grecja-hotele 18.07.05, 10:25 Czy był ktoś w tym hotelu na Riwierze Olimpjskiej? Proszę o info o hotelu i samej miejscowości.Jakie są ceny wynajmu auta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grecja-hotele Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 19.07.05, 10:16 czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś
33g Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 19.07.05, 14:22 Ja byłam w tym hotelu - ogólnie bardzo miły - nad samym morzem ale leżaki dodatkowo płatne , pokoje i łazienki małe ale do wytrzymania koło hotelu była wypożyczalnia samochodów ale nie pamietam cen ale do centrum jakieś 10 minut drogi plaża i tam mozna znaleśc wszystko co Cie interesuje - ogólnie hotel fajny od rana do wieczora animacje , duża dyskoteka , sklep spożywczy , jubler , tawerna i pizzerna na miejscu więc chyba wszystko co potrzebne . Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna77 Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 01.08.05, 15:18 Byłam 3-4 lata temu. Bardzo miły hotel, choc ja polecam mieszkanie w bungalowach. miła niespodzianka była lodówka, o której nie wspominali w katalogu. Jedzenie pyszne i jeszcze na żadnym wyjeżdzie nie jadłam tak różnorodnego i dobrego jedzenia. Basen duzy (jak na hotelowy), wypozyczalnia samochodów- skorzystalismy- warto! Do plazy nie daleko, idzie sie miłą alejką. Ogólnie POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna77 Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 01.08.05, 15:21 Leptokaria, to miłe senne miasteczo idzie się plażą ok 15 minut. Polecam wieczorem, bo w ciągu dnia sjesta. Trochę knajpek, kilka sklepików z pamiatami i "normalne" sklepy spozywcze, żeby taniej kupic wode i np melona :-) Jedna dyskoteka, ale ja do niej nawet nie weszłam- nie budziła zaufania. Wieczorem miasteczko wygląda niesamowicie malowniczo! Jak jest teraz nie wiem, byłam juz jakiś czas temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
majka282 Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 17.01.06, 20:35 Byłam tam 5 lat temu. Hotel o.k. W sumie czysty ,pokoje dobrze posprzatane ale w trakcie naszego pobytu kazliśmy wyczyścić basen, bo woda była podejrzana. Po dwóch dniach wyłączenia go z użytku naszym oczom ukazało się logo OB na dnie tegoż basenu. W sumie wszystko poza tym o.k. Położony przy plaży dojście od strony basenu, takze spokojnie można się rozłożyć na basenie a nad morze chadazć się wykąpać. Plaża "gruboziarnista" ale nie był to żwir. Jedzenie było dobre . Do miasta jakieś 15 min piechotą, ale dojście poboczem drogi mało sympatyczne. Lepiej plażą. Odpowiedz Link Zgłoś