Gość: iwo IP: 195.205.44.* 28.05.02, 15:34 czy ktos tam byl, jakie wrazenia moze cos slyszeliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwo Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 195.205.44.* 03.06.02, 17:11 ludzie prosze was napiszcie cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: *.centertel.pl 05.06.02, 11:33 Wyjeżdżam tam 13 czerwca, jak wrócę to coś napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 195.205.44.* 05.06.02, 14:24 a ja 8 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslawa Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 5.3R* / 24.65.14.* 09.06.02, 08:50 Bylam w tym hotelu w Maju. Hotel polozony 1 km od centrum. Czysty i jedzenie dobre. Ladny basen i piekny widok z balkonu ( moj pokoj byl na 3 pietrze). Polecam ten hotel. Sniadania monotonne. Kazdy dzien to samo ale kolacje byly dobre. Szwedzki stol i obficie. W czasie kolacji - drinki i woda odplatne. Jedynym problemem to to ze przedstawicielka Scan Holiday sie nie spisala. Jesli znasz niemiecki lub angielski to nie bedziesz mial problemu ale jesli nie to troche trudniej poniewaz przedstawicielka sie za bardzo nie angazowala. Ogolnie fajnie i uwazam ze zrobiliscie dobry wybor. My bylsmy zadowoleni. Obok hotelu (ok 5 minut piechota) jest greckie biuro podrozy. Tam wykupujcie wycieczki fakultatywne poniewaz w hotelu sa o wiele drozsze. Jesli macie pytania to chetnie na nie odpowiem poniewaz sama sie o nie pytalam kiedy planowalam wycieczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: *.centertel.pl 10.06.02, 09:21 Wiesławo! Napisz, jak wygląda plaża, czy jest do niej daleko z tego hotelu. Poza tym, czy wynajmowaliście samochód w czasie pobytu? Czy możesz polecić jakąś wypożyczalnię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslawa Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 5.3R* / 24.65.14.* 12.06.02, 04:08 Do ladnej play jest jednak kawalek. Pol godziny spacem. Taxsuwka dowiezie cie do centrum miasta za 3 euros a z tamtad to tylko kawalek. Samochodu nie wypozyczalam poniewaz uwazam ze Grecy jezdza szalenczo wiec sie balam ale opiekunka nasza oferowala wypozyczalnie i wiem ze polscy turysci z nich korzystali tylko nie wiem ile ich to kosztowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: *.centertel.pl 12.06.02, 09:00 Bardzo dziekuję za informacje! Czy mozesz zdradzic jeszcze, jaki rodzaj pokoju rezerwowałaś w hotelu? w katalogu Scana są pokoje mniej i bardziej komfortowe; ciekawa jestem jak wygląda ich standart. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslawa Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 5.3R* / 24.65.14.* 15.06.02, 07:10 Tansze pokoje sa umieszczone na nizszym pietrze i wowczas nie maja tego pieknego widoku na wode; nie maja rowniez lodowki i telewizora za ktory mozesz zaplacic na zyczenie. Telewizor ( z polskim kanalam) kosztuje 3 euros/dzien. Lodowka jesli sie nie myle kosztuje 3 euros/dzien lub tydzien. Ja kupywalam wycieczke przez internet to nawet nie wiedzialam ze mam wybor. Z tego co sie pozniej okazalo to zaplacilam za tzw. luksusowy pokoj - wieksza lazienka, mala lodowka, telewizor i oczywiscie (to najwazniejsze dla mnie) pokoj z pieknym widokiem na wode. Bedac z toba szczera bylam zadowolona ze mialam ten lepszy pokoj. Nie bylo wielkiej roznicy ale te nizsze pokoje (tzw. standartowe) byly mniejsze, mialy malutka lazienke i nie bylo tych rzeczy ktore wymienilam powyzej takze wybor nalezy do ciebie. Nie wiem nawet jaka byla roznica pieniezna pomiedzy tymi pokojami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 195.205.44.* 24.06.02, 11:53 nie do konca jest prawda ja mialem standardowy i na 8 pietrze z super widokiem to biuro o ktore pytales to klados sa w calym rethymnonie plaza jest ok , nie warto brac taksowki bo za kazdym razem idac na plaze zwiedzisz inna uliczke w tym wspanialym miescie za suzuki samurai za 2 dni zaplacilem 80euro, nie kupuj wycieczek i nie rezerwuj samochodu w hotelu Grecy nie jezdza wcale strasznie jedyne na co musisz uwazac to za nic nie maja pieszych i naduzywaja klakslonu ale to juz taki temperament w razie czego pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslawa Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 24.65.14.* 20.08.02, 09:13 Mariusz, jesli miales standartowy pokoj na 8 pietrze wiec ja nie wiem jak to sobie zalatwiles. Jesli ci sie tak trafilo to miales szczecie poniewaz widok na pewno byl niesamowity. Udalo ci sie wiec. Ja poznalam dwie panie z Polski ktore mialy pokoj standartowy i byl o wiele gorszy niz moj i musialy placic dodatkowo za telewizor, lodowke. Z ciekawosia bym sie dowiedziala od ciebie jak zalatwiles sobie pokoj na 8 pietrze - ja myslalam ze tam sa super luksusowe pokoje bo na pewno widok byl wspanialy. Ja mialam pokoj 3 osobowy wiec mi wytlumaczono ze takie pokoje mieszcza sie na 3 pietrzy tylko. Albo to bylo zwykle wymigiwanie sie lub tak rzeczywiscie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: HOTEL MACARIS ze Scana?????????? IP: 195.205.44.* 20.08.02, 15:59 w chwili kiedy rezerwujesz zglaszasz swoje uwagi i to wszystko nie wiem dlaczego jestes zdziwiona faktem ze pokoje standardowe byly bez klimy, tv i lodowki przeciez o tym pisze w katalogu jak urlop? udal sie Odpowiedz Link Zgłoś