Dodaj do ulubionych

neckermann - katalog niemiecki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:04
Czy są różnice w porównaniu z polskim ? Chodzi o wczasy z dzićmi. Jaka opcja
jest najkorzystniejsza. Neckermann ma tzw. SC - stałą cene i ZP zniżkę
procentową. Poradźcie coś.
Obserwuj wątek
    • apja Re: neckermann - katalog niemiecki 16.05.05, 09:15
      Najlepiej niech ci przeliczą w biurze podróży, to zobaczysz. Mi taniej wyszlo z
      ceną stałą. Podobno jeśli się leci z neckermanem z Niemiec czyli z katalogu
      niemieckiego jest wyższy standard uslug. Ale ja lecę z polskiego, w końcu do
      hotelu będę chodzic tylko spać.
    • czarodziejka1 Re: neckermann - katalog niemiecki 16.05.05, 10:04
      W ubiegłym roku po raz pierwszy wyjechałam z Neckermann Polska na Kretę. Byłam
      obsłużona przez biuro nie gorzej niż Niemcy. Po wylądowaniu w Heraklionie z
      lotniska do hotelu zabrał nas srebrny mercedes. W hotelu Iberostar Creta Marine
      mieszkałam razem z Niemcami, Włochami, Francuzami. Nasz pokój był identyczny
      jak wszystkie inne na II piętrze i w całym głównym budnyku. Jedliśmy w tej
      samej restauracji i korzystaliśmy z tego samego basenu. Zaproszono nas na
      cocktail powitalny z szampanem jak wszystkich innych mieszkańców hotelu. Dzień
      przed wylotem do Poslki, w naszym pokoju pojawił się list od rezydentki z
      informacją o godzinie wyjazdu z hotelu. To biuro o mnie zabiegalo i się o mnie
      troszczyło, a nie ja biuro. Nie dopatrzyłam się tu gorszego traktowania. W tym
      roku wyjeżdżam z Neckermann na Zakynthos. Serdecznie pozdrawiam :)
      • Gość: Grażka Re: neckermann - katalog niemiecki IP: *.mech.pg.gda.pl 16.05.05, 11:42
        Z Neckermannem byłam zarówno z NEC Polska, jak i NEC Niemcy, łącznie 6 razy.
        Ani razu i ani przez moment nie zuważyłam, żebym była inaczej traktowana kiedy
        korzystałam z katalogu polskiego. Nie wierz w te bzdury. Będąc z katalogu
        polskiego nie miałam gorszego pokoju niż Niemcy, ta sama restauracja, te same
        baseny, ta sama miła obsługa w hotelu itd. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka