca sie tam wziac nocleg i wykupywac wstepy na auaparki jak to wychodzi cenowo i wlasne jedzienie czy lepiej thermal hotel bezpośrednio przy aquaparku z wyzywieniem ? jakie sa tam ceny ? moze sie ktos wybiera w drugiej polowie sierpnia z dzieckiem i moglibysmy jechac razem bede wdzieczna za wszelkie informacje na maila milllcia@tlen.pl
              • termalny Re: Hajduszoboszlo 2013 07.08.13, 09:42
                Zapraszam do Hotelu Thermal. Bardzo dobre wyżywienie, super lokalizacja (przy wejściu na kąpielisko), bilety wstępu na baseny są w cenie. W sierpniu są już ostatnie terminy (po 20 sierpnia) na 4 do maksymalnie 9 noclegów.
                Więcej info na: medeacentrum.pl/hajduszoboszlo_kapielisko_termalne,39,39,107059,show_doc.html#aktualna%20oferta
                Pozdrawiam
              • Gość: syla Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.tekanet.pl 20.08.13, 13:43
                witam mam pytanie czy dostane s ię z krakowa do hajduszoboszlo jeśli tak to jaka jest cena przejazdu. prosze o pomoc
                • Gość: leszekmw Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 09:41
                  dzięki minitofik.
                  jeszcze się tylko chce upewnić ... , gdy kupuję bilet do aqua palace mogę wejść tylko tam a na wejście na ogólne baseny muszę kupić drugi bilet ?

termalny , jakieś rabaty we wrześniu w twoim hotelu ?
                • Gość: anna Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.30.81.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.13, 18:13
                  Szukaj w portalach autostop i carpooling , otodojazd.pl ,wspólne przejazdy itp.
                • Gość: Roman Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.15, 02:20
                  Tak dostaniesz się autobusem z biura podróży ,,Skarpa" 200 zł w obie strony
        • Gość: agnieszka Re: Hajduszoboszlo 2014 hajdu Camping IP: *.nordeabank.pl 13.08.14, 14:22
          Witam serdecznie
          W tym roku byłam w hajduszoboszlo na kampingu Hajdu Camping. Prysznice i ubikacje czyste (sprzątane codziennie w nocy) woda gorąca pod prysznicami o każdej porze. Ja przebywałam na polu namiotowym - dostep do sieci jest bardzo dobry ale polecam zabrac dłuzszy przedłużacz. Pole zacienione dużymi drzewami. Na recepcji oprócz języka polskiego mozna sie porozumieć po angielsku i egiersku. Plusem był dostę do biletów na kompleks za 1300 huf gdzie w kasach przy basenach sa po 2000 huf. Na kompleksie jest miejsce do przygotowania potraw oraz pralka automatyczna. ja byłam z mężem córka 12 letnią oraz bliźniakami 4,5 letnimi. Po basenach mozna pograć w pin ponga. to tyle jeżeli chodzi o pole namiotowe.
          Wejście na baseny jako podstawowe oraz płatne na kompleksach dodatkowo za aqua park. bedąc tam 7 dni wchodziliśmy na aqua park 2 razy polecam żeby odpocząć od duzej ilości osób na basenach podstawowych, kto lubi zjeżdżalnie to serdecznie polecam. na kompleksach pełna gastronomia.
          Polecam zakupy w Tesko na wyjeździe z hajduszoboszlo gdzie ceny suwenirów sa zdecydowanie w lepszych cenach niż na lokalnym deptaku. Dla rodzin z dziećmi polecam Sosto Zoo 75 km od hajduszoboszlo, pokazy fok papug i duza ilość zwierząt pozwoli fajnie spedzić wolny czas. Po za tym odwiedziliśmy park Hortobegi moge powiedzieć ze w ramach relaksu owszem ale jeżeli sie tam nie pojedzie to nic sie nie straci. Ceny podobne jak u nas .
          co do wymiany gotówki na deptaku sa kantory i wymieniają PLN bez problemu nie opłaca się brać waluty z Polski bo na miejscu jest korzystniejszy przelicznik( 100huf -1,45) , wszędzie mozna płacic karta nawet na kompleksie basenowym nie ma problemu. W pełni polecam tę mieścinę na wakacje.
      • Gość: Zielak Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.182.63.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.13, 17:46
        Jak wyglada wrzesień ?
      • Gość: ania Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 13:53
        Mam pytanie odnoscie granic. Jesteśmy w Unii, czy jakies kontrole na granicach zdarzają się? Wlasnie zauważyłam, że moje dziecko ma niewazny paszport. Nie wiem, czy ryzykować i wybierac się w podróż?
        Drugie pytanie dot. tankowania, ktore stacje wybierac?
        dzieki za pomoc :-)
        • Gość: uleczka90 Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.tbs-net.rekin.net 26.07.13, 17:41
          ja jechałam miesiąc temu i nie ma granic. co do stacji... ceny wszędzie sa porównywalne.
          • Gość: bastek Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 13:32
            byłem w HB coś około 7 razy. W tym roku też. Po wejściu do UE nigdy nie miałem żadnej kontroli na granicy. Co do paliwa to w HB jest droższe ale ma dużo lepszą jakość. ON jest droższe o około 0.90PLN. Ja tankuję przed wyjazdem pod korek ( śląskie ) i jak wyjeżdżam z HB.
            W ramach oszczędności polecam zwolnić na końcu odcinka D1 za Popradem, w Koszycach i przed granicą SK/H. W Szikszo na przystanku często stoi foto.
            • Gość: ania Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 13:48
              super dzieki, a jeszcze pytanie o Hortobagy. Czy warto odwiedzić to miejsce?
              • Gość: bastek Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 14:15
                to zależy. Jest tam gospodarstwo rybne ( Hortobagy Halasto ) gdzie jest trochę ptaków ale teraz nie jest to dobra pora. Prawdziwe stada są przy zmianie pór roku. Samo Hortobagy jak dla mnie to strata czasu. Nic tam nie ma a w taką pogodę można paść ( mimo zalecenia zabrania wody i czapki ). Można podjechać do Debreczyna na stare miasto. Jadąc tam nie kieruj się na T na centrum w lewo tylko trzeba jechać cały czas prosto. Wyjeżdża się w samym centrum. jak będziecie w HB polecam uzupełnianie płynów w Beczce na głównym deptaku. Dla Pań winko z pozycji 1 a dla Panów palinka korte + piwo
                • Gość: ania Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 10:36
                  dzięki za info. Skoro nie warto do Hortobagy to może coś wiesz na temat wycieczek z polskim przewodnikiem do Budapesztu? Bywając często w HB pewnie możeszesz polecić mi jakieś ciekawe miejsca, które warto odwiedzić?, gdzie można smacznie zjeść, a czego unikać?
                  • Gość: bastek Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 21:16
                    Na basenach są ogłoszenia po polsku. Są tam informacje o wycieczkach z przewodnikiem. Są też punkty informacji turystycznej. Z tego co pamiętam to była mowa o Budapeszcie i jeszcze jednym miejscu. Do Budapesztu nie jeżdżę bo jako nastolatek byłem tam kilka razy ale oczywiście polecam. W HB nie ma jakichś szczególnych miejsc bo to w sumie wiocha. Całe wieczorne życie skupia się na głównym deptaku. Polecam Beczkę ( po prawej ) Dla Pań winko ( poz 1 ) dla Panów palinka i browarek. Są jakieś potańcówki i sporo jedzenia. Co do jedzenia to większość knajp masz na basenach. Najbardziej znana to Szilfa ( jest tez blisko wejścia ). Jak się skusisz na langosza to uważaj na ser. Ładują go na wiadra a wtedy czar placka znika. Nie mogę niczego polecić bo każdy ma swój gust i smak. Ogólnie jedzenia jest dużo za rozsądne pieniądze i jest smaczne. A gyrosa na basenie kupuje się w pierwszym punkcie od głównej bramy, po lewej za toaletami, obok kabin ( między langoszem a piwem ). Koniecznie w bułce:)
    • Gość: minitofik Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.13, 15:26
      Witam! Czy na thermal camping jest wifi? Ktoś może korzystał????
      • Gość: bodzer Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.radomsko.vectranet.pl 11.08.13, 14:51
        Mam pytanko o której rano otwierają Thermal Caming aby można było znaleźć sobie miejsce na namiot.
        • Gość: leszekmw Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 11:39
          witam , ktoś już pytał wcześniej ale nie było odpowiedzi..
          jak jest tam we wrześniu , czy pogoda jest w miarę dobra i czy jest mniej ludzi ?
          • Gość: leszekmw Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:12
            minitofik a czy wszystkie baseny są otworzone , restauracje , czy coś sie dzieje w mieście wieczorami , czy może jest tak bardziej posezonowo jak nad naszym morzem że od 1 września wszytko prawie pozamykane..?
            • Gość: minitofik Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.13, 22:48
              We wrześniu wszystko działa tak jak w sezonie! Tylko,że ciut spokojniej.
        • Gość: minitofik Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.13, 21:42
          Camping otwierają o godz.7 rano, baseny od 8godz. We wrześniu jest dużo mniej ludzi a pogoda cudowna!! Polecam!
    • Gość: WOLNE MIEJSCA !! Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.static.sl-net.pl 19.08.13, 14:16
      Jadę na Węgry do Hajdu 26.08 mam wolne 1-2 miejsca w aucie.
      jak ktoś chętny pisać
      • Gość: Wyjazd Węgry !! Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.static.sl-net.pl 19.08.13, 14:20
        Jadę na Węgry do Hajdu 26.08 mam wolne 1-2 miejsca w aucie.
        jak ktoś chętny pisać.
        marcin.px@wp.pl
        • Gość: Zygmunt Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.30.81.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.13, 18:27
          Jadę do Hajduszoboszlo 5,6 lub 7.09 powrót po ok. tygodniu /dokładny termin do uzgodnienia/
          Chętnie zabiorę 1-2 osób. Wygodny samochód,klima. 664098815 ; mount-tour@onet.pl
          • Gość: Marcel Re: Hajduszoboszlo 2013 IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.09.13, 21:18
            Najlepiej do Hajduszoboszlo jechac we wrzesniu zwlaszcza 14-15-16 poniewaz co roku jest tam swieto wina i mnostwo fajnych imprez. Dlatego tam jezdze co rok.
            • jolaniebieska Re: Hajduszoboszlo 2013 21.08.14, 12:14
              Możesz więcej napisać o tym święcie wina i imprezach? Jak to wygląda, jakie tam są atrakcje?

_ _
              szkolenia i kursy bhp
          • Gość: zygmunt Re: Hajduszoboszlo 2014 IP: *.204.75.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.14, 20:01
            w 2014 30.08 także jadę na 7 dni do Hajduszoboszlo -chętnie zabiorę 1-2 osoby ;wygodne autko,klima.tel 664098815 ; mount-tour@onet.pl
            • kasik54 Re: Hajduszoboszlo 2014 21.08.14, 21:54
              Witam Wszystkich byłam w tamtym tygodniu w Hajduszoboszlo w Domek Letniskowy - Gyöngyvirág utca 39, (zakwaterowanie 6-8 osób, od 3000HUF osoba/doba) juz na wstępie właścicielka zaczęła krzyczeć i zamykać brame a chcieliśmy bliżej podjechać żeby wyciągnąć rzeczy po czym była oburzona, ze kolega pił piwo , w pokojach śmierdziało nie wywietrzone, pościel nie wymieniona nie było w jednym pokoju brak światła, lodówka w ogóle nie chłodziła pomimo, że było ustawione na 5. Właścicielka zabrała dekoder po czym oświadczyła że w niedziele przed 8 mamy sie wynieść nie pomogły tłumaczenia że na dokumentach mieliśmy do godziny 9. W drugim dniu przyjechała skakała do nas że była policja dzień wcześniej że w kajdanki nas zabiorą bo słuchaliśmy muzyki a wyłączylismy przed 22 po czym zaczela latac i mowic jaki tu jest bałagan a lezały smiecie w worku wrrr w drugim dniu przyjechala wieczorem pod dom i z 15 min stala pod domem i zagladala. NIE POLECAM TEGO MIEJSCA . Ja przyjechałam tam odpocząć a ta kobieta nie pozwalała bo cały czas jej cos nie pasowało . NIE POLECAM I OSTRZEGAM SZKODA KASY I NERWÓW
    • patryc-ja21 Re: Hajduszoboszlo 2013 04.08.14, 14:10
      Ja byłam w 2010 i 2012 i podejście wegrow sie zmieniło, ze wszystkiego robili łaskę, ale jedno co sie nie zmieniło to dobre wino. Abedac tam musicie iść do restauracji karikas - najlepsza w mieście polecam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka