Gość: mlody IP: *.asm.bellsouth.net 24.11.09, 21:42 republicbroadcasting.org/?p=5408 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmiana.klimatyczna Odpowiadam 25.11.09, 16:43 Gość portalu: mlody napisał(a): > republicbroadcasting.org/?p=5408 Odpowiadam (część 1): Jakiś czas temu walczący z ekokomunizmem rosyjscy hakerzy włamali się na serwery brytyjskiego Climate Research Unit i zrzucili stamtąd mnóstwo danych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Odpowiadam IP: *.asm.bellsouth.net 25.11.09, 17:19 Witam Kolezanko. Raczej nie obrazam dyskutantow, bo mam argumenty do uzycia. Zapytalas czy przeczytalem twoj link, co zrobilem. Pozwol, ze zapytam czy ty wysluchalac podanej audycji? Trwa niestety 4 godziny i byla nadana Nov. 24, 2009. gcnlive.com/archive.php?program=alexJones Jezeli mozesz to nie statraj sie w swoich argumentach "niszczyc" niewygodne tobie osoby jak robi sie to w polityce. To juz nie jest akceptowane. Uzywaj naukowe fakty, a nie czy ktos kogos lubi. Wierz mi, teraz niewielu lubi tych co oszukiwali o klimacie, ale to nie ma znaczenia w sadzie, ktory spewnoscia sie odbedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Odpowiadam IP: *.asm.bellsouth.net 25.11.09, 17:22 A jeszcze jedno. Ujawniono TYSIACE emails a nie kulku jak wspominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Odpowiadam IP: *.asm.bellsouth.net 25.11.09, 19:09 Jak wysluchalas wspomnianej audycji(Nov. 24,09)to tak dokladnie niewiadomo kto jest hakerem(lub wielu). Wiadomo, ze ci dla, ktorych "globalana zmiana klimatu" jest religia, nie przebiraja w srodkach i zycie hakera(hakerow) moze byc zagrozone. W swojej odpowiedzi napisalas: "Jakiś czas temu walczący z ekokomunizmem rosyjscy hakerzy włamali się na serwery brytyjskiego Climate Research Unit" Moje pytanie jest z kad wiesz, ze to rosyjscy hakerzy zrobili? A moze grasz "rosyjska karta", bo widomo, ze co rosyjskie w Polsce musi byc zle, czyli trzeba zignorowac wiadomosc i postujacego wiadomosci. Oczywiscie nie jest to twoj pomysl. Juz pod zaborem austryjackim zklucano Ukrainczykow przeciw Polakom i odwrotnie. Poprostu dlatego, ze Austria nie miala duzo wojska zeby te dwa kraje kontrolowac z chwila jak by sie one zjednoczyly. Wogle slowianie sa najwiekrza grupa w Europie ale ZKLUCONA(przez kogo?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody CD do postu o zmianie klimatu. IP: *.asm.bellsouth.net 25.11.09, 17:26 forum.gazeta.pl/forum/w,2012,103482035,103482035,Ratujmy_Ziemie_grozne_zmiany_klimatyczne.html Odpowiedz Link Zgłoś
zmiana.klimatyczna Kolejna odpowiedź 27.11.09, 09:42 Najwyraźniej "sceptycy" nawet nie próbowali zrozumieć treści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Kolejna odpowiedź IP: *.asm.bellsouth.net 27.11.09, 16:58 Ja nie jestem klimatologiem(jestem elektronikirm) i nie o wykresy chodzi tutaj, ale o ich falszowanie, podkladanie swini tym, co nie zgadzaja sie z teorja ocieplania sie planety, o wyludznie pieniedzy, blokowanie ekonomiczne stejtow itd. Poslugujesz sie jednym artykulem, ktory wyglonda na napisany, zeby ukryc znaczenie tych tysiec e-mails, ktore ujawnil ktos z koncowka w swoim IP.......UK, czyli nie Rosjanin. Korespondencja jest studiowana jeszcze i jest czescia sledztwa, ale juz teraz mowi sie o oskarzeniach kryminalnych dla kilku ludzi, ktorych grono oskarzonych zpewnoscia sie powiekrzy. W sprawie wszczencia kryminalnego dochodzenia wypowiadali sie nawet US Senatorzy(podane radio enternetoe-4 godziny audycja). Odpowiedz Link Zgłoś
long10 IP 27.11.09, 18:10 Gość portalu: mlody napisał(a): > ktos z koncowka w swoim IP.......UK Kłamiesz, elektroniku. Żaden prawdziwy IP nie zawiera liter, tylko cyfry, kombinacje cyfr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: IP IP: *.asm.bellsouth.net 27.11.09, 20:40 Jak take: "Autor: Gość: mlody IP: *.asm.bellsouth.net"? Odpowiedz Link Zgłoś
long10 Re: IP 27.11.09, 21:47 Gość portalu: mlody napisał(a): > Jak take: "Autor: Gość: mlody IP: *.asm.bellsouth.net"? A mój IP ma tylko cyfry, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: IP IP: *.asm.bellsouth.net 27.11.09, 22:31 Moj tez ma tylko numery(masz racje z tym) ale kompania dajaca mi internet lub gazeta.pl blokuje i wyswietla tylko nazwe kompani lnternetowej. Podejrzewaja, ze ta osoba ujawniajce materialy jest z UK, ale IP nawet jak znajada pewnie jest falszywy(tak powinno byc zreszta). Poczatkowo chciala dac te materialy do BBC bezposrednio ale BBC odmuwilo ich przyjecia(fajna "wolnosc slowa" jest w Anglji ostatnio). Potem jakos ta osoba zrobila, ze te materialy pochodza z Rosji(nie wiem dokladnie). Wtedy BBC przyjelo, bo wyglondalo ze to nie o ich kraju. To sa tylko domysly, ktore zrobiono w audycji radiowej wczoraj. Kimkolwiek jest ta osoba, jest super dla spoleczenst swiata. Moja prywatna wdziecznosc i Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś