Gość: krzychu IP: 195.127.59.* 13.07.04, 14:07 Czy był ktoś w tym hotelu niedaleko Rethymno. czekam na komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala666 Re: Hotel Alkion-Kreta IP: *.chello.pl 13.07.04, 17:29 O tym hotelu było juz bardzo dużo wypowiedzi (raczej negatywne - ja dlatego zrezygnowałam z tego hotelu) wpisz w wyszukiwarce ALKION a zdobędziesz dużo informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena10 Re: Hotel Alkion-Kreta IP: *.crowley.pl 14.07.04, 08:45 Wprawdzie nie byłam jeszcze ale będę w sierpniu. Przeczytałam wszystkie komentarze i nie zraziłam się. Zależy czego się oczekuje na wakacjach. Ja jadę po słońce, wypoczynek, lenistwo. Mam świadomość relacji cena/jakość dlatego spokojnie podchodzę do wyjazdu i nie wymagam nie wiadomo jakich luksusów za cenę średniego standardu. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala666 Re: Hotel Alkion-Kreta IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 14.07.04, 09:41 Rena czy napewno wszystko przeczytałś ? najwiecej wypowiedzi jest w 2003 r i przeważają negatywne !(położenie, obsługa, wyżywienie). Z tego co się zorientowałam hotel Alkion to jakiś duży kombinat i chyba każde biuro ma go w swojej ofercie. Wypoczynek w takim otoczeniu mnie nie odpowiada mimo że w hotelu spędzam zawsze bardzo mało czasu. Ja już tegoroczny urlop mam za sobą, na Krecie byłam w pierwszej połowie czerwca, było super. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku (słoneczka chyba życzyć nie muszę - bo napewno bedzie go w nadmiarze). ps. może po powrocie opisz swoje wrażenia z hotelu Alkion, być może zaszły jakieś zmiany i stare opinnie są już nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena10 Re: Hotel Alkion-Kreta IP: *.crowley.pl 14.07.04, 13:14 Przeczytałam opinie na tym forum i na www.wakacje.pl. Nie uważam, żeby zespół 3 jednopiętrowych budynków ze 120 dwuosobowymi pokojami był kombinatem bo bywałam już w duuuużo większych hotelach. Ludzie mi nie przeszkadzają bo nie zamierzam spędzać czasu w ośrodku i słuchać narzekań wiecznie niezadowolonych rodaków. Teraz skupiam się na przygotowaniu marszruty na zwiedzanie. Wracam 20 sierpnia i postaram się przedstawić aktualną opinię o tym hotelu. Mimo wszystko mam nadzieję, że nie bedzie źle. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś