Dodaj do ulubionych

Miejscowosc SISSI Kreta

IP: *.speed.planet.nl 05.05.05, 22:55
czy byl ktos moze w tej miejscowosci?Jedziemy tam zmezem w czerwcu poszukac
slonca i spokoju.
Obserwuj wątek
    • molo000 Re: Miejscowosc SISSI Kreta 06.05.05, 13:29
      ja byłam 4 lata temu i było bardzo sympatycznie. Miejscowość spokojna, parę
      knajpek, dwie zatoczki i duża plaza trochę za samym sisi, przy hotelu kalimera.
      pzdr. molo
    • Gość: Adam Re: Miejscowosc SISSI Kreta IP: *.acn.waw.pl 07.05.05, 11:53
      Ja tez bylem w Sissi 4 lata temu, jeszcze z biurem Big Blue :-)
      To byly swietne wakacje! Troche informacji na temat Sissi i hotelu w ktorym
      bylem (Sissi Bay) opisalem tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=6978640&a=7015149
      Pewno od tego czsu niewiele sie zmienilo.
      Zycze udanych wakacji (a takie beda napewno)!
    • maziamb Re: Miejscowosc SISSI Kreta 08.05.05, 22:50
      Witam!! Jak miło ,że ktoś pyta o Sissi...Byłam tam 5 lat temu w podróży
      poślubnej i były to najcudowniejsze wakacje mojego życia!!! Miejscowość jest
      urocza, maleńka ale dzięki temu można poczuć ducha prawdziwej Krety. Swoje
      wakacje spędziłam w przepięknym apartamencie Angela 1 -www.angelahotels.gr
      (gorąco polecam, mozna wybrać się tam coś zjeść a przy okazji skorzystać z
      pięknego basenu).W zeszłym roku tez spędziłam wakacje na Krecie ( niestety nie
      w Sissi a w Stalidzie) ale wracałam tam często. Sissi znajduje się około 10 km
      od Mali, trochę dalej jest Stalida. Te dwie miejscowości tętnią nocnym życiem
      czego raczej nie można powiedzieć o małej Sissi. W Sissi konieczne bedą
      skutery, które z łatwością można wypozyczyć na miejscu 10e za dzień z
      ubezpieczeniem (bez nich trudno będzie wydostać się z miejscowości, bo jest
      tam dość słabe połączenie).Ewentualnie można zrobić sobie spacer do głównej
      drogi -jakieś 30-40 min a tam nie będzie juz najmniejszych problemów z
      połączeniem autobusowym do Mali, Stalidy, Hersonissos i Iraklionu oraz Agios
      Nicolaos. W tym roku też będę na Krecie i na pewno wrócę do Sissi i szczerze
      mówiąc zazdroszczę, że właśnie tam spędzisz wakacje. Miejscowość jest spokojna
      i bardzo bardzo urocza.... Pozdrawiam PS. Można wiedzieć z jakiego biura
      lecicie i w którym hotelu spędzicie wakacje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka