Gość: peper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:54 Cześć Czy ktoś wybiera się na Kretę z Krakowa 24.09 do Chani miejsce docelowe Tavronitis apartamenty San Anton? Albo czy ktoś tam już był? albo zna biuro podróży EasyTravel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: kreta Tavronitis San anton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:09 Ja tam jadę z TravelPlanet. Też 24, wylot z Wawy. Już się nie mogę doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper Re: kreta Tavronitis San anton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:09 ja też jadę z travelplanet ale ten portal jest tylko pośrednikiem , wyjazd jest organizowany przez biuro podróży easytravel z Warszawy. ja wylatuje z Krakowa, ale z miedzyladowaniem chyba w Poznaniu i potem do Chani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: kreta Tavronitis San anton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:02 no to do zobaczenia na pięknej Krecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: kreta Tavronitis San anton IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:23 no fahnie, ale może ktoś już stamtąd wrócił i coś oipowie? ja cały czas nie mogę się zdecydować jaki apartament wybrać! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekm71 Re: kreta Tavronitis San anton 11.09.14, 20:02 Witam lecimy z krakowa 24 09 14 ale też pierwszy raz do hotelu Adelais.z biura grekos Odpowiedz Link Zgłoś
klaryma Re: kreta Tavronitis San anton 11.09.14, 22:33 chyba chodzi o San Antonio, a nie San Anton? Miejsce dosyc sympatyczne - dla dwoch osob apartament ok, ale jesli dla wiekszej grupy, to troche ciasny. Mala lazienka. Za oknami sympatycznie pasa sie owce. Blisko do kameralnej plazy, ale kamienistej, w morzu szybko gleboko, woda troche mętna.Jest to dobry punkt wypadowy do miejscowosci Krety zachodniej - w jedną stronę Chania, w drugą sympatycznie Kolymbari, potem Kissamos, a na koncu plaza Falasarna.Apartamenty nie zapewniaja zadnych rozrywek, pobliskie Tavronitis tez raczej nie. Jest to miejsce zdecydowanie dla osob ceniacych spokoj i cisze i jako baza wypadowa. W Tavronitis fajna knajpka - Palliroia, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś