30.11.05, 01:43
Drodzy mieszkańcy osiedli:
Willa Nova Julianowska i Park nad Strumykiem oraz innych zarządzanych przez
ADM 2000.
Napiszcie proszę coś więcej o firmie.
Czy jesteście zadowoleni z ich usług, jak się wywiązują ze swoich zadań,
czy są drodzy itp itd.
A może zna ktoś inne firmy zajmujące się administrowaniem osiedli w naszych
okolicach ?
Obserwuj wątek
    • edom3 Re: ADM 2000 30.11.05, 09:12
      Właśnie wylatują z WN Julianowskiej.
      Mieli być tani i solidni, a ani jedno ani drugie.
      Trzeba patrzeć na ręce, kombinują z wykorzystaniem naszych pieniedzy.

A jak wyglądają usługi wystarczy zobaczyć nasze osiedle WNJ.
      Szukajmy lepszych.
      • mazik30 Re: ADM 2000 30.11.05, 09:52
        A macie już coś na oku oprócz Admin s.c. ???
        • edom3 Re: ADM 2000 30.11.05, 10:09
          Mieszkam na Kwadratowej, pytałem w Parku nad Strumykiem. Zmienili Admin sc na
          ADM i mówią o pogorszeniu jakości za niewielki oszczędności.
          A teraz są skłóceni i nie mogą podjąć żadnej decyzji.
          Słyszałem o Larixsie, ale też są różne opinie.
          • starosta33 Re: ADM 2000 30.11.05, 10:24
            Ludzie z ADM przynoszą wstyd, nadają się do administrowania spółdzielni
            mieszkaniowej w peerelu.
            Prestiżowe osiedla przekraczają ich możliwości pojmowania, przykłady:
            - pokazujemy brudy, twierdzą że wszystko jest w porządku
            - sprzątający klatki schodowe zostawia po sobie przykry zapach niedomycia
            - na zwracane uwagi robią minę nierozgarniętych
            - właściciel unika kontaktów i kłopotów
            • anka183 Re: ADM 2000 05.12.05, 11:52
              Od kiedy przejął nas ADM 2000 jest lepiej. Kontakt z nimi nie sprawia żadnych
              trudnośći. Zawsze jest posprzątane. A jakim cudem mogą robić machloje skoro
              tylko Zarząd ma prawo podpisywać przelewy.
          • starosta33 Re: ADM 2000 30.11.05, 10:26
            Jeszcze jedno, rozliczają się z całości kosztów. Ile i za co wzięła faktycznie
            firma ADM do dziś nie wiadomo.
          • gosc7 Re: ADM 2000 23.12.05, 13:15
            Mieszkam Nad Strumykiem i pierwsze słyszę o tym że jesteśmy skłuceni i że
            jesteśmy niezadowoleni z usług ADM-2000. Ja jestem zadowolona. I tak po
            ustaleniach na zebraniu a w zasadzie ich braku administrator wykazał się i
            doprowadził do budowy dyżurki. Nareszcie uzupełnimy to o czym zapomniał
            deweloper. Panowie z ADM-2000 są bardzo uprzejmi i profesjonalni, czego
            brakowało poprzedniemu administratorowi. Ja życzę każdemu takiego
            administratora.
            • red333 Re: ADM 2000 28.12.05, 11:25
              Ta pani jest pracownikiem ADM, tu pisze że mieszka Nad Strumykiem a na
              sąsiednim wątku że na WNJ. Ładnie to tak?

gosc7 napisała:

> Mieszkam Nad Strumykiem i pierwsze słyszę o tym że jesteśmy skłuceni i że
              > jesteśmy niezadowoleni z usług ADM-2000. Ja jestem zadowolona. I tak po
              > ustaleniach na zebraniu a w zasadzie ich braku administrator wykazał się i
              > doprowadził do budowy dyżurki. Nareszcie uzupełnimy to o czym zapomniał
              > deweloper. Panowie z ADM-2000 są bardzo uprzejmi i profesjonalni, czego
              > brakowało poprzedniemu administratorowi. Ja życzę każdemu takiego
              > administratora.
              • gosc7 Re: ADM 2000 28.12.05, 17:06
                Szanowny panie red33 nie jestem pracownikiem tej firmy, ale jestem zadowolona z
                ich obsługi, a jak wspomniałam na drugim wątku posiadam mieszkanie i na WNJ i
                Nad Strumykiem ( chyba w tym kraju nie jest to zakazane ).
      • serwus4 Re: ADM 2000 02.12.05, 20:41
        Pierwsze słyszę. Dla mnie jest czysto i o co się nie poprosi to zawsze
        błyskawicznie załatwią. Ostatnio byłam na zwolnieniu i widziałam, że codziennie
        myją klatki i odkurzają. Pan z żółtym odkurzaczem tez cały czas sprząta ulice,
        zawsze się ukłoni. Nie wiem czemu sąsiad narzeka.
        • alter50 Re: ADM 2000 06.12.05, 19:53
          Myslałem ,że padne pod biurko............prestiżowe osiedle....cos
          pieknego,rozumiem ,że prestiż osiąga się przez kasę.W takim razie dzieki temu
          dowiedziałem się,że mieszkam w ,,prestiżowym osiedlu",no,no nigdy nie
          przypuszczałem ,że ludziom może tak odwalić pod sufitem.Coś Wam powiem,jedyne
          co mi przeszkadza na tym moim prestiżowym osiedlu,to tacy właśnie prestiżowi
          lokatorzy.Poza tym wszystko jest ok.Kiedyś miałem okazję cos wykonywać dla tego
          prestiżowego osiedla i jedyne co mi pozostało w pamięci ,to prestiżowi
          lokatorzy..............marchewkowe pola............
          • janmaj1 Re: ADM 2000 09.12.05, 18:46
            Zamieniliśmy ADM na inną firmę, w porównaniu z ADM to zawodowcy. ADM na
            wszystko się zgadzał ale tylko dla swojego spokoju. Potem nic się nie działo.
            Uwagi spływały jak po kaczce. Czy ktoś widział ich właściciela? Nie byłem w
            stanie zrozumieć tego co on mówi, kręcił maksymalnie dla rozmycia swojej
            odpowiedzialności (nieodpowiedzialności). Nie był w stanie rozliczyć się z
            pobranych pieniędzy.
            A że się nisko kłąniali to prawda.
            Wiem, że wylatują z kolejnego osiedla w okolicy.
            • mazik30 Re: ADM 2000 09.12.05, 21:44
              A na jakąż to firmę zamieniliście ADM ?
              Mam nadzieję, że to nie tajemnica :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka