chokim 26.01.06, 21:52 Chcialbym sie dowiedziec w jaki sposob mozna zemdlec tak zeby na chwile np do szpitala pojechac :D a zeby sie nei zabic i czy istnieja takie mozliwosci? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabella1974 Re: Jak zemdlec? 26.01.06, 21:59 Robiłam to w ogólniaku kiedy lądowałam przy tablicy ( np. z matmy), a w głowie miałam czarną dziurę, osuwałam się na ziemię i uważałam żeby sobie łba nie rozbić. Nigdy (niestety) nie wylądowałam w szpitalu, kończyło się na pielęgniarce szkolnej...;D Odpowiedz Link Zgłoś
chokim Re: Jak zemdlec? 26.01.06, 22:04 isabella1974 napisała: > Robiłam to w ogólniaku kiedy lądowałam przy tablicy ( np. z matmy), a w głowie > miałam czarną dziurę, osuwałam się na ziemię i uważałam żeby sobie łba nie > rozbić. Nigdy (niestety) nie wylądowałam w szpitalu, kończyło się na > pielęgniarce szkolnej...;D Nie chodzi mi udawac tylko stracic przytomnosc na jakis czas :D jakie sposoby sa? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Jak zemdlec? 26.01.06, 22:05 a nie chcesz przypadkiem złamać nosa? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: Jak zemdlec? 26.01.06, 23:34 można sie zhiperwentylowac - zawroty głowy murowane a u wrażliwszych i omdlenie. Ale szczerze mówiąc nie polecam, skąd wiesz, że Cie ktoś złapie? Poza tym ja mdlałam wielokrotnie (bez udawania) i jakoś nigdy nie wylądowałam w szpitalu z tego powodu- pielęgniarka tzymała mi nogi w górze a potem do domku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaappa Re: Jak zemdlec? 26.01.06, 23:46 a co zrobic zeby wiecej oleju miec w glowie????? Odpowiedz Link Zgłoś
drobny911 Re: Jak zemdlec? 26.01.06, 23:56 postaraj się za wszelką cenę wstrzymać oddech na dłużej niż 3, 4 minutu po tym czasie powinnaś na chwilę zemdleć. Akcja serca powinna powrócić po kilkunastu minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
novika7 Re: Jak zemdlec? 26.01.06, 23:59 ja kiedyś stosowałam taką metodę: wciągnąć bardzo mocno brzuch, napiąć mięśnie i przestać oddychać jak najdłużej, .... z czasem można zemdleć już po paru minutach. Trzeba tylko pamiętać o tym żeby odpowiednio upaść i nic sobie nie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: Jak zemdlec? 27.01.06, 00:04 tylko Chuck Noris potrafi zemdleć na zawołanie. Odpowiedz Link Zgłoś