Dodaj do ulubionych

Golden sun, Dimitrion, Hara Ilios....

20.06.05, 22:07
Który z nich ktoś poleca?
Mam dylemat, który wybrac....
Pozdowionka!
Obserwuj wątek
    • Gość: wewe Re: Golden sun, Dimitrion, Hara Ilios.... IP: 213.17.194.* 21.06.05, 10:36
      Ja wybieram się 28 lipca do hotelu Dimitrion. Jest on w centrum Hersonissos,
      blisko do plaży. Jeśli lubisz życie nocne to powinnaś być zadowolona. O hotelu
      Golden sun też było dużo na forum napisane, musisz poszukać.
      • Gość: Ortega Re: Golden sun, Dimitrion, Hara Ilios.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 09:11
        Wrociłem 2 tygodnie temu z Golden Sun. Ogólnie bardzo przyjemny hotelik. Czysto
        schludnie i wrazenia jak najbardziej pozytywne. Co prawda do plazy trzeba
        przejść kawałek, ale bez przesady, nad polskim morzem trzeba czasem iść
        znacznie dłużej. A no i wspaniałe widoki na morze i Rethymnon (hotel stoi na
        zboczu).
    • Gość: ala666 Re: Golden sun, Dimitrion, Hara Ilios.... IP: *.aster.pl 25.06.05, 21:01
      Właśnie wróciłam z Krety z hotelu Golden Sun i mogę podpisać sie pod powyższą
      wypowiedzią. W hotelu Hara Ilios byłam w zeszłym roku i z tych dwóch
      poleciłabym właśnie ten hotel z trzech powodów:
      - posiłki (bardzo smaczne i wiekszy wybór)
      - basen (głębszy i chyba bardziej czysty, do basenu w Golden Sun pakowano
      niesamowite ilości chloru - uwaga na oczy !!)
      - do plaży tylko 150 m ( z hotelu Golden Sun kilka razy dalej)
      Pozdrawiam i życzę udanego urlopu.
      • Gość: Ortega Re: Golden sun, Dimitrion, Hara Ilios.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 12:58
        Dokładnie. Pamiętam ten chlor w Golden Sun, no i kawałek do plazy, ale ogólnie
        i tak było super. Nie bądźmy jakimiś dziwakami - nie będę odmierzał linijką ile
        jest do plaży.
        A zaleta Golden Sun jest cisza.
        • Gość: Aga Re: Golden sun, Dimitrion, Hara Ilios.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:19
          Też mialałam dylemat, który z tych hoteli wybrać. Wybrałam Hara Ilios ze
          względu na odległość do plaży. Lecę 13-tego sierpnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka