Dodaj do ulubionych

Rodos co innego polecacie

IP: 91.208.72.* 25.10.10, 14:17
Witam w tym roku byłam na Rodos w hotelu Primasol Sunrise z firmy Grecos. Wszystko było super, blisko do morza jedzenie świetne , warunki mieszkaniowe ok i wyspa piękna. Chciasłabym zarezerwować cośna przyszłę wakacje, co byście polecicli? Jakąwyspęi jaki hotel? Chciałabym bezpośrednio przy plaży. Myślałam o Krecie, Korfu albo Zakynthos. Napiszcie jakieś namiary na hotel i biuro ( oprócz zwiedzania chciałabym odpocząć, popływać w morzu , poopalać sie - relaks). W zeszłym roku rezerwowałąm w First i byłam zadowolona teraz też chciałam a nie wiem co...
Obserwuj wątek
    • zlotepiachy.pl Re: Rodos co innego polecacie 27.10.10, 17:15
      jezeli szukasz podobnego standardu to proponuję sprawdzony,malowniczo położony hotel Marmin Bay 3* na Krecie, na Zakynthos Diana Palace 4*, w pobliżu sporo sklepów i tawern a do stolicy wyspy masz zaledwie 5 km, niedaleko hotelu przystanek autobusowy. Wszystko zależy od tego czego potrzebujesz, zgiełku i rozrywki czy raczej wolisz kameralne miejsce na wyciszenie i odpoczynek.
      • Gość: Gosia Re: Rodos co innego polecacie IP: 91.208.72.* 28.10.10, 07:15
        Wolę spokoju i wyciszenia ale zeby było ładnie w okolicy, morze z łagodnym zejściem do wody i zarazem dobre miejsce wypadowe do zwiedzania
        • Gość: ul111 Re: Rodos co innego polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 15:56
          Polecam jak najbardzej Zante do zwiedzania i wypoczynku. My byliśmy w Tsiliwi Alexandra Beach
          www.oceniacz.pl/profil/krzysiek_11/albumy/69484
          • Gość: Gosia Re: Rodos co innego polecacie IP: 91.208.72.* 29.10.10, 08:47
            Z jakiego biura pojechaliscie? Plaża piaszczysta?
            • ul111 Re: Rodos co innego polecacie 29.10.10, 13:13
              Z Neckermana, plaża piaszczysta, leżaki i parasol płatne 7euro
    • Gość: qq Re: Rodos co innego polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 13:21
      polecam Kos. miejscowość Marmari lub Tigaki. Małe spokojne miejscowości (Marmari mniejsza i cichsza). Jak nie szukasz dyskotek i tłumu ludzi to polecam. Świetne miejsce na wypady po wyspie. Ceny nie oszałamiają (leżak x2 z parasolem -4e, piwo w knajpie 2-3e, dobry obiad 5-7e, fiat panda- 25 e/dzień). Plaża szeroka, łagodne wejście do morza (dość długo w morze jest b. płytko). Nie polecam miasta Kos i okolic na spokojny wypoczynek.
      • podroznik321 Re: Rodos co innego polecacie 29.10.10, 15:35
        Ja na Kos nie polecam miasta Kardamena. Sam "kurort" o nieciekawej architekturze (same apartamentowce) i w pobliżu nie ma ładnej plaży,a Kos jest wyspą słynącą z pięknych plaż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka