Dodaj do ulubionych

Itaka-Korfu-Warszawa-godziny wylotów zmienione

IP: 193.164.157.* 04.06.13, 08:48
Witam zainteresowanych,
W kwietniu pojawiły się na stronie Itaki godziny wylotów na Korfu:
WWA-Korfu 8.45
Korfu-Wawa 2.10
Jakież było moje zdziwienie wczoraj, kiedy sprawdziłam na mojej Itace, że powrót mamy planowany o 13.10.
Zastanawia mnie tylko, czy nie jest to jakiś wybieg Itaki, żeby sprzedać pozostałości wycieczek, a później i tak zmienią godziny. Ja nastawiłam się, że będziemy czekać pół doby, być może bez pokoju (nie wiadomo, czy udałoby się przedłużyć pokój do godz. 24, w zależności od obłożenia hotelu, a w sezonie to na pewno jest oblegany hotel), ale wolałabym jednak wrócić w ciągu dnia, jako że jedziemy z małym dzieckiem.
Zaraz pewnie odezwą się głosy, że szkoda całego dnia, że i tak zawsze mogą zmienić godziny wylotów itp. Ale chciałabym, żeby wpisał się ktoś, kto faktycznie już wrócił z Korfu i właśnie o tej 13.10, a nie 2 w nocy.
Dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: olusia Re: Itaka-Korfu-Warszawa-godziny wylotów zmienion IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.13, 13:40
      Katowice - Korfu tez zmienili godziny lotów, mielismy wracac w południe, a mamy teraz powrót w nocy o 23.40, wiec odwrotna sytuacja
      • Gość: wrocker Re: Itaka-Korfu- z Wrocławia IP: *.204.41.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.06.13, 18:53
        to na otarcie łez dodam, że z Wrocławia wylot jest z międzylądowaniem w Poznaniu !!! Nie wiem czy się śmiać czy płakać, podróż zamiast 2 godz. będzie trwała ponad 4! Że też mnie podkusiło.....
        • Gość: setim Re: Itaka-Korfu- z Wrocławia IP: *.opera-mini.net 05.06.13, 09:34
          oby dodatkowe dwie .... jak nie dłużej....
    • Gość: grecjomanka Re: Itaka-Korfu-Warszawa-godziny wylotów zmienion IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 19:27
      To międzylądowanie w Poznaniu to jakiś idiotyzm. Z Wrocławia do Poznania i z powrotem na południe???? Katastrofa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka