Gość: wer_jul
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
30.05.11, 08:39
Kilka wyjazdów temu znalazłam na tym forum informację o firmie Autoway, zajmującej się wypożyczaniem samochodów. Skorzystałam z ich usług i byłam BARDZO zadowolona. Ceny konkurencyjne wobec tych, jakie oferują firmy na miejscu wypoczynku. Samochód fajny i podstawiony na czas. Kiedy chciałam przedłużyć czas wynajmu, wystarczył jeden telefon. Przed wyjazdem do Polski nie musiałam się martwić zwrotem samochodu, wystarczyło zaparkować go pod hotelem.
Ale wiadomo: "przyjaciół poznaje się w biedzie". I własnie o tym chciałabym tu opowiedzieć.
W tym roku również planowałam wyjazd. Zamówiłam samochód, wybrałam markę, wpłaciłam zaliczkę. Niestety, z przyczyn osobistych musiałam zrezygnować z wyjazdu. I wtedy dopiero przekonałam się, że Autoway to SUPER rzetelna firma. Wpłacona zaliczka wróciła do mnie natychmiast. Bez zbędnych pytań czy krzywych min, wszystko w przyjaznej, pełnej zrozumienia atmosferze.
Tym postem chciałabym z całego serca podziękować firmie Autoway za życzliwość i polecić ją Wam wszystkim.
Tylko nie myślcie, że to kryptoreklama :-) Jeśli ktoś ma wątpliwości, proszę o kontakt na priva, tam chętnie się przedstawię: weronika_julia@wp.pl
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji!