Gość: Rob IP: *.aster.pl 28.12.09, 21:30 Witam, czy ktoś był może w tym hotelu ? na holidaychecku ledwie dwie opinie a w sumie hotel wyglada atrakcyjnie. Dzięki za pomoc. pzdr Robert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nisia Re: Zakynthos - Mediterranean Beach Resort IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.12.09, 12:20 Ja byłam w maju 20009r. w tym hotelu na Zakynthos.....kilka info o hotelu można przeczytać w mojej relacji na www.forum.ocenyhoteli.pl na stronie pierwszej forum . Opis pobytu na wyspie - pt. "Moja fotorelacja z raju...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nisia Re: Zakynthos - Mediterranean Beach Resort IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.12.09, 12:48 A przed naszym wyjazdem na Zante korzystałam też z informacji o hotelu, które znalazłam tutaj...: zgodowie.org/2009/05/16/mediterranean-beach-resort-laganas-zakynthos-cz-1/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nisia Re: Zakynthos - Mediterranean Beach Resort IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.12.09, 12:50 Link do fotorelacji mojej : forum.ocenyhoteli.pl/discussion/339/moja-fotorelacja-z-raju-wyspa-zakynthos-i-kefalonia-2009r-z-cyklu-wiat-wg-nisi/#Item_0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Zakynthos - Mediterranean Beach Resort IP: *.aster.pl 29.12.09, 21:58 Dzięki bardzo za info i super relację. Już jadę :-) pzdr R Odpowiedz Link Zgłoś