Dodaj do ulubionych

Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był ktoś?

IP: *.unreg.w-w.pl 17.08.05, 22:45
Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był ktoś? Był ktos z sopolem z tej
oferty? Jak wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był kt IP: *.lublin.mm.pl 17.08.05, 23:59
      Tez sie wybieram 05.09 z Sopolem na ten wyjazd, tylko w Fethiye do hotelu
      Seketur. Czekam tez na jakies wrazenia.
      • Gość: Łukasz Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był kt IP: *.mofnet.gov.pl 18.08.05, 07:50
        to prosba - napisz na forum, jak wrocisz, bo ja dopiero za rok moze sie tam
        wybiore (w tym roku do Tunezji)
        • Gość: pepe Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:36
          byłem dwa lata temu z eccoholiday. Hotel bez rewelacji, obsługa burkowata,
          sniadania so bani. Poza tym wszystko inne spoko. Klima była w cenie - a to
          ważne no i blisko do miasta Rodos i komunikacja lokalna w miarę ok. A i ważne
          że bliziutko na fajną plażę z której widać brzeg Turcji. Pozdrawiam
          • Gość: Łukasz Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye)-był ktos IP: *.mofnet.gov.pl 18.08.05, 15:20
            dzieki, tez czytalem wiele zlych opinii o sun flower, Grecy maja czesto
            dziadostwo w porownaniu z Turkami, nizej z kultura czy znajomoscia jezykow sa a
            sie jak cenia. Mnie by zalezalo na centrum Fethiye czy centrum Marmaris tydzien
            i tydzien w centrum jakiegos wiekszego kurortu na Rodos, np. miasto Rodos. I
            cenowo zeby nie masakra jakas - do ok. 2.500 zł na 2 tyg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka