Dodaj do ulubionych

Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie???

22.04.11, 19:59
Wiem, że Parali, ale jakie hotele? Jestem mało wymagająca: wystarczy plaża piaszczysta i hotel z wyżywieniem blisko plaży, animacje niekoniecznie, bo wybieramy się na początku czerwca.
Nie znam Grecji kontynentalnej wogóle, ale klimat grecki baaaaaaaardzo mi odpowiada: wypróbowałam na Rodos i Zakynthos:)
Co polecacie??? Jaki hotel i z jakiego biura- oczywiście liczę na last minute.
Obserwuj wątek
    • simon_r Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? 22.04.11, 20:46
      Chcesz mieć plażę piaszczystą i klimaty greckie to jedź na Chalkidiki. W Paralii Katerińskiej czy innej Leptokarii to klimaty są raczej z gatunku Dźwirzyńskiego..
    • Gość: iga Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 21:12
      Jeżeli autokarem to polecam BP MARCO z Bielska -Białej, byliśmy z dzieckiem w podobnym wieku podróż ok. warunki również zgodne z opisem.
      • majk-anet Re: SIMON 22.04.11, 21:22
        Chętnie Chalkidiki, a możesz coś konkretnego polecić?
        Apropo drugiego wpisu- podróż będzie samolotem z W-wy.
        Tak jak pisałam wcześniej Grecja kontynentalna jest dla mnie nieznanym lądem, więc wszelkie wskazówki czy link do jakiegoś wątku omawiającego podobny temat chętnie widziany. Oczywiście to na razie moje życzenia i ogólna orientacja a jakie będa możliwości i warianty wyjazdów na tydzień czy 2 przed terminem wyjazdu to się dopiero okaże.
        Może polecacie jakies biuro na last minute? Do tej pory w takich sytuacjach podjeżdżałam na Okęcie i na m-cu decydowałam sie na coś w Centrum Last Minute.
        • simon_r Re: SIMON 22.04.11, 23:13
          OJ... ja zawsze jeździłem własnym autem więc biura nie polecę.
          A co do polecenia miejsca na Chalkidiki to MOIM ZDANIEM najfajniej będzie w okolicach Olympiady, Pyrgadikii, Vourvouru lub Toroni.
          Dość popularne jest Sarti gdzie znajdziecie piaszczystą plażę ale jest to typowe nisko budżetowe hotelowisko.... no ale nie najgorsze.
          Natomiast totalną porażką jest Stavros... miejsce paskudne.
          Zapraszam do poczytania moich relacji z Grecji...
          • Gość: Gość Re: SIMON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 09:46
            Mogę ci polecić tani i przyjemny hotel w Makrigialos./ Riwiera Olimpijska, bardzo blisko /Przed hotelem huśtawki dla dzieci. Warunki bardzo dobre i z nawet wyżywieniem niewysoka cena. Z małym dzieckiem to bardzo odpowiednie miejsce. Plaża wprawdzie wąska ale przed samym hotelem. Parasole i prysznice ze słodką wodą też są i sporo knajpek na nabrzeżu. Jeśli cię interesuje to miejsce, służę e-mailem do właściciela. Podaj namiar na priva.

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2395721,5,1,50123,Czy-Makrigialos-czyms-sie-wyroznia-Tak-to-nasze.html
            fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2395717,5,4,50123,Jeden-z-bezpretensjonalnych-miejscowych-hoteli.html
            Hotel w stu procentach po remoncie, nad samym morzem.pozdr.
            • multi-vita Re: SIMON 28.04.11, 11:57
              CZy mogłabym prosić o namiary o których piszesz? byłabym bardzo wdzięczna. (kapkap7@wp.pl)

Pozdrawiam
              • Gość: Gość Re: SIMON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 20:44
                Wysłałam Wam kontakt, o który prosiliście, dzisiaj w południe z mojej poczty na Hotmail. Potwiedźcie tylko czy doszło.pozdr.
    • bubuko Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? 30.04.11, 21:31
      Jezeli chcesz pojechac do Paralii to wybierz hotel MEDITERRANEAN VILLAGE. Pieknie polozony przy piaszczystej, szerokie i czystej! plazy. Zaslugujacy na swoje 5 gwiazdek. Bez animacji, nastawiony na spokoj i relaks. Dobry servis. Z dzieckiem jak najbardziej. Polecam.
      • 1talea Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? 03.05.11, 10:32
        Również polecam hotel MEDITERRANEAN VILLAGE albo trochę nizszy standard Anais . Polecam
    • www.e-wakacyjny.pl Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? 07.05.11, 15:07
      dużą ofertę ma biuro podróży filoktitis, wejdz sobie na stronę, wczasy 11 dni autokarem mają już od 700-800zł z dwoama posiłkami
      • Gość: Gość Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 22:00
        To, co oni tam, za przeproszeniem jedzą, za takie kolosalne pieniądze? To są wczasy odchudzające??
        • www.e-wakacyjny.pl Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? 09.05.11, 11:45
          kwatery prywatne lub tanie hotele nie dla bardzo wymagającego klienta, śniadania i obaidokolacje
      • Gość: rafal Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? IP: *.zghboleslaw.net 10.05.11, 11:08
        Ludzie niepoważni jesteście za 800zł 11 dni w Grecji???? Za tyle to kolonie w Skiroławkach
        • Gość: mala Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 16:40
          Ja byłam na takich wczasach w grecji za 700 zł na 10 dni.Super warunki i świetne wczasy:)Co prawda moje były bez wyzywienia.
          • majk-anet Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? 19.05.11, 16:35
            WYBRAŁAM JUŻ - Hotel Mediterranean Village w Paralii. Mam nadzieję, że dobry wybór:) Dzięki za podpowiedzi.
            • Gość: ewka Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 19:35
              witam wybieram się do mediterranean village paralia w lipcu 2012,dlatego mam pytanie czy Pani tam była i jak jest faktycznie w tym hotelu?
              dziękuj za informację
    • Gość: Ewcia Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? IP: *.180.c68.petrotel.pl 16.12.11, 08:52
      Jesli liczysz na "lasta" to raczej ciezko bedzie trafic akurat do tego hotelu ktory sobie upatrzysz. W fajnych hotelachjuz w marcu nie ma wolnych miejsc.
      • simon_r Re: Riwiera Olimpijska-z 4 latkiem gdzie??? 16.12.11, 17:08
        heh... odpowiadasz w archeologicznym wątku :P
        Autorka juz zapewne stamtąd wróciła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka