Gość: Lili IP: *.jelonki.home / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:42 Kuleczko a wiesz co na Krecie malym dziewczynkom robia?? :)))) tak tak!! i to tak mocno ze im oczka wychodza;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Didi Re: do Didi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:43 Nieważne co robią, najważniejsze że tam jedziemy i to wkrótce:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: do Didi IP: *.jelonki.home / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:45 ale Kuleczko!! oni przy tym dusza i za wlosy targaja!!! Ty sie wcale ale to wcale nie boisz?? no nie wiem sama......ja tam cala spieta jestem ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: do Didi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:47 No boje się, jak mam się nie bać, a do tego jeszcze ta opcja z weterynarzem ;))) ale mówie Ci trzeba przezwyciężyć ten strach, musimy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: do Didi IP: *.jelonki.home / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:51 no tak, oni tam lekarzy rodzinnych nie maja......:)))))))))) Didi pamietaj ze roz juz nie jest w modzie, zakupy konieczne:)) no i kielbe na poczatek trzeba kupic..i paprykarz szczecinski...i lodowa trzeba zabrac ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: do Didi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:55 Tak Lili koniecznie, paprykarz to podstwa i jeszcze mielonke turystyczna, wiesz na samych parówkach ciężko wyżyć. Ciekawe czy w słóżbówce będzie lodóka, przydałaby się na lodową:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś