Gość: lamia68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:04 Czy są różnice w porównaniu z polskim ? Chodzi o wczasy z dzićmi. Jaka opcja jest najkorzystniejsza. Neckermann ma tzw. SC - stałą cene i ZP zniżkę procentową. Poradźcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apja Re: neckermann - katalog niemiecki 16.05.05, 09:15 Najlepiej niech ci przeliczą w biurze podróży, to zobaczysz. Mi taniej wyszlo z ceną stałą. Podobno jeśli się leci z neckermanem z Niemiec czyli z katalogu niemieckiego jest wyższy standard uslug. Ale ja lecę z polskiego, w końcu do hotelu będę chodzic tylko spać. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: neckermann - katalog niemiecki 16.05.05, 10:04 W ubiegłym roku po raz pierwszy wyjechałam z Neckermann Polska na Kretę. Byłam obsłużona przez biuro nie gorzej niż Niemcy. Po wylądowaniu w Heraklionie z lotniska do hotelu zabrał nas srebrny mercedes. W hotelu Iberostar Creta Marine mieszkałam razem z Niemcami, Włochami, Francuzami. Nasz pokój był identyczny jak wszystkie inne na II piętrze i w całym głównym budnyku. Jedliśmy w tej samej restauracji i korzystaliśmy z tego samego basenu. Zaproszono nas na cocktail powitalny z szampanem jak wszystkich innych mieszkańców hotelu. Dzień przed wylotem do Poslki, w naszym pokoju pojawił się list od rezydentki z informacją o godzinie wyjazdu z hotelu. To biuro o mnie zabiegalo i się o mnie troszczyło, a nie ja biuro. Nie dopatrzyłam się tu gorszego traktowania. W tym roku wyjeżdżam z Neckermann na Zakynthos. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: neckermann - katalog niemiecki IP: *.mech.pg.gda.pl 16.05.05, 11:42 Z Neckermannem byłam zarówno z NEC Polska, jak i NEC Niemcy, łącznie 6 razy. Ani razu i ani przez moment nie zuważyłam, żebym była inaczej traktowana kiedy korzystałam z katalogu polskiego. Nie wierz w te bzdury. Będąc z katalogu polskiego nie miałam gorszego pokoju niż Niemcy, ta sama restauracja, te same baseny, ta sama miła obsługa w hotelu itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś