Dodaj do ulubionych

Rejsy z Kos

IP: *.mofnet.gov.pl 22.08.12, 14:20
Wiem, wiem, napiszecie - Nissyros, Kalymnos, Rodos, Bodrum, Symi itp.
My to wszystko wiemy, my tam byliśmy, ale kilka lat temu, więc może oferta teraz jest ciekawsza.
Tzn. dokąd by na 1 dzień?
Samos, Patmos, coś z Cyklad? Co jest dostępne, co ciekawe, jakie koszty?
Załatwiać w porcie bezpośrednio czy pytać w takich agencjach turystycznych, np. w mieście Kos?
Obserwuj wątek
    • Gość: inny gość Re: Rejsy z Kos nic z tego! IP: *.centertel.pl 26.08.12, 17:28
      Nic z tego! Pływają tam gdzie poprzednio. I nie dają się przekonać, że można by inaczaej. Możesz najwyżej ze swojej listy liczyć na Rejs katamaranem na Patmos. 3 h w jedną stronę.
      Pozdrawiam
      • Gość: Andrzej Re: Rejsy z Kos nic z tego! IP: *.30.76.9.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.12, 00:54
        A dlaczego tylko na Patmos katamaranem? z Kos odpływaia przecież inne promy na kilka wysp i przez Cyklady, Można sie wybrać nawet na Santorini codziennie o 1,40 w nocy ale jest problem powrotu wieczorem tego samego dnia. Jesli interesuje cie taka wycieczka na Cyklady to prom z Kos na Santorini kosztuje 33e wieczorem ,a wzasadzie o 2 plyniesz na Syros zwiedzasz cudowne Ermoupoli i o 22,40 masz prom na Kos.
        Meczace ale do zrobienia a wyspać mozna sie na promie
        • Gość: kastelorizo Re: Rejsy z Kos nic z tego! IP: *.play-internet.pl 27.08.12, 10:33
          A z Rodos Kastelorizo w inny dzien niz poniedzialek?
          Moze gdzie indziej niz link ponizej jeszcze szukac?
          www.12ne.gr/en/daily_excursions.asp?pageID=139
          • Gość: Andrzej Re: Rejsy z Kos nic z tego! IP: *.180.127.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.12, 11:38
            ssl.directferries.com/ferry/secure/multi_price_detail.aspx?stdc=DF10PL&grid=0&rfid=1355&psgr=1&curr=2&retn=True
            promy są tak 2 lub 3 razy w tygodniu.
            Wpisz daty i godz/obojetnie jakie/ daty kursowania promu są zaznaczone.
            Musisz zaznaczyć ze bez pojazdu i wyszukiwarka resztę ustala a bilet w 2 strony jest po 45,5e /os
            • Gość: tez zainteresowany Rejsy z Kos i Rodos IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.08.12, 18:56
              Tez mnie interesuja rejsy i tez troche juz znam sytuację, ale sprzed kilku lat.
              Wybieram sie na Rodos i bede w porcie w miescie Rodos pytal.
              Zwróce uwage tez na tych przewodników:
              - Blue Star Ferries,
              - Dodekanisos Seaways.
          • Gość: mmm Re: Rejsy z Kos nic z tego! IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.08.12, 19:01
            Blue Star na Kastelorizo nie da rady bo musialbys tam zostac na noc albo na kilka nocy - ten prom jest chyba 2 razyw tygodniu, przyplywa i zaraz odplywa. Istnieje tez kombinacja prom+ samolot (Olympic Air) ale nie wiem, czy w tym roku godziny/dni (bo samolot tez nie jest codziennie) sa dogodne zeby cos takiego wykombinowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka