Dodaj do ulubionych

Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday

IP: 193.201.167.* 07.07.04, 14:17
czy ktos posiada moze jakiekolwiek informacje na temat oferty wspomnianej w
temacie?
pliz o jakies info
Obserwuj wątek
    • nurek99 Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday 07.07.04, 19:20
      Jezeli chcesz jechać z ecco, to bądź pewien, wylądujesz w innym hotelu, niż
      kupiłeś.
      • Gość: Asik Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:31
        Nurek99 ty jakaś zawzięta konkurencja jesteś jeżeli możesz napisz może coś
        innego bo chyba nikt tu nawet nie zwraca na twoje opinie uwagi bo jesteś
        monotonny a twoje zdanie jako konkurencji się dla nas klientów wcale nie liczy.

pozdrowka
        • Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 11:35
          asik,
          masz moze jakies info o ofercie Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday??
          pozdro
          Tom
          • Gość: Zuzia Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 212.205.209.* 08.07.04, 11:41
            Znam dobrze ten hotel bo swego czasu w nim pracowalam. Nie polecam!!!!!!!!!!
            Obok hotelu znajduje sie mini zoo i niestety na basenie strasznie smierdzi, a
            poza tym z tego co wiem to w tym roku jest niedobre jedzenie. Mam informnacje
            na biezaco. Pozdrowienia
    • Gość: iblan Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 09:42
      bylismy na rodos z ecco we wrzesniu. Wykupilismy Solemar - i na miejscu
      trafilismy do Belair - i bylo super! (wyladowalismy gwiazdke wyzej gratis).
      Poszlismy wiec obejrzec Solemar. Jest w centrum Ixii - jak lubisz gwar
      miejscowosci to to jest to - obok same hotele, sklepy i restauracyjki. Sam
      hotel przy glownej ulicy, ale cofniety sporo od chodnika - w pokojach powinno
      byc cicho. Jest basen (przygotuj sie na zimna wode) i do plazy przez jezdnie.
      Niedaleko niezly supermarket. Po tej stronie Rodos plaze sa wezsze z ciemnym
      grubym piaskiem. Wieja wiatry od morza !. Tuz obok hotelu przystanek
      autobusowy. Jak wracalismy, nie slyszalam narzekan od tych, co byli w Solemar.
      Jest niezla komunikacja publiczna, wiec mozesz sam zwiedzac, jezeli lubisz. W
      niedziele sa bezplatne wejscia do muzeow. Nawet na rejs na Symi mozna sie
      wybrac samemu. W zeszlym roku kupujac rejs w porcie zaplacilismy tylko po 22
      eur. Biura oczywiscie biora wiecej. A dojaz do Rodos kosztowal chyba 1 eur.
      Mozesz tez sam pojechac do Lindos, ale Tsambike mozna sobie darowac - slynny
      klasztor (tak to reklamuja) to jedna izba (ze slynna ikona), na szczycie gory -
      wdrapujesz se po ok.300 stopniach. Po drodze niezle widoki.
      Zyczymy rownie milych wspomnien, jak nasze. Z checia tam kiedys wrocimy.

• Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 10:40
        dzieki za info ;-)
        mozesz mi powiedziec, jakie sa tam warunki? jaki ten basen - bo zobaczylem, ze
        w ofercie jest zapis : basen przy hotelu, ale w wyposazeniu hotelu na stronie
        Internetowej nie ma basenu. ?
        czy jest tam mozliwosc wynajecia roweru/skutera/samochodu - ile to kosztuje?
        masz jakies namiary na knajpy warte odwiedzenia etc?
      • Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 11:20
        iblan, napisz prosze, czy okolica nie jest tam meczaca, czy przypadkiem jest
        tam niedaleko jakies lotnisko etc.
        dzieki
        pozdrawiam
        Tom
        • Gość: Asik Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:06
          Tom ja byłam w tym hotelu 2 lata temu i szczerze ci napiszę że nie miałam
          negatywnych opinii, hotel znajduje się kilka metrów od głownej ulicy wiec
          głośno wieczorami nie będzie, pokoje skromne ,nieduże ale czyste , klima jest
          (my mielismy klimę za dopłatą).Hotel jest w centrum IXIA więc mieliśmy super
          spacery wieczorem , mijaliśmy knajpki, sklepy, pub-y ,nawet jak się uprzesz
          mozesz ok.20-25min. dojść do miasta Rodos zwiedzić Starówkę.W hotelu mieliśmy
          wesoło bo były programy animacyjne wieczorami i atmosfera była sympatyczna.
          Myślę że powinieneś być zadowolony.
          pozdr.
          • Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 12:29
            mam pyt. na temat jedzenia - wykupilismy 2x dziennie. jadlas w hotelu? jest
            smacznie?

• Gość: Asik Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:38
              Mieliśmy 2 posiłki tj. śniadania -bufet składający sie z róznych rodzajów
              sera , wędliny typowo greckiej, jajek na miekko lub twardo i bufetu sałatkowego
              oczywiście kawa, herbata, soki ,napoje mleczne do wyboru :) pamiętam tylko to
              menu bo tylko z tego krzystałam bo najbardziej mi smakowało.Jezeli chodzi o
              obiado/kolacje to mieliśmy bufet sałatkowy oraz trzy gorące drugie dania do
              wyboru oraz deser do wyboru.Napiszę szczerze ,że to było wystarczjące poniewąz
              w ciągu dnia chodziliśmy jeszcze do tawern na sałatkę grecką bądż mussake ale
              ogólnie w takie upalne dni jedliśmy bardzo dużo owoców.
              • Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 08.07.04, 12:43
                wielkie dzieki za info ;-)
                pamietasz moze jakies warte odwiedzenia knajpki/taverny/?miejsca w Ixii/Rodos?
                jak znajdziesz chwile, to bede wdzieczny.
                pozdro
                Tom
        • Gość: iblan Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:26
          sorry,
          nie odwiedzałam tej strony. Lotnisko jest kawałek drogi i samoloty widać, jak
          lądują, ale ich nie słychać. Co innego gdybyś się wybierał do Sun Flower - tam
          też słychać. Jeżeli jesteś dobrym piechurem, to możesz pójść na Filerimos (lub
          pojechać) to będzie z godzinę marszu od Ixii. Z punktu widokowego na ogromnym
          krzyżu widać niemal całą wyspę. a tez tam riunki sarogreckie i pozostałości po
          joannitach (cały kościół).
          Wypożyczalnie samochodów są co krok, ale jedziesz w sezonie, więc nie wiem
          jakie bedą ceny - my zapłaciliśmy chyba 23 EUR/dzien. Ceny są wywieszone i
          możesz sobie porównać.
        • Gość: iblan Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:31
          Tom,
          do miasta Rodos pieszo bedzie co najmniej 1,5 godziny ! Asik się myli, bo z
          Solemar do Belair idzie się ok.30 min. Ale jak już wyjdziesz z miasta, to
          schodzisz na piękną promenadę nadmorską i droga mija niepostrzeżenie. W końcu
          chodziliśmy (i wracaliśmy) codziennie do Rodos - jest zachwycające !
          • Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 19.07.04, 16:15
            dzieki,
            wlasnie wrocilem
            ;-)
            bylo cool
            • Gość: Artur Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: *.szewczykvw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:24
              Tom, byłeś Hotelu Solemar?. Jak tam jest?z jakiego biura wyjechałeś. Ja się tam
              wybieram i potrzebuje zdania kogoś kto tam był. Z góry dziękuje.
              • Gość: Tom Re: Rodos; hotel Solemar; Ecco Holiday IP: 193.201.167.* 09.08.04, 12:56
                hej,
                troche juz na ten temat pisałem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=14289150&v=2&s=0
                pozdrawiam
                Tom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka