Dodaj do ulubionych

Dobry hotel na 2019

23.07.18, 11:48
Wprawdzie dopiero 2018 ale zaczynam się rozglądać za sprawdzonym hotelem na następne wakacje - nie za dziesiątki tysięcy - interesuje mnie hotel w miarę możliwości blisko plaży, all inclusive, ale blisko z lotnisk... Cena do jakości 😉😉 - z pewnego biura😁😁😁
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Dobry hotel na 2019 23.07.18, 13:10
      a jakie biuro uważasz za pewne?
      • Gość: zawracanie dvpy Moze tu a moze tam... Piszcie wypracowania:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.18, 14:15
        Nałóż filtr na swoje wymagania. Jaka wyspa, kiedy i jaki budżet? Obecne pytanie jest zbyt ogólne.
        • dodekanezowiec Re: Moze tu a moze tam... Piszcie wypracowania:) 23.07.18, 18:22
          Blisko z lotniska na Kos Rodos czy Zakynthos jest w większości hoteli. Choć czasem autobus tak krąży że i na małej wyspie można długo do hotelu jechać.
    • wislok1 Re: Dobry hotel na 2019 23.07.18, 22:31
      Kazdy by tak chcial

Trzeba samemu poszukac
      Tylko ty wiesz, co ci sie najbardziej podoba

A co do opinii o hotelach jest tripadvisor, holidaycheck, booking.com
      Na pewno jest to o wiele wartosciowsze i WIARYGODNE niz jedna czy dwie opinie z tego forum
      • wislok1 Re: Dobry hotel na 2019 23.07.18, 22:41
        Pamietam, ze kiedys rozmawialem z rodzina, ktora byla znami w hotelu
        Nam wszystkim BARDZO sie podobalo, innym rodzinom, zktorymi wczesniej gadalismy tez hotel sie podobal
        Hotel mial **** i moim zdaniem na nie solidnie zasluzyl
        A ci narzekali na WSZYSTKO, wszystko do d..., wszystko beznadziejne i nic sie im nie podobalo, po prostu czarna rozpacz

Oczywiscie jest tez odwrotnie,czyli ktos sie zachwyca slabym hotelem i nie moze go nachwalic, jest zachwycony nawet tym, ze na sniadanie ma wybor miedzy parowkami, a platkami, a nietylko samae parowki,
        a wiekszosc hotel krytykuje

Jak masz KILKASET czy minimum kilkadziesiat opinii,mozna miec jakies szersze spojrzenie

• ana1361 Re: Dobry hotel na 2019 25.07.18, 11:16
          Dokładnie. Ja mam zasadę że najważniejsza jest cena do jakości. Dla mnie do przyjęcia są hotele od 3*-waxne żeby było w miarę czysto, nie za daleko od plaży i ze znosnym jedzeniem. Jadę siedzieć w miarę możliwości na plaży, jeść w hotelu ale również poza - spróbować coś innego... I oczywiście coś zobaczyć poza windą, wodą i piaskiem 😁😁😁
    • sadzonka2 Re: Dobry hotel na 2019 01.08.18, 10:32
      Ja byłam w 2017 roku w Kiani Beach na Krecie, wycieczka od biura Rainbow. Bardzo fajny hotel, z resztą poczytaj sobie opinie, szczególnie pod dzieci, ale nie tylko. W hotelu najlepsze jedzenie w bufecie z jakim miałam do czynienia, nawet lepiej niż w Iberostarze na Kubie.
    • tol Re: Dobry hotel na 2019 23.08.18, 19:51
      Witam! Wróciliśmy kilka dni temu z Krety - Grand Hotel Holiday Resort. Polecam ten hotel z czystym sumieniem. Poczytaj opinie - są w większości zgodne z prawdą. Jeśli masz jakieś pytania pisz na tol@gazeta.pl
      • Gość: nie-witacz Witanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.18, 17:55
        www.dziennikzachodni.pl/artykul/563495,prof-bralczyk-emotikony-mnie-nie-draznia-ale-witam-razi,id,t.html
        Dej se siana z tym witaniem.
    • m_ale Re: Dobry hotel na 2019 27.11.18, 21:36
      byliśmy na Krecie w Kalyves Beach z Rainbow Tour,
      na Kos w Caravia Beach z TUI
      na Korfu w Primasol Louis Ionian Sun z Itaką
      wszystkie były super, polecam
      • sadzonka2 Re: Dobry hotel na 2019 10.12.18, 13:38
        Ja mam pytania odnośnie hotelu Kalyves Beach na Krecie. Jak wygląda plaża przy hotelu? Na zdjęciach widać cudną przystań dla łódeczek, ale nie widzę plaży. Czy jest szeroka, jak wygląda zejście do wody? Druga rzecz: jak rozwiązane są pokoje dla rodzin z dziećmi? Czy są dostawki, a jeśli tak to wygodne? Czy rezydentka z Rainbow była fajną i pomocną osobą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka