im69 19.05.09, 13:30 Szukamy solidnego i uczciwego administratora dla naszego osiedla. Proszę o info z jakich firm korzystacie i o opinię o nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier1982 Re: Solidny Administrator osiedla poszukiwany 02.06.09, 10:18 witam poszukuje właśnie takiej pracy ,mam 27 lat ,pracowałem jako mechanik,monter samochodowy. magazynier,operator wózków widłowych.drukarz w technicolor,jestem uczciwy i sumienny i zależy mi na pracy mam rodzinę.z góry dziękuję ,proszę o odpowiedz Odpowiedz Link
uzq Re: Solidny Administrator osiedla poszukiwany 02.06.09, 16:50 obym się mylił, ale aby administrować osiedlem trzeba mieć chyba specjalną licencję która potwierdza wiedzę z zakresu przepisów ochrony p-poż itd Odpowiedz Link
wicherek-s Re: Solidny Administrator osiedla poszukiwany 02.06.09, 17:11 Nie o licencje i kursy bhp tu chodzi- ale o zwykłe poczucie humoru. Poczucie humoru to jedna z podstawowych rzeczy, jakie odróżniają ludzi od zwierząt. Umiejętność abstrakcyjnego myślenia i równoczesnego kojarzenia kilku rzeczy, co w efekcie wzbudza reakcję: niewymuszony uśmiech lub śmiech odbiorcy. Poczucie humoru ma związek z inteligencją. Im ktoś ma większy iloraz inteligencji - zazwyczaj tym jest większe jego poczucie humoru. Osoba inteligentna (i do tego wykształcona) ma większe poczucie humoru od osoby prostej i niewykształconej. Ma większy zakres wiedzy, zatem jest w stanie więcej rzeczy ze sobą skojarzyć. Odpowiedz Link