assjob 26.02.09, 16:55 Szukam partnerki do gry w tenisa w Tuanie, raz, dwa razy w tygodniu, wieczorem (po 19.00) lub w weekendy. 504054646 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawniol Re: Tuan, tenis, szukam partnerki. 26.02.09, 18:02 z takim nickiem może być mało chętnych dam Odpowiedz Link
tenistuan Re: Tuan, tenis, szukam partnerki. 27.02.09, 09:28 ?,"ass" to nie to co myslisz:-) ale moze to sluszna uwaga. Jestem kobieta i szukam partnerki do gry w tenisa, moze teraz sie uda. Odpowiedz Link
annas555 :) 27.02.09, 13:24 fajnie się zrobiło, aczkowliek prawiniol" to też ciekawy nick- jeżlei chodzi o tego posta:) * ja szukam ew. jakiejś koleżanki na basenik( sadzawkę )..:) Odpowiedz Link
tenistuan Re: :) 27.02.09, 14:25 ach te nicki:-), ale czlowiek ciagle sie uczy. Chodze na basen dosc regularnie. Basen nie jest zly na rekreacyjne plywanie, choc zal ze ktos nie dodal mu tych 6 metrow , swoja droga klub przypomina do zludzenia Sinnet, jest dobrze pomyslany, korty sa super. Jakbys miala ochote poplywac, mam 10-latka i chetnie sie wybiore z inna mama/dzieciakami. A w tenisa nie grywasz? Pozdrawiam, annas555 napisała: > fajnie się zrobiło, aczkowliek prawiniol" to też ciekawy nick- > jeżlei chodzi o tego posta:) > * ja szukam ew. jakiejś koleżanki na basenik( sadzawkę )..:) Odpowiedz Link
annas555 Re: :) 27.02.09, 14:50 moje dziecko chyba zacznie nauke plywania ale w najmłodszej grupie. w kazdym razie- chętnie. a co do etnisa- to jakoś za słaba jestem:) Odpowiedz Link
john_irving Re: :) 27.02.09, 16:38 mam wrażenie że powiało nutka erotyki;-)...i mimo pewnego stażu małżeńskiego na pierwszy post może bym odpowiedział...i chyba zaczyna mi brakować jogi w 'T'...i abstrachując od moich komentarzy na temat 'T' to lubie to miejsce i czuje się tam dobrze!;-) Odpowiedz Link
tenistuan Re: :) 27.02.09, 16:53 wiem ze dzis piatek, ale blagam bez "frywolnych"skojarzen:-) Odpowiedz Link
lets_do_it Re: :) 27.02.09, 21:40 Jeżeli chodzi o nicki to mój w tym temacie też się dobrze komponuje ;-) Pozdrawiam wszystkie Panie i życzę udanych spotkań basenowo-kortowych Odpowiedz Link
tenistuan Re: :) 28.02.09, 08:55 :-) a tak BTW, to chwilowo zawieszam poszukiwania. Po wczorajszym meczyku mam tenis z glowy na najblizsze tygodnie... ale basenik i owszem. Odpowiedz Link
prawniol Re: :) 27.02.09, 19:38 no dodatkowej literki "i" tam nie widzę, ale głodnemu chleb na myśli :-) Odpowiedz Link