tommyl.pl 22.07.08, 12:16 Był ktoś w apartamentach proponowanych przez Skarpę - jaki standard i odległość od morza. Jak oceniacie okolice i czy jest się gdzie wieczorem w PRIMOSTEN. zabawić? Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umathurman Re: Chorwacja - Primosten ze Skarpy Travel - opi 22.07.08, 23:24 wracałam do Polski trasa przez Primosten i generalnie zazdroszczę Ci bo to chyba jedne z najpiękniejszych miasteczek na wybrzeżu. Ja zaplanowałam sobie ze następnym razem w Chorwacji będę urzędować na pewno tam. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyl.pl Re: Chorwacja - Primosten ze Skarpy Travel - opi 23.07.08, 10:23 dzięki za info! Ale może ktoś był w Primosten i napisze coś więcej!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Chorwacja - Primosten ze Skarpy Travel - opi IP: *.de.ibm.com 24.07.08, 15:57 Hej, ja też jestem ciekawy?? Może ktoś opowie coś o Primosten? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Chorwacja - Primosten ze Skarpy Travel - opi IP: *.autocom.pl 25.07.08, 15:27 Ja tylko powiem, że ostatnio policja uniemożliwiła odjazd autobusu turystów Skarpy. W dalekobieżną trasę miał odjechać 1 kierowca. To nie pierwszy i nie drugi kłopot Skarpy tego typu. Ceny mają niezłe, myślałem czy nie pojechać z nimi, ale poczytałem m.in. tu www.tur-info.pl/p/fo_id,11170,,biuro_podrozy_skarpa_travel,opinia,opinie,jak_oceniacie_skarpe_travel_biuro.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chorwacja - Primosten ze Skarpy Travel - opi IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 20:45 Tez sie wybieram i chciałabym dowiedzieć czegoś wiecej. Skarpa ma fatalna opinie, bywa róznie, byłam z nimi w Czarnogórze, cena kusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddi Re: Chorwacja - Primosten ze Skarpy Travel - opi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 07:48 W ubiegłym roku byłam w Primosten. Polecam z całego serca. Miasteczko przepiękne, wszędzie blisko, cudne plaże. Atrakcji na miejscu nie brakuje. Plaże żwirkowe, z mniejszymi lub większymi kamykami oraz skałki. Na wzgórzu za miastem potężna dyskoteka AURORA (jeśli dobrze pamiętam. Udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctos Re: Chorwacja - Primosten ze Skarpy Travel - opi IP: *.tktelekom.pl 29.07.08, 08:34 Byłem w Primosten na początku lipca. Miasteczko ma swój urok - stare miasto na półwyspie, na samym szczycie kościół z cmentarzem, wąskie senne uliczki. Jest kilka plaż do wyboru - nad samym morzem bądź zatoką. Duża ilośc sklepów, piekarni, knajpek oraz "zielony rynek". Turysci to przede wszyskim Czesi, Słowacy i Polacy.Ceny przystępne jak na miejscowość turystyczną. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tommyl.pl Wycieczki Fakultatywne 30.07.08, 13:49 co polecacie w okolicach Primosten? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Wycieczki Fakultatywne IP: *.de.ibm.com 01.08.08, 09:24 j.w. - też jestem ciekawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonik Re: Wycieczki Fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 19:52 możecie coś powiedzieć praktycznego o Primosten? Odpowiedz Link Zgłoś