Dodaj do ulubionych

pytanka o jeżowce w Grecji

IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 02.08.05, 00:58
1. Czy występują tylko na plażach kamienistych ? ( na piaszczystych brak)
2. Czy można w Grecji kupić buty gumowe (w jakiej cenie) do ochrony przed ich kolcami ?
Obserwuj wątek
    • 100krocia Re: pytanka o jeżowce w Grecji 02.08.05, 10:25
      Jeżowce występują w takich miejscach, gdzie dno jest kamieniste (większe
      kamienie, nie drobny żwirek).
      W rejonach gdzie występują jeżowce bez problemu można kupić buty. Cen nie znam,
      ale napewno taniej będzie w Polsce.
      • antidotumm Re: pytanka o jeżowce w Grecji 02.08.05, 10:43
        ALe w Polsce nie kupisz takiego 'fachowego' obuwia. Bylam w tym roku na plw
        Atos, byly jezowce, ale plywalam bez butow: woda jest krystalicznie czysta i
        jezowce sa doskonale widoczne.
        • 100krocia Re: pytanka o jeżowce w Grecji 02.08.05, 11:14
          A musi być "fachowe"?
          Ja mam zawsze zwykłe sandaly z rzepami u góry z gruba podeszwą, które kupuje do
          10 zł i wystarczają :)
        • Gość: grecos Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.chello.pl 02.08.05, 11:38
          W Polsce kupisz buty do morza z jezowcami. Wystarczy udać się do sklepu go
          sport, decatlon. Duzo tańsze w Polsce, więc sobie kup przed wyjazdem. Naprawdę
          się przydają.
    • Gość: roso Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:06
      wielkie thx.
      • Gość: jaszczur Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 15:20
        Co do burów to ja kupiław w Polsce na jakiejś wyprzedaży w Carfur po 17 zł. Na
        miejscu było ich też pełno po 5 - 7 euro. Cena podobna a buty identyczne. W
        Polsce widziałam też takie po 30 zł. Przydawały się też na kamieniste plaże.
        Przyjemniej było chodzić. Na miejscu można też kupić parasolki przeciwsłoneczne
        5,8 - 6 euro.
        • Gość: Bool Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.08.05, 00:39
          A zwykłe trampki mogą być?:)
          • Gość: golob Re: pytanka o jeżowce w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:47
            Tez wystarczą,4lata temu w chorwacji wlasnie mieliśmy trampki, no i jeszcze
            wiadomo płetwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka