sebos234 17.05.06, 14:50 Witam Zaprszam przyszłych mieszkańców osiedla Brzozowy Park na forum bp.mojeforum.net/. Pozdrawiam, Sebastian Skrzynecki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koko1113 Re: BRZOZOWY PARK - FORUM 02.08.06, 09:06 cześć, próbuję zarejestrować się na forum, ale ciągle dostaję komunikat "Nieprawidłowy kod" - o co chodzi? jaki kod? Odpowiedz Link
sebos234 Re: BRZOZOWY PARK - FORUM 16.08.06, 14:43 koko1113 napisał: > cześć, próbuję zarejestrować się na forum, ale ciągle dostaję > komunikat "Nieprawidłowy kod" - o co chodzi? jaki kod? Witam, W międzyczasie adres forum zmienił się na: www.brzozowypark.pl. Pozdrawiam, Sebastian Skrzynecki Odpowiedz Link
ooooo12 Re: BRZOZOWY PARK - FORUM 18.08.06, 21:26 jakieś do bani to forum, mam ten sam problem z kodem Odpowiedz Link
koko1113 Re: BRZOZOWY PARK - FORUM 21.08.06, 13:38 cześć sebastian, korzystam z podanego adresu, ale ciągle nie mogę się zarejestrować, bo mam "nieprawidłowy kod"... Odpowiedz Link
karoyla Re: BRZOZOWY PARK - FORUM 26.09.06, 09:09 Serdecznie zapraszam na nową stronę forum: www.brzozowypark.pl/forum Karolina Odpowiedz Link
urbanowk Re: BRZOZOWY PARK - FORUM 24.10.06, 18:30 cześć jak można się zarejstrować na forum mam problem z kodem jestem przyszłym mieszkańcem osiedla Odpowiedz Link
sebos234 Re: BRZOZOWY PARK - FORUM 30.10.06, 11:45 urbanowk napisał: > cześć > jak można się zarejstrować na forum > mam problem z kodem > jestem przyszłym mieszkańcem osiedla Kamil, jeżeli podczas rejestracji (Paź 18, 2006) użyłes e-mail, w którym trzeci znak, to 9 (nie podaję całego e-mail ze względu na ochronę danych), to: 1. Jesteś zarejestrowany 2. Musisz aktywować konto klikając na odpowiedni link, który znajdziesz w e- mail'u, który został wysłany na podany przez Ciebie adres podczas rejestracji. 3. Zalogować się na forum, używając swojego loginu i hasła. Jeżeli są jakieś problemy, to proszę (wszystkich) o kontakt ze mną osobiście (sebos@interia.pl). Zapewniam, ze rejestracja działa poprawnie. Np.przez weekend zarejstrowali się dwaj nowi użytkownicy. Zapraszam, Sebastian Odpowiedz Link
sebos234 BRZOZOWY PARK - NOWY ADRES 03.01.07, 16:53 Witam, Od jakiegoś czasu forum osiedla Brzozowy Park działa pod adresem www.brzozowypark.pl. Zapraszam, Sebastian Odpowiedz Link