Dodaj do ulubionych

OLYMPIAN BAY Leptokaria

18.07.05, 10:25
Czy był ktoś w tym hotelu na Riwierze Olimpjskiej? Proszę o info o hotelu i
samej miejscowości.Jakie są ceny wynajmu auta?
Obserwuj wątek
    • grecja-hotele Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 19.07.05, 10:16
      czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu???
    • 33g Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 19.07.05, 14:22
      Ja byłam w tym hotelu - ogólnie bardzo miły - nad samym morzem ale leżaki
      dodatkowo płatne , pokoje i łazienki małe ale do wytrzymania koło hotelu była
      wypożyczalnia samochodów ale nie pamietam cen ale do centrum jakieś 10 minut
      drogi plaża i tam mozna znaleśc wszystko co Cie interesuje - ogólnie hotel
      fajny od rana do wieczora animacje , duża dyskoteka , sklep spożywczy ,
      jubler , tawerna i pizzerna na miejscu więc chyba wszystko co potrzebne .
      • albertyna77 Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 01.08.05, 15:18
        Byłam 3-4 lata temu.
        Bardzo miły hotel, choc ja polecam mieszkanie w bungalowach. miła niespodzianka
        była lodówka, o której nie wspominali w katalogu.
        Jedzenie pyszne i jeszcze na żadnym wyjeżdzie nie jadłam tak różnorodnego i
        dobrego jedzenia.
        Basen duzy (jak na hotelowy), wypozyczalnia samochodów- skorzystalismy- warto!
        Do plazy nie daleko, idzie sie miłą alejką.
        Ogólnie POLECAM!!!
        • albertyna77 Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 01.08.05, 15:21
          Leptokaria, to miłe senne miasteczo idzie się plażą ok 15 minut. Polecam
          wieczorem, bo w ciągu dnia sjesta.
          Trochę knajpek, kilka sklepików z pamiatami i "normalne" sklepy spozywcze, żeby
          taniej kupic wode i np melona :-) Jedna dyskoteka, ale ja do niej nawet nie
          weszłam- nie budziła zaufania.
          Wieczorem miasteczko wygląda niesamowicie malowniczo!

Jak jest teraz nie wiem, byłam juz jakiś czas temu....
          • majka282 Re: OLYMPIAN BAY Leptokaria 17.01.06, 20:35
            Byłam tam 5 lat temu. Hotel o.k. W sumie czysty ,pokoje dobrze posprzatane ale
            w trakcie naszego pobytu kazliśmy wyczyścić basen, bo woda była podejrzana. Po
            dwóch dniach wyłączenia go z użytku naszym oczom ukazało się logo OB na dnie
            tegoż basenu. W sumie wszystko poza tym o.k. Położony przy plaży dojście od
            strony basenu, takze spokojnie można się rozłożyć na basenie a nad morze
            chadazć się wykąpać. Plaża "gruboziarnista" ale nie był to żwir. Jedzenie było
            dobre . Do miasta jakieś 15 min piechotą, ale dojście poboczem drogi mało
            sympatyczne. Lepiej plażą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka