Dodaj do ulubionych

Nie polecam wycieczek fakultatywnych !!! Z Rodos..

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:36
Witam...

Włąśnie wróciliśmy z Rodos. Byliśmy z Triadą i naprawdę nie polecam. Wszystko
na biegu i nie ma na nic czasu, a zwłaszcza w Turcji. Lepiej pożeczyć
samochód i jechać gdzie oczy poniosą ( ceny od 35euro za dzien ).
POZDRAWIAM :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lala Re: Nie polecam wycieczek fakultatywnych !!! Z Ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:10
      Ameryki kolezko nie odkryłeś. Chyba pierwszy raz na takim wyjeździe byłeś. A za
      samochód strasznie przepłaciłeś, bo wypozyczenie Fiata Seicento to koszt 21 euro
      dziennie. Za 35 euro to dostaniesz jeepa Suzuki Jimmy.
      • acek2004 Re: Nie polecam wycieczek fakultatywnych !!! Z Ro 20.07.05, 10:47

to 21 EURO rto ze wszystkimi ubezpieczeniami ??? taks ie zastanawiam w takim
        razie, czy oferta z autoway na krecie jest dobra... za smaochod kategorii:
        Daewoo Matiz /new Fiat Panda Hyundai Atos / Kia Picanto wychodzi 100 euro za 3 dni..

a.
        • Gość: Lala Daewoo Matiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:26
          Kto rozsądny korzysta z usług pośrednika i przepłaca skoro auto można
          zarezerwowac sobie u źródła znacznie taniej i na tych samych warunkach. kwoty o
          których piszę obejmuja wszystkie ubezpieczenia i inne dodatki tak jak oferuje
          Autoway. Na przykład Deawoo Matiz (klimatyzacja) na trzy dni w www.marster.gr
          kosztuje 65 euro. Brałem to wiem.
          • madeleine7 Re: Daewoo Matiz 20.07.05, 13:36
            Gość portalu: Lala napisał(a):

> Kto rozsądny korzysta z usług pośrednika i przepłaca skoro auto można
            > zarezerwowac sobie u źródła znacznie taniej i na tych samych warunkach. kwoty
            o
            > których piszę obejmuja wszystkie ubezpieczenia i inne dodatki tak jak oferuje
            > Autoway.

No chyba nie bardzo prawda. Na ich stronie, którą podajesz jest napisane: opony
            i felgi nie są ubezpieczone.
            • Gość: Lala Re: Daewoo Matiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:31
              no fakt. ale znajomy bral auto bezposrednio od J&D i zaplacil 30% mniej niz
              przez Autowaya polska
          • acek2004 Re: Daewoo Matiz 20.07.05, 13:37
            diable tkwi w szczgolach.. w oferice od Ciebie nie ma an przyklad 24 serwisu
            drogowego i uzbepiecanie opon itp. poza tym ja szukam auta na Krecie.., wiec
            moze trudno to porownywac..

pozdr

acek
          • acek2004 Re: Daewoo Matiz 20.07.05, 14:03
            diable tkwi w szczgolach.. w oferice od Ciebie nie ma an przyklad 24 serwisu
            drogowego i uzbepiecanie opon itp., co ciekawe na stonie nie ma cennik, wiec
            trudno porownac.. . poza tym ja szukam auta na Krecie.., wiec moze trudno to
            porownywac..

pozdr

acek
            • Gość: Lala Re: Daewoo Matiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:24
              wątek dotyczy Rodosu a nie Krety, więc niepotrzebnie mieszasz. obowiazuje cie
              umowa a nie pierdoly na internecie. a na umowie jedyny zapis odnosnie
              ubezpieczenia brzmi: full insurance with no access.
              • Gość: acek Re: Daewoo Matiz IP: *.product / 62.233.238.* 20.07.05, 19:49

o czym Ty mowisz ??? ja po prostu porownuje oferty i czarno na bialym jest
                napiane ze na Rodos nie wchodzi w ubezpieczenie awaria kola, felgi, opony itp ???

Ty studiowales dokaldnie umwowe ?? czy moze podpsiales w ciemno ??? :)

hehe
                acek
                • Gość: Lala Re: Daewoo Matiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:10
                  no mam umowe przed soba i jest napisane:
                  the car is insured for third party, car theft, fire, glass and for it's own
                  damages with no access (i ani slowa wiecej w temacie ubezpieczenie)
          • Gość: waldi Re: Daewoo Matiz IP: 44,1.* / 193.193.181.* 20.07.05, 15:26
            ok!
            można rezerwować przez internet?
            wysłałem kilka dni temu i jak dotąd nie otrzymałem informacji?!

• Gość: acek Re: Daewoo Matiz IP: *.product / 62.233.238.* 20.07.05, 16:12
              mnie pytasz ?? :)

ja ma oferte na Krete z autoway i nad nia dumam :)

pozdr

j.acek
              • Gość: Lala Re: Daewoo Matiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:29
                A wyslij maila bezposrednio do Autowaya na Krecie z prosba o oferte (najlepiej z
                adresu bez .pl, bo cie odesla do dagi)
    • Gość: orimain Re: Nie polecam wycieczek fakultatywnych !!! Z Ro IP: *.rmf.pl 20.07.05, 01:17
      Wycieczki fakultatywne to zwykłe naciągactwo : rezydent proponował na Rodos
      wycieczki (np rejs do Lindos) po około 40 euro od głowy a ta sama wycieczka
      (np. rejs z miasta Rodos do Lindos) kosztuje w porcie 15 euro od osoby +
      dziecko gratis .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka