Gość: Łukasz IP: *.unreg.w-w.pl 17.08.05, 22:45 Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był ktoś? Był ktos z sopolem z tej oferty? Jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był kt IP: *.lublin.mm.pl 17.08.05, 23:59 Tez sie wybieram 05.09 z Sopolem na ten wyjazd, tylko w Fethiye do hotelu Seketur. Czekam tez na jakies wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był kt IP: *.mofnet.gov.pl 18.08.05, 07:50 to prosba - napisz na forum, jak wrocisz, bo ja dopiero za rok moze sie tam wybiore (w tym roku do Tunezji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye) - był kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:36 byłem dwa lata temu z eccoholiday. Hotel bez rewelacji, obsługa burkowata, sniadania so bani. Poza tym wszystko inne spoko. Klima była w cenie - a to ważne no i blisko do miasta Rodos i komunikacja lokalna w miarę ok. A i ważne że bliziutko na fajną plażę z której widać brzeg Turcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Sun Flower (Rodos) + Bezay (Fethiye)-był ktos IP: *.mofnet.gov.pl 18.08.05, 15:20 dzieki, tez czytalem wiele zlych opinii o sun flower, Grecy maja czesto dziadostwo w porownaniu z Turkami, nizej z kultura czy znajomoscia jezykow sa a sie jak cenia. Mnie by zalezalo na centrum Fethiye czy centrum Marmaris tydzien i tydzien w centrum jakiegos wiekszego kurortu na Rodos, np. miasto Rodos. I cenowo zeby nie masakra jakas - do ok. 2.500 zł na 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś