Dodaj do ulubionych

Korfu - hotel Attika Beach

23.04.14, 15:34
Mamy zamiar wybrać się do tego hotelu z niespełna 2 letnim dzieckiem na przełomie maja/czerwca. czy to dobry wybór? może ktoś był w nim w ostatnim czasie i może podzielić się informacjami na jego temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: KrzyszB Re: Korfu - hotel Attika Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 20:28
      Jedyny problem może wystąpić z komarami. Niektóre pokoje mają okna z siatką oprócz drzwi balkonowych. Ale wiele ma tylko drzwi balkonowe i wieczorami i w nocy trzeba się od owadów odgrodzić :( skazując się na klimatyzację (choć nie wiem czy w maju już działa). Poza tym nie widzę przeciwskazań - łagodne zejście do wody, bez skał i jeżowców, plaża generalnie piaszczysta, z kamykami. A przy basenie brodzik.
      • joankawm Re: Korfu - hotel Attika Beach 24.10.14, 18:35
        Ktos był w tym sezonie w tym hotelu? Jak wrażenia? Czy miejscowośc Lefkimmi jest godna uwagi?
      • Gość: wokulska Re: Korfu - hotel Attika Beach IP: *.play-internet.pl 06.01.15, 16:31
        Witam, mam ogromną prośbę do osob, które były w hotelu Attika na Korfu, o odezwanie się do mnie na maila, bardzo ważne :-) Dzięki i pozdrawiam, mail: wokulska@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka