robson63 29.09.05, 20:21 To chyba lekki obciach tak oszczedzac na kosztach reklamy i uzywac darmowych mediow ... ;-))))) A moze to tylko mnie sie tak wydaje ....:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onbashira Re: Deweloper Ostoja 29.09.05, 21:17 Nie Tobie jednemu. Hehe. Fajny sposób na PR. Monolog jednej osoby na różne nicki. Hie hie hie. Ponoć tych chałup nikt nie kupuje (jeszcze stan surowy), więc trzeba coś wykombinować. Będzie podobnie jak z Cataliną na Służewcu. Drogo i stoją puste (ale pzynajmniej już stoją). Oczywiście parę innych osób się przewinęło przez ten wątek siłą rzeczy, więc niech się nie czują urażone. A tak trochę poważniej, to mamy chałupę 98m za prawie 400k. Doliczmy teraz koszty wykończenia tej powierzchni chociażby w średnim standardzie. Udanych obliczeń życzę. Aaaa, byłbym zapomniał. Trzeba 25000 za parking dodatkowo zapłacić przy niektórych. Zapytajcie drodzy Państwo o wysokość czynszu. Czy wiemy też jaka to technologia. Masa pytań, o których informacji nie ma na stronach developera (albo ja ślepy jestem). Firma powstała w zeszłym roku. Też wziąłbym to pod uwagę. Jakieś referencje? Popytać w bankach? Sprawdzić wpisy w IV rodziale księgi wieczystej tych terenów. Oby wszystko było w porządku. Życzę tego kupującym. Odpowiedz Link