aniapawicka 14.06.04, 18:35 Czy ktoś wybiera się na Kretę do Stavros-Little Bay wylot 1 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: 1 lipca-Kreta -Little Bay IP: *.chomiczowka.net.pl 14.06.04, 19:00 z jakim biurem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniapawicka Re: 1 lipca-Kreta -Little Bay IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 14.06.04, 19:10 my jedziemy akutar z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: 1 lipca-Kreta -Little Bay IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 15.06.04, 10:20 ja się wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniapawicka Re: 1 lipca-Kreta -Little Bay IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 15.06.04, 10:41 o,to b.fajnie a w ile osób jedziecie? zamierzacie może wypożyczyć auto i trochę pozwiedzać? chetnie byśmy wypożycyli z kimś na spółkę ,bo wtedy wychodzi taniej pierwszy raz jedziesz na Kretę?czy już kolejny i napisz skąd lecisz my z lotniska we Wrocławiu a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania p Re: 1 lipca-Kreta -Little Bay IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 15.06.04, 23:24 i nie ma nikogo wiecej??nikt z forumowczów nie jedzie do LB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik P. Re: 1 lipca-Kreta -Little Bay IP: 212.106.150.* 16.06.04, 16:15 Dobra rada dla wybierających się do LB - zabierzcie cos na komary - najlepiej zdają egzamin wkładki do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniapawicka Re: 1 lipca-Kreta -Little Bay IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 17.06.04, 13:16 dzieki Kreciku,to wiem problem komarów zresztą na pewno nie dotyczy tylkko LB-dwa lata temu byłam w Ammoudarze i komarów było tam b.dużo i co ???nikt więcej nie jedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś