Dodaj do ulubionych

Cretaquarium

IP: 91.208.72.* 29.06.11, 07:02
Jak dojechac do Cretaquarium z Analipsis bez samochodu? Czy jezdża tam autobusy albo busy? Czy trzeba do Heraklionu i z tamtąd jakoś dojść? jezeli tak to gdzie wysiąść żeby było najblizej. Proszęo pomoc, dosyć pilnie potrzebuję tych informacji
Obserwuj wątek
    • alex2222 Re: Cretaquarium 29.06.11, 07:10
      O Heraklionie zapomnij-to to całkiem gdzie indziej.
      Wydaje mi się że najbliżej będzie z Kato Gouves.
      Niestety nie wiem jak tam dojechać komunikacją publiczną.Może ktoś na forum pomoże.
      • jacek1f bierzesz KTELa zwyklego, u kierowcy 29.06.11, 08:41
        kupujesz bilet do KAto Gouves wlasnie, i potem za wskazowkami w dol do morza schodzisz.
        Akwarium jest najlepiej oznaczonym mijescem na calej Krecie:-)))
      • e_podmiejska Re: Cretaquarium 29.06.11, 08:44
        Byłam tam ale środkiem transportu był wypożyczony samochód. Ale mam taką uwagę, że jeżeli nawet kursowałby tam tam bus/autobus to musiałby raczej podjeżdżać pod samo akwarium, gdyż od głównej drogi jest spora odległość. A swoją drogą polecam to miejsce:)
        • tamerza Re: Cretaquarium 29.06.11, 09:20
          dobre pytanie :) sama sie zastanawialam jak z analipis dojechac do cretaquarium :) a ktos slyszal o bezposrednim autobusie? bo jedziemy z dwulatkiem i nie wiem czy jakas dalsza trase pieszo nam pokona :)
        • Gość: Zdzichu Re: Cretaquarium IP: *.bydgoszcz.tpnet.pl 29.06.11, 09:43
          Sądząc po dłuuugim ogonku taksówek przed Cret@quarium nie dojeżdża tam żaden autobus.
          Ale od głównej drogi (Old National Road), którą kursują autobusy, nie jest aż tak daleko - ok. 1km. Z tej drogi są dwa oznakowane strzałkami dojazdy, o podobnej długości. Myślę, że kierowca autobusu bez problemu wskaże gdzie wysiąść.
          • tamerza Re: Cretaquarium 29.06.11, 09:59
            nie no 1 km.... to luz :)) myslalam ze kolo 5 :)) km to spokojnie damy rade po nożkach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka