Dodaj do ulubionych

TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowej

01.09.05, 14:46
Witam,
mam pytanie: czy ktoś interesował się tą inwestycją.Jest to tylko jeden
bloczek, niedaleko przystanku RojBUs i wjazdu na Osiedle przy Kwadratowej.
Co myślicie o tej lokalizacji?
Będę wdzięczna za odpowiedź :)
Potencjalna mieszkanka Józefosławia
Obserwuj wątek
    • sofia26 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 01.09.05, 15:20
      www.trio-development.pl/
      Wyglada bardzo fajnie. Ja sie na tym zastanawiałam, ale przeraziło mnie, że to
      ich pierwsza inwestycja.

Wybrałam NW naprzeciwko:)
      • monika.sp Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 01.09.05, 16:40
        Dziękuję za link-już wcześniej byłam na ich stronie.
        Ja również zastanawiałam się z mężem nad NW ale termin oddania jest dla nas
        zbyt odległy.
        Co do TRIO- badamy ich dokładnie,bo tak jak wspomniałaś to ich pierwsza
        inwestycja i ciężko zweryfikować standard wykonania.
        A jakie masz zdanie na temat tej lokalizacji?
        Pozdrawiam
        • sofia26 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 08:32
          szczerze mówiąc to zależy czy będziesz miala ew. okna na ul wilanowska, bo
          jesli tak to ciszy i spokoju raczej nie uswiadczysz.
          Mnie się Jozefosław bardzo podoba:)wiec ogolnie ok. Pewnie ze sa jakies tak
          minusy tej lokalizacji, ale wychodze z zalozenia ze w kazdej mozna sie do
          czegos przyczepic.
          Tu trzeba brac pod uwagę:
          -podejscie samolotow do ladowania na okeciu,
          -korki na Puławskiej,
          -stosunkowo niewiele sklepow, ale za to niedaleko auchan:)
          -cena (4150 w Trio-prawda?czy cos sie zmienilo)to wcale nie taka niska cena,

Ale za to w Trio moja ulubiona architektura, taka modernistyczna:)

Pozdrawiam i daj znac jak juz podejmiecie decyzje
          S.
          • don.pedro33 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 08:44
            witam
            dla mnie to już odpadają....wszedłem na ich stronę, poczytałem i co...juz na
            sam początek dwie bzdury..(nie mówiąc o innych)...
            1. ulica Wilanowska -cicha i spokojna ???? -tiiiaaa -kiedyś to może i była
            cicha i spokojna jak biegały kury po niej, ale to jakieś 10 lat temu.
            2. stacja metra Kabaty, hehe to samo co by napisali bliskość stacji metra
            Wilanowska, no chyba, że ktoś lubi spacer po lesie do metra (około 40minut)
            3. bliskość Geanta - mogli napisać też bliskość CH Janki albo coś w tym stylu
            ech cóż trzeba złapać jelenia na lokalizację, no ale napisali prawdę - podobno
            wszędzie blisko
            pozdrawiam
            mieszkaniec osiedla Nad Strumykiem
            • madeleine7 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 08:48
              I ta cena - trochę ich poniosło...
              • tom2005 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 08:55
                Witajcie! Jaki jest adres strony internetowej wspomnianego w 1 i 2 poście,
                dewelopera o nazwie "NW"?
                • sofia26 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 09:15
                  www.naszawilla.pl

Pozdrawiam,
                  S.
              • don.pedro33 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 08:57
                ja na wspomnianym osiedlu Nad Strumykiem zapłaciłem 3160zł brutto za metr
                tak więc faktycznie ich poniosło....ale cóż to ich pierwsza inwestycja to
                prezes chce zarobić.
                Co do samego Józefosławia, są plusy i minusy jak wszędzie, ale ja Józefosław
                pokochałem od pierwszej chwili,a wyprowadziłem się tutaj ze stolicy i nie chcę
                tam już wracać
                • monika.sp Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 09:19
                  Witam i dziękuję za odpowiedzi na post :)
                  Co do opisu inwestycji na stronie developera- jestem już nieczuła na
                  przekoloryzowane opisy budynków, okolic, zagospodarowania terenów.I uwierzcie
                  mi, że regułkę typu "bliskość lasu Kabackiego" zamieszczają developerzy przy
                  inwestycjach baaaardzo oddalonych od tego terenu.Po prostu bierzemy z mężem na
                  wszystko tzw. "poprawkę". I tak tez jest w przypadku TRIO. Natomiast bardzo
                  ważna dla nas jest informacja czy ulica Wilanowska rzeczywiście jest
                  hałaśliwa.Chcieliśmy się zdecydować na mieszkanie, w którym salon jest właśnie
                  od strony tej ulicy.
                  NW to Nasza Willa - www.naszawilla.pl
                  Strona mieszkańców to www.naszawilla.waw.pl - to strona osiedla w Nowej
                  Iwicznej;ten sam developer, ten sam schemat osiedla itp.Zaciekawiło nas
                  stosunkowo dużo uwag o usterkach-są też zdjęcia.
                  Pozdrawiam
                  • sofia26 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 09:41
                    Ulica Wilanowska jest hałaśliwa

spójrz na mapkę www.naszawilla.pl/archiwum/swf/mapa/mapka.jpg
                    po Ogrodowej i Julianowskiej to "głowna ulica dojazdowa do reszty osiedli i
                    domkow.
                    A najlepiej by bylo gdybys sie przejechala i posluchala z 15 minut jak tam
                    jest, bo być moze akurat nie bedie ci to przeszkadzalo.
                    • dc22 Re: TRIO-DEVELOPMENT ul.Wilanowska/róg Księżycowe 02.09.05, 14:11
                      ze strony trio:

"Obiekt znajduje się w malowniczej willowo-parkowej dzielnicy Piaseczna
                      (Józefosławia) w bliskim sąsiedztwie Rezerwatu Las Kabacki, przy granicy z
                      Warszawą.
                      W pobliżu mieszczą sie ekskluzywne rezydencje prywatne, tereny rekreacyjne i
                      prestiżowe centra handlowe: Auchan, Geant, Leroy Merlin oraz liczne obiekty
                      gastronomiczne."

hahahahaha :)

nie wiem co mnie bardziej rozbawilo - spokojna wilanowska (no, zwlaszcza jak
                      postana te trzy osiedla - trio, kuropatwy i willa) czy prestiżowe centrum
                      handlowe Leroy :))

to tak abstrahujac. Sama mieszkam prz Wilanowskiej w sumie i baaaardzo sobie
                      chwale :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka