Dodaj do ulubionych

Kreta, hotel Golden Sun z Selectours

09.09.05, 15:53
Czy ktoś był? Jaki standard pokojów proponują? Sea view czy pool view? Czy są
w pelni wyposazone?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Kreta, hotel Golden Sun z Selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:06
      Wejdz na opinię o hotelach, jest opisany. Byłam z selectoursem w Hara Ilios,
      było o.k. Golden Sun też brałam pod uwagą, ale jest oddalony od plaży o.k. 800m.
      Podobno jest na wzgórzu i ma super widok. Zazdroszczę wyjazdu...
      • Gość: black_and_white Re: Kreta, hotel Golden Sun z Selectours IP: *.state.gov 12.09.05, 13:40
        Wlasnie wrocilem z Krety i mieszkalem w tym hotelu. Ale ja bylem z Time Travel,
        to corka spolka Orbisu, a nie Selectours.
        Hotel istotnie polozony jest na wzgorzu, co ma cholerna wade, bo schodzac z
        plazy trzeba sie na niego wspiac, ale z kolei zaleta jest to, ze jesli Ci sie
        trafi pokoj z widokiem na morze to masz piekna panorame, nawet z widokiem na
        Retymnon, ktory widac z okien balkonu z odleglosci 7 km. Hotel jest bardzo
        czysty, ma mila obsluge. Jedzenie bylo tez OK. Goraco polecam.

Pzdr
      • Gość: kepczynscy@tlen.pl Re: Kreta, hotel Golden Sun z Selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:06
        byłam latem w Golden Sun. Miły, urokliwy,rodzinny hotel, dobra obsługa, bardzo
        czysto, pościel, ręczniki zmieniane codziennie. Jedzenie bardzo smaczne. Hotel
        rzeczywiście jest trochę! wysoko położony, ale spokojny spacer do hotelu pod
        górkę to nie był problem.Byłam z biurem Travel Orbis, mieliśmy kapitalnego
        rezydenta, troszczył się, pilnował wszystkiego, pomagał wynająć samochód,
        doradzał.Urlop można spędzić na dwa sposoby: albo siedzieć na plaży lub przy
        basenie i pić rzeczywiście drogie piwo - wtedy wydaje się mniej pieniędzy, albo
        wynająć sdamochód, zwiedzać, jeździć na wycieczki autokarowe - wtedy wydaje się
        więcej. Gdybym miała polecić hotel, to Golden Sun jest dobry. Co chcesz
        wiedzieć jeszcze?
    • Gość: bergasse Re: Kreta, hotel Golden Sun z Selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:00
      Ja też wróciłem z tego hotelu ,ogólnie ok ale nie bierz pokojów o numerach 301
      i 313- po prostu są zbyt blisko basenu i restauracji i spory w nich hałas .
      Rzeczywiście do plazy jest kawałek - około 800 m ale da się wytrzymać .
      Jedzenie - kolacje ok, śnadanie monotonne na zmnianę jajecznica i jajko sadzone
      wraz z parówkami - ale nie wybrzydzajmy .
      miłego pobytu .
      • Gość: Aga Re: Kreta, hotel Golden Sun z Selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:24
        Selectours też ma w ofercie ten hotel jak wiele innych biur podróży z Polski.
      • miladka24 Re: Kreta, hotel Golden Sun z Selectours 15.09.05, 15:46
        Jak się je tylko jajecznicę i jajka... Bo oprócz nich jest pieczywo, jogurt,
        muesli, owoce suszone do muesli, ser żółty, jakaś wędlina na kanapkę, dżem,
        nutella, no i oczywiście napoje.
        Ogolnie szwedzki stół bardzo dobrze wyposażony - co nie zmienia faktu, że po 2
        tygodniach ma się tego trochę dość (wróciliśmy dzisiaj rano).

Tej górki bym nie demonizowała, po przeczytaniu opisów na forum myślałam że
        hotel położony na niebosiężnym szczycie, a tutaj malutki pagórek, który robi się
        lekko męczący po litrze domowego wina wypitego w tawernie;)

Widok super. W hotelu głównie Angole. W czwartki koszmarne wycie na karaoke, ale
        to się jeszcze da przeżyć, za to w soboty bouzuki night, czyli "tradycyjne"
        melodie z podkładem disco od 21.00 do 24.00. Nie da się usnąć. Brr.

Poza tym wyciem jesteśmy naprawdę zadowoleni. Hotel bardzo czysty, ręczniki
        zmieniali nam chyba 3 razy w tygodniu, obsługa bardzo miła, transport do
        Rethymnonu bezproblemowy (autobusy po 1 euro w jedną stronę), a z Rethymnonu
        można objechać autobusami naprawdę spory kawałek Krety:)
        • jollka2 Re: Kreta, hotel Golden Sun z Selectours 29.09.05, 10:36
          To ja też się cieszę, że macie dobre zdanie o tym hotelu, bo za kilka dni do
          niego jedziemy.
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka