Dodaj do ulubionych

Kreta-aktualna pogoda

IP: 217.97.163.* 09.06.11, 10:35
witam, proszę o info jaka jest aktualnie pogoda na Krecie?? wiem, ze jest ciepło, ale chodzi mi głownie o zachmurzenie. Na kamerkach internetowych nie wygląda to zachęcająco:( dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Kreta-aktualna pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 10:42
      pogoda.onet.pl/0,7012,1236,,,heraklion,miasto.html
      jak to czerwiec na Krecie ;)
      • Gość: perelka28 Re: Kreta-aktualna pogoda IP: 217.97.163.* 09.06.11, 10:45
        akurat ta prognoza ma się nijak do rzeczywistości:) szczególnie kiedy widzi sie obrazy z kamer on line:) dlatego myślałam ze odp ktoś kto jest aktualnie na Krecie lub niedawno był, dzięki
        • Gość: gosia59 Re: Kreta-aktualna pogoda IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 10:51
          Takie chmury nieraz na Krecie wystepują rano potem się rozchodzą. Kreta to góry i tam czasem się zbierają. Bez Paniki deszcz pada w czerwcu średnio raz w miesiącu. akurat dzisiaj coś kropi, ale zapowiadają ładną pogodę.
          www.holiday-weather.com/crete/index.html
          • Gość: perelka28 Re: Kreta-aktualna pogoda IP: 217.97.163.* 09.06.11, 10:54
            dzięki z odp:)
            • Gość: km Re: Kreta-aktualna pogoda IP: 95.175.5.* 09.06.11, 11:20
              witam, wczoraj wróciłam z Krety, jak dla mnie było nawet za gorąco w dzień, woda w morzu tez nawet ok. bardzo obawiałam się wyjazdu, bo maj w tym roku był wyjątkowo deszczowy, a tu pozytywne zaskoczenie. pozdrawiam
              • Gość: Klara Re: Kreta-aktualna pogoda IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 20:25
                W środę wyjeżdżam na Kretę i nie wiem, czy brać jakieś ubrania z długim rękawem. Czy wieczorami trzeba ubierać coś z długim rękawem?
                • Gość: xyz Re: Kreta-aktualna pogoda IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.06.11, 22:33
                  Dzisiaj wróciłem z Krety po 2-tygodniowym pobycie. Ani przez moment nie miałem długiego rękawy, długie spodnie zakładałem tylko do kolacji w hotelu a przez 2 tygodnie więcej czasu spędziłem bez koszulki niż z czymkolwiek na plecach. Jedna cienka bluza/sweterek profilaktycznie wg mnie w zupełności wystarczy. Jak ktoś lubi słońce to pogoda na Krecie obecnie idealna, dla mnie stanowczo za gorąco ja na 2 tygodnie pobytu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka