Dodaj do ulubionych

Wróciłem z Mitsis Alila na Rodos

16.05.13, 07:19
Witam!
Ponieważ wiem ,że nadal jest mało info o tym hotelu,zainteresowanym odpowiem na pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: Wróciłem z Mitsis Alila na Rodos IP: *.158.217.233.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.05.13, 23:27
      chętnie dowiem się czegokolwiek na temat tego hotelu ponieważ wygląda imponująco ale nie wiem jak w praktyce wygląda organizacja na miejscu. Czy rzeczywiście jest to hotel rodzinny (jakie rozrywki dla dzieci) i ile basenów jest dostępnych? Jakie formy rozrywki są dostępne? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. A z jakiego biura podróży Pan wyjechał i czy jest ono solidne i godne polecenia?
      • Gość: tajson Re: Wróciłem z Mitsis Alila na Rodos IP: *.icpnet.pl 21.05.13, 01:09
        byłem w tym hotelu,jest ok.bardzo dobre menu,jednak moje dzieci sie nudzily niestety po kilku dniach.Nie ma wiele atrakcji..Baseny nic ciekawego..Byłem w zeszłym roku na Zakynthos w Caretta beach i było fantastycznie,aquapark dla doroslych i maluchów,fakt plaża oddalona od hotelu ok 800m ale nam sprawial przyjemnosc spacer po obfitej kolacji:) Mitsis fajny ale dla singli...pozdrawiam
      • daras3210 Re: Wróciłem z Mitsis Alila na Rodos 21.05.13, 09:21
        Witam!
        Byliśmy z Wezyra.Biuro jak każde inne.Obecnie Wezyr nie ma już w sprzedaży tego hotelu,można go zakupić w Grecos.Hotel na 5* moim zdaniem nie zasługuje ,takie mocne 4,5 *można mu dać.Dla dzieci są 3 zjezdzalnie,miniclub,animacje(nawet poza sezonem) oraz plac zabaw (niewielki ale jest).Także nie wiem czy tak bardzo nudno.Poza tym w centrum Faliraki jest duży aquapark także tam jest wiele atrakcji wodnych.Dużym minusem jest fakt ,że na stołowkę nie można wjechać z wozkiem,więc jeśli ktoś wybiera się z maluszkiem ktory jeszcze nie siedzi to jest duży problem.Dla leżacych maluchów proponują krzesełka dla dzieci lub kolana i rece rodziców.Jeśli dziecko spi rodzice zmuszeni sa jesc posiłki oddzielnie
        (widziałam pare razy wymiany rodziców przed stołówką).Poza tym są tylko 4 windy co mocno utrudnia poruszanie się(niezbyt duże i zazwyczaj pełne).Jak na taki hotel mało i małe
        baseny.Hotel nastawiony bardziej na plaże Zbyt mało leżaków.Pokoje ładne i duże (my byliśmy w rodzinnym),choć niekoniecznie funkcjonalne.Po wzięciu prysznica cała łazienka pływa w wodzie(żle uszczelniony prysznic),wanna bardzo wąska i wysoka ,na szczescie ma szklany parawan.Jedzenie na stołówce głównej tylko średnie,dobre natomiast w pozostałych barach i restaurajach.Polecam restauracjęw włoską.Dobre położenie hotelu.Bardzo miła i uczynna obsługa(ale to trochę mało),może hotel bedzie jeszcze podnosił swoj standard bo narazie ma jeszcze sporo minusów.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka