mea25 24.07.02, 09:13 Czy w ogóle KTOKOLWIEK był w tym mieście, czy być może (jeżeli się tam wybiorę)będę pionierem?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toni Re: STAVROS - Halkidiki IP: *.kat.forthnet.gr 27.07.02, 00:47 to jest ladne male miasteczko niedaleko w strone uranupolis sa piekne plaze morze jest czysciutkie idz w kierunku olimpiady zaraz za stawros polaczenie czystej plazy, gor i lasu bylem tam i mam niezapomiane wrazenia. udanego wypoczynku zycze Odpowiedz Link Zgłoś
mea25 Re: STAVROS - Halkidiki 29.07.02, 15:56 Dziękuję. A samo Stavros jest fajnym miasteczkiem? Czy jest turystyczne (knajpki, sklepy) czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: STAVROS - Halkidiki IP: *.kat.forthnet.gr 31.07.02, 23:19 tak jest takim malym miasteczkiem turystycznym znajdziesz tam wszystko i tawerny i sklepy udanego wypoczynku zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika NARESZCIE :) IP: 213.77.32.* 02.08.02, 12:53 Też szukam informacji o Stawros już od dluzszego czasu. Jestem szczesliwa ze ktos sie odezwal. Mam pytanie czy plaża jest piaszczysta i czy jest tam jakies ciekawe miejsce do nurkowania z fajka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: NARESZCIE :) IP: *.kat.forthnet.gr 02.08.02, 16:11 plaza jest i piaszczysta i kamienista do nurkowania sa dobre te rejony na olimpiadzie <olimpiada> tam sa piekne miejsca <polaczenie lasu , morza i gor> tam kazdy kamyczek zobaczysz na dnie ja wlasnie w ta niedziele wybieram sie tam z rodzinka a tak w og. to na halkidiki jest piekne morze oczywiscie to nie to co wyspy ale i i wyspy moga tez nie jedno nam pozazdroscic czy jest ktos z wroclawia\ co tam jedzie teraz ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Podziekowanie IP: 213.77.32.* 21.09.02, 20:11 Uwierzyłam Toniemu i nie zawiodłam się. W Stavros jest pięknie i miło, właśnie wróciłam. Chcę w tym miejscu podziękować Toniemu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: STAVROS - Halkidiki IP: *.kat.forthnet.gr 22.09.02, 00:23 ciesze sie. ze ci sie podobalo jeszcze nie napisalas co widzialas tzn. na olimpiadzie bylas ? w jakim pensjonacie spalas ? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Dla Toniego :))))) IP: 213.77.32.* 22.09.02, 11:46 Byłam w pensjonacie Evangelis, bylam w Olimpiadzie, wyławialismy olbrzymie muszle, wrześniowe Stavros jest ciche, plaże w stronę Olimpiady calkowicie puste, nie licząc meduz i nas, łaziliśmy po górach, byliśmy na Thasos, statkiem wokół góry Athos, w Meteorach. Przejeżdżaliśmy przez Riwierę Olimpijską i myślałam z wdzięcznością o tobie, że wylądowałam w Stavros a nie np. w Neo Pori. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś