mades-6 19.04.09, 11:38 witam :) we wrzesniu wybieram sie na Korcule/Adria i chciala bym poprosic oopinie na temam tej miejscowosci i hotelu.z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbara Re: Korcula-hotel Adria IP: *.e-wro.net.pl 19.04.09, 18:35 Poszukaj w internecie. Pisałam na temat tego hotelu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mades-6 Re: Korcula-hotel Adria 20.04.09, 22:30 dzieki :),a moze ktos cosnowegoopisze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Korcula-hotel Adria 13.05.09, 16:23 hotel jest super codziennie jakies imprezy na tarasie,jedzonko bardzo dobre dłuza rozmaitość okolice przepiekne bylismy w tamtym roku w sierpniu z cała rodzinka wróciła bym jeszcze raz z miła checia,tylko buro podrozy było beznadziejne rainbow tours rezydenta masakra organizacja tez dobrze ze hotel super,naprawde dobry wybór dla tych ktorzy go wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
mades-6 Re: Korcula-hotel Adria 13.05.09, 23:44 Dzieki za opinie na temat hotelu i okolicy :) ,obawiam sie tylko ''opieki rezydenta'' bo też jedziemy z biurem podrozy RAINBOW tours :( (pierwszy raz korzystam z tego biura i niewiem co nas czeka ). emilkusia2 -masz moze jakies fotki z hotelu lub okolicy ? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Korcula-hotel Adria 14.05.09, 07:59 BP rainbow turs w organizacji jest bardzo kiepściutkie,rezydentke mieliśmy na 3 hotele w tej okolicy czyli cały czas jej nie było,jechaliśmy autokarem wsadziła nas w Splicie do promu nikt z nami nie płynąl nie powiedział nam gdzie mamy wysiąść poprostu masakra mam nadzieje Mades ze wy nie bedziecie mieli takich problemów z tym biurem dobrze tylko ze hotel nam to zrekompensował bo było super a wy tez jedziecie autokarem i potem promem??/ Odpowiedz Link Zgłoś
mades-6 Re: Korcula-hotel Adria 15.05.09, 00:09 tak my też jedziemy autokarem a potem promem.jak zniosłaś tyle godzin jazdy autokarem?ja obawiam sie troche -jeszcze nie spędziłam tylu godzin w autokarze :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Korcula-hotel Adria 15.05.09, 08:33 hej my nie jechalismy długo 14 godz do splitu czyli do promu,szybko zleciało,długie postoje fajnie sie jechało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio Re: Korcula-hotel Adria IP: 94.254.234.* 02.09.09, 18:20 kto jedzie autem do hotelu adria wyspa Korcula. termin połowa września, jaką trasą.jadę autem i zastanawiam się czy jechać przez niemcy, czy czechy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga krk Re: Korcula-hotel Adria IP: *.chello.pl 06.09.09, 11:30 hej hej my wyjeżdzamy w środę wrzesnia z krakowa ...też się zastanawiam jak jechać..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio Re: Korcula-hotel Adria IP: 94.254.128.* 07.09.09, 21:26 miło, że się odezwałaś, wysłałem meila, mama nadzieje, że dotarł,na ile dni jedziecie?mam nadzieje, że się tam spotkamy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilkusia2 Re: Korcula-hotel Adria 11.09.09, 12:25 hejka hotelu nie macie co sie obawiac jest fajny moze nie jakiś ekstra,ale jedzenie jest super obsługa tez bardzo miła,bylismy w tym hotelu rok temu i przyjechalismy zadowoleni bardzo,jak by ktos chciał sie cos jeszcze zapytac to spoko piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio Re: Korcula-hotel Adria IP: 188.33.47.* 11.09.09, 18:19 witam emilkusia2 mam nadzieje, że jest w hotelu kryty basen, wyjeżdżam jutro a zapowiadają do środy opady deszczu,może podpowiesz z jakich atrakcji można korzystać? i tak po trochę opowiesz o hotelu i okolicach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga krk Re: Korcula-hotel Adria IP: *.chello.pl 06.09.09, 17:42 hej fabio.. tak się zastanawiam i powiem ci że ciężka sprawa z ta korculą..chyba najgorzej to dopłynać na wyspę --juz się tyle ucztałam że mam dość..jedziemy z chłopakiem samochodem..to może razem???zawsze raźniej..byłoby miło..podaję kontakt do mnie brylliant@op.pl..czekam na info... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babjaga Re: Korcula-hotel Adria IP: *.kalisz.mm.pl 06.09.09, 18:27 Na Korculi tylko "byłam. Bardzo ładne miasteczko, wszędzie pamiątki po Marco Polo. Mieszkaliśmy w Orebicu, promy kursują na Korculę kilka razy dziennie, taka "podróż" to około 20 minut i 17kun za auto. Jak z innych miast - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babjaga Re: Korcula-hotel Adria IP: *.kalisz.mm.pl 06.09.09, 18:29 najwięcej o hotelu opini i zdjęć znajdziesz na holidaycheck.pl , ja przed każdym wyjazdem sprawdzam tam hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelka Re: Korcula-hotel Adria IP: *.zapnet-isp.net 26.07.14, 22:52 Witam czy moze ktos sie wybiera do hotelu adria w dniach 31 07 2014 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Korcula-hotel Adria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 03:15 Miałem jechać od 14-08-2014 z Katowic a może pojadę wcześniej ... Odpowiedz Link Zgłoś