Gość: goa IP: *.bsk.vectranet.pl 15.05.05, 19:14 no wlasnie jaka siec wybieracie bedac w helladzie? ktora jest najtansza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: najtansza siec 15.05.05, 22:09 Mozna wybrac siec na ryby, chociaz ja zwykle wybieram siec autobusowa KTEL albo siec elektryczna - przylacza sa praktycznie wszedzie. W niektorych miejscowosciach znajduja sie placowki sieci MacDonalds, zas na Riwierze Olimpijskiej doskonale funkcjonuje siec rosyjskich sklepow futrzarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: najtansza siec IP: *.ec.bialystok.pl 16.05.05, 08:09 Gale jak zwykle popisał się intelygencją. Przyłącza może są i wszędzie ale gniazdka podobno inne. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: najtansza siec 16.05.05, 17:21 Podobno Elvis zyje. A powaznie - nie ma problemow z gniazdami elektrycznymi. Zwykle nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: najtansza siec 16.05.05, 09:18 Gale je(mu)j chyba chodzi o sieć komórkową, czyli telefonii komórkowej. :) Szczerze mówiąc sama jestem ciekawa bo 1 lipca już niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etaltravel Re: najtansza siec IP: *.ceti.pl 16.05.05, 12:51 najlepiej spytac w siedzibie swojego operatora. natomiast jesli ktos chce grecki numer komórkowy to Cosmote Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: najtansza siec 16.05.05, 17:23 To zalezy od umow Twojego operatora z lokalnymi operatorami - warto zorientowac sie przed wyjazdem. Natomiast na miejscu jesli chcesz korzystac z prepaida, to ceny sa bardzo porownywalne, inacze nie byloby tych prepaidow co najmniej trzech... :) Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: najtansza siec 16.05.05, 13:45 Cosmote jest najdroższym greckim operatorem telefonii komórkowej........ Najtańsze w Grecji są: Panafone-Vodafone (to ta sama sieć). Jeśli oczywiście chodzi o takie sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: najtansza siec IP: *.bsk.vectranet.pl 16.05.05, 14:36 heh sorry, zapomnialam napisac. oczywiscie chodzilo mi o siec komorkowa :) dzieki neronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.E. Re: najtansza siec IP: *.tauzen.net 16.05.05, 22:07 Tak jak pisze Neronka najtańszą siecią jest Vodafone, a różnice wcale nie są takie małe w porównaniu z innymi sieciami. Pozdrawiam, Ania. Odpowiedz Link Zgłoś