Gość: szczecinianin IP: *.globalconnect.pl 06.08.08, 04:14 właśnie wróciłem z Makarskiej podzielę się doświadczeniami - proszę pytać - Panie mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuszkamc Re: Makarska 06.08.08, 07:31 czy możesz powiedzieć cos o Omisie, a dokładnie miejscowości Marusici? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Makarska IP: *.globalconnect.pl 06.08.08, 08:01 nie - byłem w Makarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sztyrlic69 Re: Makarska 06.08.08, 09:56 Witaj Mam pytanie: jaka trasą jechałeś do Chorwacji i jaką wracałeś, czy były gdzieś korki, o której godzinie jechałeś i w jaki dzień tygodnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Makarska IP: *.globalconnect.pl 10.08.08, 11:21 jechalem z Fanclub poznanskim przez Czechy , Austrie i powrotie tak samo korkow nie bylo jesli nie liczyc porannego korka przy wjezdzie do Wiednia, a pytanie o ktorej godzinie jechałem jest po prostu delikatnie mówiąc niemadre bo jak sie jedzie przez prawie dobe czasu to trudno mowi o jakiejs godzinie , ze Szczecina wyjechalismy o 15.30 w makarskiej bylismy ok 18-tej nast dnia powrot byl nieco gorszy bo autokar mial 2 godziny opoznienia - organizatorzy zapomnieli o kilku mlodziencach ze trzeba ich odebrac z kwatery no i antena z Poznania do Szczecina ale dojechałem calo i w sumie specjalnie nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tat35 Re: Makarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 10:32 Ja rowniez szukam informacji o tej miejscowosci Marusici.Wjezdzamy 09.08 Odpowiedz Link Zgłoś
aniuszkamc Re: Makarska 06.08.08, 11:43 jedyna informacja o tej miejscowości: w miarę piaszczysta plaża. Może sie gdzies miniemy, my w tej miejscowo9ści bedziemy od 7.08 do 16.08. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tat35 Re: Makarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:56 Na zdjeciach to Marusici wglada dosc spokojnie(zacisznie)...Tylko ze to chyba bardzo mala miejscowosc.My bedziemy tam do 21.08 najlepsze jest to,ze na wszystkich zdjeciach jest jedna i ta sama plaza.My bedziemy spac w domuku ktory sie nazywa Zovko.A wy gdzie nocujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tat35 Re: Makarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:12 www.marusici.com/pl_houses.html Odpowiedz Link Zgłoś
eeziomalee Re: Makarska 06.08.08, 17:49 Ja wybieram się do Makarska we wrześniu. Mam pytanie czy można gdzieś tam nurkować z instruktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Makarska IP: *.globalconnect.pl 10.08.08, 11:26 o ile dobrze panietam sa kursy divingu - musze zerknac do archiwum z fotkami jesli znajde do podesle natomiast osobiscie nurkowaniem sie nie zajmowalem ale sa - na 99,9 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAćKO Re: Makarska IP: *.com.pl 08.08.08, 11:32 SIEMASZ JA JADE NA DZIKO BEDE 14 08 2008 - 24 08 2008 W MAKARSKIEJ JAKIE MACIE CENY KWATER BO NIE WIEM CZY BRAC NAMIOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Makarska IP: *.globalconnect.pl 10.08.08, 11:32 ja nie mam cen bo BYLEM na wczasach ludzie czy nie potraficie czytac? ale orientuje sie w cenach za lozko za dobe ceny sa niemal sztywne i kosztuje to 20 euro , byc moze w nizszym standardzie ( np bez kuchni byloby taniej ) ja mieszkalem w tzw studio czyli pokoj + lazienka+ aneks kuchenny a wlasiwie taka mala kuchnia ( bez piekarnika ale z lodowka -wazne bo mozna schlodzic napoje albo przechowac zywnosc , znajomi mieszkajacy w pokoju bez lodowki systematycznie musieli wyrzucac jedzonko bo sie psulo , w makarskiej nie widzialem namiotow ale w Splicie bylo wielkie pole namiotowe -cen niestety nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Makarska IP: *.globalconnect.pl 10.08.08, 11:24 plaza wcale nie jest zbyt piaszczysta tylko raczej kamienista jesli trzeba podesle fotki na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Makarska IP: *.globalconnect.pl 10.08.08, 11:22 przykro mi ze nie zdazylem odpisac - dzis juz 10-ty sierpnia ale bylem bez dostepu do netu przez tydzien Odpowiedz Link Zgłoś