Gość: porossa
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
25.11.10, 10:46
Witam!
Interesuje mnie wykupienie wczasów na Rodos w hotelu Primasol Sunrise w Pefkos.
Czytałem wątki na tym forum i bardzo proszę o dodatkowe opinie Państwa, którzy byliście w zeszłym roku w tym hotelu, najlepiej na przełomie sierpnia i września 2010 z biurem Grecos.
W szczególności prosiłbym o opinie w następujących kwestiach:
1. Czy Grecos ma pokoje w nowej czy w starej części hotelu, czy można wynegocjować na miejscu zmianę pokoju, czy jest duża różnica między tymi pokojami?
2. Czy nie ma problemu z łóżeczkiem dla maluszka do lat 2? Chcemy lecieć z dzieckiem które we wrześniu będzie miało 11 miesięcy i z 9-latką.
3. Czy są jakieś sensowne atrakcje dla 9 latki poza plaża? Jakaś zjeżdzalnia do basenu albo coś w tym stylu.
4. Czy plaża jest rzeczywiście w większości piaszczysta czy to ściema i przeważają kamienie?
5. Czy jedzenie jest smaczne i urozmaicone? Na niemieckim holidaychecku piszą że praktycznie sam makaron i twarde mięsa... Chodzi mi głównie o warzywa, sałatki i owoce.
6. Czy w hotelu jest wypożyczalnia samochodów czy trzeba podjechać do większego miasta? Ile kosztuje wypożyczenie auta na 1 dzień i czy honorują polskie prawo jazdy?
Poza powyższymi kwestiami będę wdzięczny za dodatkowe spostrzeżenia, na co trzeba tam uważać no i oczywiście opinie Państwa na temat Grecosa - bo są baaardzo różne, od skrajnie pozytywnych do bardzo niedobrych.
Pozdrawiam serdecznie!
Porossa