superslaw 09.06.11, 17:21 Wóciłam właśnie zakochana w Krecie.Planuje kolejny wypad , niech ktos doradzi która wyspę wybrać?? nie chodzi mi o wycieczki ale raczej o plaże, morze fajny hotel.Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agreczynka Re: Zakyntos czy Rodos 09.06.11, 21:50 Zdecydowanie Rodos- znam b.dobrze. Zadowoli Cię w każdej kwestii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 22:36 był taki watek! poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 22:39 forum.gazeta.pl/forum/w,203,121213941,121420371,Re_Zante_czy_Rodos_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry_angel Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.wnoz.am.wroc.pl 10.06.11, 13:56 Rodos, ale uwazaj na hotele Montemare beach i Costa Lindia Beach zakwaterowali nas w sutenerach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mak4701 Re: Zakyntos czy Rodos 13.06.11, 13:24 Fotorelacja z Zakynthos: kafejka-emigracyjna.co.uk/wspominkowo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.11, 16:50 oczywiście że Rodos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 21:52 Ja z kolei proponuję Korfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia59 Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 11:49 Rodos. Nawet jak dla mnie przed Kretą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.11, 11:57 no tak było u mnie: Rodos na pierwszy ogień i to był strzał w "10" . teraz chciałbym na Korfu, potem jeszcze dokończyć Rodos a potem Krete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: Zakyntos czy Rodos IP: 193.109.212.* 04.08.11, 14:21 Jeśli chodzi ci o plaże to Zakynthos. Jeśli jednak chcesz coś więcej - np. miasta to Rodos. Pamiętać należy, że tam gdzie są hotele niekoniecznie plaże fajne! Taka prawda, że czy Rodos, czy Zante czy inna wyspa to przeważnie najfajniejsze, najbardziej urocze, klimatyczne, malownicze itd. ... plaże są tam gdzie nie ma hoteli i masowej turystyki. Musisz więc wziąć pod uwagę, że jeśli na takie właśnei plaże chcesz trafić to trzeba do nich dojechać. A jak dojechać - to na jakie doajzdy jesteś gotowy/a ? zresztą będąc na Krecie chyba już wiesz - że przy Elafonissi hotelu nie ma, przy Falasarnie i innych też nie, podobnie Rodos i Zakynthos. Jeśli decydujesz się na hotel i pobliskie plaże to chyba lepszym wyborem będzie Rodos. Z moich obserwacji na Zante tam gdzie były hotele plaże bardzo średnie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zakyntos czy Rodos IP: 217.153.153.* 04.08.11, 15:01 "nie chodzi mi o wycieczki raczej o plaże " ja myślę, że z takim podejściem to chyba Władysławowo będzie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowa18 Re: Zakyntos czy Rodos 06.08.11, 21:27 jeżeli chcesz mieć piaszczystą plażę to nie wybieraj hotelu w Kolimbi na Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
w_isienka Re: Zakyntos czy Rodos 07.08.11, 09:05 Jeśli chodzi o piaszczyste plaże to polecałabym raczej Majorkę :) ale to Hiszpania :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zakyntos czy Rodos IP: 178.73.49.* 10.08.11, 18:57 a dlaczego nie w kolymbii? co Ty pleciesz? przeciez autkiem mozna kawałek podjechac do Tsambiki - piasku jak na Saharze... Ja tam byłem i uwazam Kolymbie za dobry punkt wypadowy na cała wyspę , na ta plaże sa też autobusy. zresztą w kolymbii sa 3 plaże jedna rzeczywiscie kamienista ale te dwie to piaszczyste z wtrąceniami otoczaków... nie ma tragedii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalia Re: Zakyntos czy Rodos IP: *.aster.pl 10.08.11, 13:59 Byłam na obu tych wyspach i każda z nich ma coś fajnego do zaoferowania. Leć na Rodos, najlepiej do Faliraki, jeśli chcesz mieć spokojne, ciepłe morze i dobrze zagospodarowaną piaszczystą plażę. Na tej wyspie jest też sporo fajnych miejsc do zobaczenia - starówka w stolicy wyspy, miasteczko Lindos, półwysep Prasonisi... Wybierz Zakynthos, jeśli zależy Ci na zapierających dech w piersiach widokach - to gwarantuje tam zróżnicowane wybrzeże, które po jednej stronie wyspy jest klifowe i dzięki temu zachwyca takimi miejscami jak Zatoka Wraku czy Keri. Odpowiedz Link Zgłoś