choco1980 06.09.16, 12:48 Czy ktoś kto był w tym hotelu, może podzielić się wrażeniami? Polecacie zwiedzanie samemu czy wykup wycieczki fakultatywnej u rezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmonika1983 Re: Mitsis Ramira Beach 06.09.16, 15:59 Byłam w hotelu bliźniaczym - Mitsis Norida Beach od 6 sierpnia do 13 sierpnia (można było korzystać z infrastruktury Ramira Beach - niestety nie miałam okazji ,ale myślę,że hotele są bardzo podobne pod względem poziomu obsługi i dużego wyboru jedzenia).Jeżeli mogę w czymś konkretnie pomóc to proszę pytać. Jeżeli chodzi o miasto Kos to ja pojechałam autobusem na własną rękę: widoki piękne, samemu na spokojnie można pochodzić i pozwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Mitsis Ramira Beach 06.09.16, 16:12 Norida jest położona 50km od Ramiry więc byłoby ciężko korzystać z infrastruktury, ale owszem Mitsisy mają taką formułę. W Ramira Beach byliśmy na przełomie czerwca i lipca. Hotel polecam, czas organizowaliśmy sobie sami bez wycieczek od rezydenta. Jak masz konkretne pytania to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
choco1980 Re: Mitsis Ramira Beach 15.09.16, 14:01 A jak jest z wypożyczeniem samochodu? Czy blisko Ramiry jest wypożyczalnia? Co polecacie zwiedzić? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lawia77 Re: Mitsis Ramira Beach 23.10.16, 07:53 ja tez byłam w Norida Beach, a do ramiry wpadliśy na obiad po drodze wracając z term, hotel niezły ale bez rewelacji, połozony prawie w centrum , pełno wypozyczalni wokoło, plaza to same kamole,osobiscie nie lubie atmosfery nadętej w hotelach mitsis-juz wiecej takego nie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś