Dodaj do ulubionych

Rethymnon - pieszo do centrum

14.07.04, 18:42
Witam

Prosze o namiary na hotel polozony w okolicach Rethymnonu.Nie chcę żeby było
daleko od miasta i oczywiście w przyzwoitej cenie.

dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.acn.pl 14.07.04, 19:25
      www.travel-hotels-europe.com/rethimni-hotels/rethimno-hotels-1.htm
      www.clickhere.gr/hotels-greece/catdes.asp?Accommodation=3-Rethymnon
      proponuje chanie z nie rethimno, jesli nie ma roznicy... chania jako miasto jest
      przyjemniejsza :)
      • inkwizytorbg Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 19:59
        dzieki za linki ! :)

wybralismy Rethymon dlatego,ze opinie wskazywaly,ze to wlasnie to miasto ma
        najlepszy klimat (starowka + plaze).Dlaczego uwazasz,ze chania jest
        przyjemniejsza ?

Wstepnie zastanawialem sie nad hotelem bella mare
        www.grecja.com.pl/Rethymno/Hotel_Bella_Mare.xml
        Razem z dziewczyna nie lubimy bezczynnie siedziec w hotelach a z opisu
        wynika,ze zarowno do starowki jak i do nadmorskich tawern jest blisko.Trudno
        jest sie nudzic i wlasnie o to chodzi.Jesli ktos przebywal w tym hotelu prosze
        o opinie.

Interesuja nas takze inne lokalizacje w promieniu 2 km or rethymnonu.Wazne jest
        to aby istnialo dosyc urozmaicone nocne zycie oraz bylo blisko do miasta (w sam
        raz na wieczorny spacer nadmorska promenada).Za wszelka pomoc z gory dziekuje !

:))

• Gość: Paula Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.acn.pl 14.07.04, 20:38
          to opinia GREKA, ja proponowalam rethimno, on chanie, z tego co on mowi (a mozna
          ufac TAMbylcowi ;) ) chania jest naprawde cudnym miastem, rethmno jest fajne ,
          ale nieco mniejsze, i rzeczywiscie ma klimat i starowke, ale w chani jest piekny
          port, domki (architekrura niepowtarzalna), centrum duzo wieksze :) dlatego polecam!
          • gale Re: Rethymnon - pieszo do centrum 15.07.04, 08:33
            Zgodze sie z Paula. Rethymno to urokliwa miejscowosc, choc mniejsza i
            mniej 'klimatyczna' niz Chania. Majac wybor zdecydowanie postawilbym na Chanie.
            Jest - w mojej opinii - nieco ladniejsza, sympatyczniejsza. Ale jest to kwestia
            gustu przeciez.

Milego,
            • Gość: gosia Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.07.04, 10:38
              a mnie sie bardziej podoba rethymnon bo jest bardziej czysty, ma odnowione
              kamieniczki a hania mnie troche rozczarowala ,bo te kamieniczki popadaja w
              ruine .troszke pochodzilam po tych waskich uliczkach a tam juz smrod i syf.

r
    • neronka Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 20:35
      Hotel Macaris ze Scana-10 min pieszo do centrum.
      • inkwizytorbg Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 20:46
        niestety w moim terminie macarisa juz nie ma :(
      • inkwizytorbg Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 20:47
        hihihi...szczerze ubawil mnie ten komentarz do opisu hotelu :

Przepiękny widok na zatokę rekompensuje widok zakładów przemysłowych położonych
        u stóp wzgórza.
        • Gość: Aga Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:56
          Czytalam bardzo dobre opinie o Macarisie, czy faktycznie tam sa jakies zaklady
          w poblizu?? I czy one jakos przeszkadzaja (tj oprocz widoku:), halas, smrod
          itp:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka