Gość: roso IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 02.08.05, 00:58 1. Czy występują tylko na plażach kamienistych ? ( na piaszczystych brak) 2. Czy można w Grecji kupić buty gumowe (w jakiej cenie) do ochrony przed ich kolcami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100krocia Re: pytanka o jeżowce w Grecji 02.08.05, 10:25 Jeżowce występują w takich miejscach, gdzie dno jest kamieniste (większe kamienie, nie drobny żwirek). W rejonach gdzie występują jeżowce bez problemu można kupić buty. Cen nie znam, ale napewno taniej będzie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: pytanka o jeżowce w Grecji 02.08.05, 10:43 ALe w Polsce nie kupisz takiego 'fachowego' obuwia. Bylam w tym roku na plw Atos, byly jezowce, ale plywalam bez butow: woda jest krystalicznie czysta i jezowce sa doskonale widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
100krocia Re: pytanka o jeżowce w Grecji 02.08.05, 11:14 A musi być "fachowe"? Ja mam zawsze zwykłe sandaly z rzepami u góry z gruba podeszwą, które kupuje do 10 zł i wystarczają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecos Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.chello.pl 02.08.05, 11:38 W Polsce kupisz buty do morza z jezowcami. Wystarczy udać się do sklepu go sport, decatlon. Duzo tańsze w Polsce, więc sobie kup przed wyjazdem. Naprawdę się przydają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roso Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:06 wielkie thx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 15:20 Co do burów to ja kupiław w Polsce na jakiejś wyprzedaży w Carfur po 17 zł. Na miejscu było ich też pełno po 5 - 7 euro. Cena podobna a buty identyczne. W Polsce widziałam też takie po 30 zł. Przydawały się też na kamieniste plaże. Przyjemniej było chodzić. Na miejscu można też kupić parasolki przeciwsłoneczne 5,8 - 6 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bool Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.08.05, 00:39 A zwykłe trampki mogą być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golob Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:47 Tez wystarczą,4lata temu w chorwacji wlasnie mieliśmy trampki, no i jeszcze wiadomo płetwy. Odpowiedz Link Zgłoś