Gość: Tom IP: 193.201.167.* 07.07.04, 14:17 czy ktos posiada moze jakiekolwiek informacje na temat oferty wspomnianej w temacie? pliz o jakies info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurek99 Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday 07.07.04, 19:20 Jezeli chcesz jechać z ecco, to bądź pewien, wylądujesz w innym hotelu, niż kupiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:31 Nurek99 ty jakaś zawzięta konkurencja jesteś jeżeli możesz napisz może coś innego bo chyba nikt tu nawet nie zwraca na twoje opinie uwagi bo jesteś monotonny a twoje zdanie jako konkurencji się dla nas klientów wcale nie liczy. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 11:35 asik, masz moze jakies info o ofercie Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday?? pozdro Tom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 212.205.209.* 08.07.04, 11:41 Znam dobrze ten hotel bo swego czasu w nim pracowalam. Nie polecam!!!!!!!!!! Obok hotelu znajduje sie mini zoo i niestety na basenie strasznie smierdzi, a poza tym z tego co wiem to w tym roku jest niedobre jedzenie. Mam informnacje na biezaco. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iblan Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 09:42 bylismy na rodos z ecco we wrzesniu. Wykupilismy Solemar - i na miejscu trafilismy do Belair - i bylo super! (wyladowalismy gwiazdke wyzej gratis). Poszlismy wiec obejrzec Solemar. Jest w centrum Ixii - jak lubisz gwar miejscowosci to to jest to - obok same hotele, sklepy i restauracyjki. Sam hotel przy glownej ulicy, ale cofniety sporo od chodnika - w pokojach powinno byc cicho. Jest basen (przygotuj sie na zimna wode) i do plazy przez jezdnie. Niedaleko niezly supermarket. Po tej stronie Rodos plaze sa wezsze z ciemnym grubym piaskiem. Wieja wiatry od morza !. Tuz obok hotelu przystanek autobusowy. Jak wracalismy, nie slyszalam narzekan od tych, co byli w Solemar. Jest niezla komunikacja publiczna, wiec mozesz sam zwiedzac, jezeli lubisz. W niedziele sa bezplatne wejscia do muzeow. Nawet na rejs na Symi mozna sie wybrac samemu. W zeszlym roku kupujac rejs w porcie zaplacilismy tylko po 22 eur. Biura oczywiscie biora wiecej. A dojaz do Rodos kosztowal chyba 1 eur. Mozesz tez sam pojechac do Lindos, ale Tsambike mozna sobie darowac - slynny klasztor (tak to reklamuja) to jedna izba (ze slynna ikona), na szczycie gory - wdrapujesz se po ok.300 stopniach. Po drodze niezle widoki. Zyczymy rownie milych wspomnien, jak nasze. Z checia tam kiedys wrocimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 10:40 dzieki za info ;-) mozesz mi powiedziec, jakie sa tam warunki? jaki ten basen - bo zobaczylem, ze w ofercie jest zapis : basen przy hotelu, ale w wyposazeniu hotelu na stronie Internetowej nie ma basenu. ? czy jest tam mozliwosc wynajecia roweru/skutera/samochodu - ile to kosztuje? masz jakies namiary na knajpy warte odwiedzenia etc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 11:20 iblan, napisz prosze, czy okolica nie jest tam meczaca, czy przypadkiem jest tam niedaleko jakies lotnisko etc. dzieki pozdrawiam Tom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:06 Tom ja byłam w tym hotelu 2 lata temu i szczerze ci napiszę że nie miałam negatywnych opinii, hotel znajduje się kilka metrów od głownej ulicy wiec głośno wieczorami nie będzie, pokoje skromne ,nieduże ale czyste , klima jest (my mielismy klimę za dopłatą).Hotel jest w centrum IXIA więc mieliśmy super spacery wieczorem , mijaliśmy knajpki, sklepy, pub-y ,nawet jak się uprzesz mozesz ok.20-25min. dojść do miasta Rodos zwiedzić Starówkę.W hotelu mieliśmy wesoło bo były programy animacyjne wieczorami i atmosfera była sympatyczna. Myślę że powinieneś być zadowolony. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 12:29 mam pyt. na temat jedzenia - wykupilismy 2x dziennie. jadlas w hotelu? jest smacznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:38 Mieliśmy 2 posiłki tj. śniadania -bufet składający sie z róznych rodzajów sera , wędliny typowo greckiej, jajek na miekko lub twardo i bufetu sałatkowego oczywiście kawa, herbata, soki ,napoje mleczne do wyboru :) pamiętam tylko to menu bo tylko z tego krzystałam bo najbardziej mi smakowało.Jezeli chodzi o obiado/kolacje to mieliśmy bufet sałatkowy oraz trzy gorące drugie dania do wyboru oraz deser do wyboru.Napiszę szczerze ,że to było wystarczjące poniewąz w ciągu dnia chodziliśmy jeszcze do tawern na sałatkę grecką bądż mussake ale ogólnie w takie upalne dni jedliśmy bardzo dużo owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 12:43 wielkie dzieki za info ;-) pamietasz moze jakies warte odwiedzenia knajpki/taverny/?miejsca w Ixii/Rodos? jak znajdziesz chwile, to bede wdzieczny. pozdro Tom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iblan Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:26 sorry, nie odwiedzałam tej strony. Lotnisko jest kawałek drogi i samoloty widać, jak lądują, ale ich nie słychać. Co innego gdybyś się wybierał do Sun Flower - tam też słychać. Jeżeli jesteś dobrym piechurem, to możesz pójść na Filerimos (lub pojechać) to będzie z godzinę marszu od Ixii. Z punktu widokowego na ogromnym krzyżu widać niemal całą wyspę. a tez tam riunki sarogreckie i pozostałości po joannitach (cały kościół). Wypożyczalnie samochodów są co krok, ale jedziesz w sezonie, więc nie wiem jakie bedą ceny - my zapłaciliśmy chyba 23 EUR/dzien. Ceny są wywieszone i możesz sobie porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iblan Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:31 Tom, do miasta Rodos pieszo bedzie co najmniej 1,5 godziny ! Asik się myli, bo z Solemar do Belair idzie się ok.30 min. Ale jak już wyjdziesz z miasta, to schodzisz na piękną promenadę nadmorską i droga mija niepostrzeżenie. W końcu chodziliśmy (i wracaliśmy) codziennie do Rodos - jest zachwycające ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 19.07.04, 16:15 dzieki, wlasnie wrocilem ;-) bylo cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.szewczykvw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:24 Tom, byłeś Hotelu Solemar?. Jak tam jest?z jakiego biura wyjechałeś. Ja się tam wybieram i potrzebuje zdania kogoś kto tam był. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 09.08.04, 12:56 hej, troche juz na ten temat pisałem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=14289150&v=2&s=0 pozdrawiam Tom Odpowiedz Link Zgłoś