IP: 83.238.132.* 24.01.07, 15:34
a Ja bym chciał żonę z Ukrainy...
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: żona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:35
      nie wiesz co mowisz, moze i sa ladniejsze ukrainki od naszych dziewczyn ale
      roznica kulturowa jest spora, szukaj laski w polszy:D
      • Gość: ala Re: żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:11
        A ja męża ;)
        • Gość: jacek Re: żona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:26
          meza z ukrainy? a w polsce nie ma kandydatow ?;P
          • Gość: pablik82 Re: żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:27
            Nie wiesz co piszesz!Różnica kulturowa ,tylko na plus...
            • Gość: odys Re: żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 01:00
              jedz, kolego, rajdem po Ukrainie, najlepiej po malych miejscowosciach srodkowej
              Ukrainy - zone znajdziesz w dwa tygodnie - piekna, madra, seksowna i wierna.
              Zabierz do Polski i kochaj, bo lepszej nie znajdziesz. Ech... Ale meza na
              Ukrainie szukac raczej nie nalezy, niestety - to uwaga do postu poprzedniego
              stesknionej Polki. Raczej rozpici i zdemoralizowani panowie sa na Ukrainie.
              • Gość: lulu Re: żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 08:46
                Ech... rozmarzyłem się po poście Odysa...
                • Gość: Natalia Przeczytajcie to! IP: *.zax.pl 20.02.07, 21:09
                  A ja właśnie znalazłam swoją miłość w Kijowie - cudownego, wiernego, bardzo
                  inteligentnego, czarujacego młodego człowieka. Jesteśmy razem już prawie rok.
                  Nie oceniajcie naszych wschodnich sąsiadów stereotypowo - że niby wszystkie
                  kobiety są tam łatwe, a wszyscy mężczyźni to rozpici podrywacze. Wszystko
                  zależy od środowiska do którego się trafi. Ja trafiłam do takiego, gdzie
                  mężczyźni są szarmanccy, troskliwi i WIERNI (widziałam na wielu przykładach), a
                  kobiety się szanują. W Polsce też można różnie trafić, nie każdy Polak to
                  inteligentny, niepijący dżentelmen. Niestety. Pozdrawiam wszystkich Ukraińców!
              • Gość: aga Re: żona IP: *.plock.mm.pl 25.01.07, 09:52
                Ja z kolegą Odysem się nie zgodzę i tę idealną kandydatkę na żonę trochę
                popsuję:). Piękne i seksowne to rzecz gustu oczywiście,jednak nie można im
                zarzucić tego że są brzydkie, bo to jak wszędzie,fakt znajdziesz ją w dwa
                tygodnie, nie koniecznie od razu zostanie Twoją żoną.Z mądrością to uważaj, bo
                niestety tak jak wszędzie lubią się wywyższać, uważać siebie za bóstwa mądrości
                i piękności, co pozostawia dużo do życzenia, często są wyniosłe(podkreślam
                jednak, że nie wszystkie i zdarzają się naprawdę wartościowe dziewczyny!!!!!!)są
                zbyt pewne siebie(ale niektórzy takie lubią).Wierna- tu można podyskutować, może
                Odys trafił na taką i Ty też może taką znajdziesz.Ukrainki są bardzo
                temperamentne!!!Ale z całą pewnością wiele Ukrainek jest bardzo gospodarnych i
                to ich duży plus!!!!!!!
                Jeżeli chodzi o mężczyzn to podważę zdanie Odysa.A i owszem są tacy co lubią
                alkohol w dużych ilościach( ale Polacy też im dorównują), zdemoralizowani nie
                koniecznie wszyscy.Panowie dbają o kobiety,rozpieszczają je,są troskliwi i
                naprawdę jak się zakochają w tej jedynej to świata poza nią nie widzą i zrobią
                dla niej prawie wszystko:), często jednak są zbyt zapracowani, ale to idzie na
                korzyść kobiet i budżetu domowego.
                A mimo wszystko warto tam szukać tej drugiej połówki, zarówno mężczyzny jak i
                kobiety!!!!
    • Gość: adalberto Re: żona IP: 83.238.132.* 25.01.07, 10:00
      to był w sumie żart...ale na Ukrainę się wybiorę tylko latem, a co do różnic
      kulturowych to chyba zależy od podejścia, ja lubię rożnice, pozdr dla wszystkich
      • Gość: ed Niech żyje przyjaźń między narodami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:00
        Przypomniał mi się właśnie rysunek Andrzeja Mleczki;)
        Kto widział ten wie o co chodzi:)
        Powodzenia w poszukiwaniach
    • irish76 zmien dilera 25.01.07, 12:10

• mallina2000 Re: żona 25.01.07, 12:48
      Jedz do Kaliningradu.Jak tam ostatnio bylismy,kolega nie mogl sie napatrzyc i
      caly czas dziwil sie skad tu tyle super lasek.Dobrze,ze go druga polowka nie
      zabila...
      • Gość: xyz Różnice kulturowe IP: *.puck.net.pl 25.01.07, 18:07
        Napiszcie mi na czym polegają te " różnice kulturowe " między Polska a Ukrainą
        , bo ja zawsze mysiałem , że o różnicach kulturowych możemy mówić gdy ktoś
        pochodzi np. z Arfyki , Chin czy Iranu itd. :)
        • buanitka Re: Różnice kulturowe 25.01.07, 18:19
          pewnie Jacek (który pisał o różnicach kulturowych) miał na myśli przede
          wszystkim siebie :P bo pewnie sam pochodzi z Afryki albo z Chin..
          • Gość: jacek Re: Różnice kulturowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:17
            tak to prawda, jestem z Afryki, ale ze dlugo juz mieszkam w Polsce to sie
            przyzwyczailem do lokalnych zwyczajow:). roznice kulturowe ktore ujawnilyby sie
            w malzenstwie polsko-ukrainskim to np. rozne daty swiat, rozne spojrzenie na
            historie, rozny swiatopoglad (polacy sa bardziej nowoczesni) tesknota zony za
            krajem, mozna by dlugo wymieniac. pozdrawiam
            • buanitka Re: Różnice kulturowe 25.01.07, 19:30
              a dlaczego z góry zakładasz, że owa żona akurat będzie innego wyznania?
              Przecież równie dobrze może być katoliczką. W Polsce także nie brakuje
              prawosławnych. O innych religiach tu nie napiszę...
              Z tą nowoczesnością Polaków to także przegięcie ;)
              Tęsknota żony za krajem.... hm, a jak będziesz miał żonę Polkę ale z innego
              miasta? to co? przecież też będzie tęskniła :P
              Obawiam się, że pisząc "różnice kuturowe" - miałeś na myśli zwyczajne różnice
              pomiędzy mężczyzną a kobietą, a nie Polakiem a Ukrainką.
          • Gość: Wiktoria Re: Różnice kulturowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:24
            Jestem z Ukrainy.Mieszkam w Polsce 16 lat.Napewno są różnice kulturowe ,ale
            nie aż tak duże.A poza tym wszystkiego w życiu można się nauczyć i do
            wszystkiego można się dostosować jak się kocha i chce............
            • Gość: jacek Re: Różnice kulturowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:19
              piszac o roznicach w malzenstwie polsko-ukrainskim mialem na mysli roznice
              ktore moga wystapic w kazdym malzenstwie miedzynarodowym. zgadzam sie tutaj z
              przedmowczynia ze jak sie kocha i chce to wszystko sie da:). niemniej jednak
              nie polecalbym wyjazdu na ukraine celem szukania zony. tak jak nie polecalbym
              takiego wyjazdu np na slowacje. ukrainki ktore poznalem to fajne laski, ale sam
              bym sie nie ozenil z zadna nataszą tudiez katją bo zawsze ide na latwizne, a
              najlatwiej bedzie z polka:).
            • Gość: krymczanka Re: Różnice kulturowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:43
              Wszystko pięknie, ładnie, ale różnice są i jest bardzo cieżko , jak kazdemu w
              obcym kraju. "życie na emigracji, to życie poza sobą"

>A poza tym wszystkiego w życiu można się nauczyć i do
              > wszystkiego można się dostosować jak się kocha i chce............
              Ale zawsze coś za cos..., po 15 latach nostalgia...Najdziwniejsze jest to ,ze
              z dala od Polski tęsknie za tym krajem. Rozdwojenie jaźni?
              • Gość: Wiktoria Re: Różnice kulturowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:39
                Do krymczanki.Niema żadnego rozdwojenia jażni.Poprostu Ukraina to nasza
                ojczyzna, a Polska to nasz dom..
    • Gość: (gość portalu) Ukraińskie serwisy randkowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:48
      A zna ktoś może jakieś sensowne ukraińskie serwisy randkowe, jak np. cafe.gazeta czy inne randki.o2.pl?
      Byłbym wdzięczny za namiar, bo na Ukrainę mam spory kawałek, za długo by jechać... ;)
      Dzięki z gory!
      • Gość: lulu Re: Ukraińskie serwisy randkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:11
        Masz tutaj cały Wschód i nie tylko (serwis zdaje się że po rosyjsku) :

www.kohaymos.com/
        Owocnych poszukiwań!
        • Gość: (gość portalu) Re: Ukraińskie serwisy randkowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:40
          Gość portalu: lulu napisał(a):

> Masz tutaj cały Wschód i nie tylko (serwis zdaje się że po rosyjsku) :
          >
          > www.kohaymos.com/
          > Owocnych poszukiwań!

Wielkie dzieki! ;)
          • Gość: lulu Re: Ukraińskie serwisy randkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:38
            nie ma za co
            ja się trochę zawiodłem skalą prostytucji na Ukrainie
            pełno tam takich anonsów :(
            pocieszam się jedynie faktem, iż rzeczywistość może być jednak zupełnie inna
            i pewnie jest, bo z reguły to Ukrainki są dobrze wykształcone i bardzo ambitne
            Pozdrawiam
            • Gość: jacek Re: Ukraińskie serwisy randkowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:12
              na ukrainie szukaj ze swieca dobrze wyksztalconej wg naszych standardow
              dziewczyny. we lwowie nie moglem sie dogadac ani po angielsku ani po niemiecku
              z laskami w klubie. dopiero moj pseudorosyjski z odrobina polskiego pozwolil na
              jako taka komunikacje.
    • Gość: Wiktoria Re: żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:18
      www.love.1.ru.de
      • Gość: lulu do Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:30
        Boże, jaki ty jesteś infantylny.
        Daj sobie może już spokój, co?
    • Gość: KuMel Re: żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:14
      też mi atrakcja rodzina i teściowie od rezunów, tylko wstydu można sobie narobić
      • Gość: b Re: żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:10
        www.loveplanet.ru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka