inkwizytorbg 14.07.04, 18:42 Witam Prosze o namiary na hotel polozony w okolicach Rethymnonu.Nie chcę żeby było daleko od miasta i oczywiście w przyzwoitej cenie. dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.acn.pl 14.07.04, 19:25 www.travel-hotels-europe.com/rethimni-hotels/rethimno-hotels-1.htm www.clickhere.gr/hotels-greece/catdes.asp?Accommodation=3-Rethymnon proponuje chanie z nie rethimno, jesli nie ma roznicy... chania jako miasto jest przyjemniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorbg Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 19:59 dzieki za linki ! :) wybralismy Rethymon dlatego,ze opinie wskazywaly,ze to wlasnie to miasto ma najlepszy klimat (starowka + plaze).Dlaczego uwazasz,ze chania jest przyjemniejsza ? Wstepnie zastanawialem sie nad hotelem bella mare www.grecja.com.pl/Rethymno/Hotel_Bella_Mare.xml Razem z dziewczyna nie lubimy bezczynnie siedziec w hotelach a z opisu wynika,ze zarowno do starowki jak i do nadmorskich tawern jest blisko.Trudno jest sie nudzic i wlasnie o to chodzi.Jesli ktos przebywal w tym hotelu prosze o opinie. Interesuja nas takze inne lokalizacje w promieniu 2 km or rethymnonu.Wazne jest to aby istnialo dosyc urozmaicone nocne zycie oraz bylo blisko do miasta (w sam raz na wieczorny spacer nadmorska promenada).Za wszelka pomoc z gory dziekuje ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.acn.pl 14.07.04, 20:38 to opinia GREKA, ja proponowalam rethimno, on chanie, z tego co on mowi (a mozna ufac TAMbylcowi ;) ) chania jest naprawde cudnym miastem, rethmno jest fajne , ale nieco mniejsze, i rzeczywiscie ma klimat i starowke, ale w chani jest piekny port, domki (architekrura niepowtarzalna), centrum duzo wieksze :) dlatego polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Rethymnon - pieszo do centrum 15.07.04, 08:33 Zgodze sie z Paula. Rethymno to urokliwa miejscowosc, choc mniejsza i mniej 'klimatyczna' niz Chania. Majac wybor zdecydowanie postawilbym na Chanie. Jest - w mojej opinii - nieco ladniejsza, sympatyczniejsza. Ale jest to kwestia gustu przeciez. Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.07.04, 10:38 a mnie sie bardziej podoba rethymnon bo jest bardziej czysty, ma odnowione kamieniczki a hania mnie troche rozczarowala ,bo te kamieniczki popadaja w ruine .troszke pochodzilam po tych waskich uliczkach a tam juz smrod i syf. r Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 20:35 Hotel Macaris ze Scana-10 min pieszo do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorbg Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 20:46 niestety w moim terminie macarisa juz nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorbg Re: Rethymnon - pieszo do centrum 14.07.04, 20:47 hihihi...szczerze ubawil mnie ten komentarz do opisu hotelu : Przepiękny widok na zatokę rekompensuje widok zakładów przemysłowych położonych u stóp wzgórza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Rethymnon - pieszo do centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:56 Czytalam bardzo dobre opinie o Macarisie, czy faktycznie tam sa jakies zaklady w poblizu?? I czy one jakos przeszkadzaja (tj oprocz widoku:), halas, smrod itp:) Odpowiedz Link Zgłoś