Dodaj do ulubionych

hotel z wifi, pomóżcie :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:19
Kochani
szukam miejsca na przyszłoroczne wakacje. Moje marzenie jest takie: apartament
dla małżeństwa z dwójka dzieci, basen, okolice Chani (lub Rodos)i koniecznie z
wifi (oczywiście moze byc gniazdko, lub cokolwiek gdzie mozna podłąć laptopa),
bo inaczej mój mąż nie będzie mógł pojechać, szukam po necie i nie mogę
znależć. Może byłaby na tym forum Dobra Duszyczka, która mogłaby coś doradzić?
A może mozecie polecić inny sposób połaczenia się z internetem, np. przez
komórkę????
Obserwuj wątek
    • kakofoniks Re: hotel z wifi, pomóżcie :) 01.10.05, 19:49
      bylem ostatnio na krecie obok mojego apartamentu za sciana byla restauracja z wifi sadze ze mialby dostep. niestty w tym roku postanowilem oderwac sie od sieci na 2 tyg :D
      • Gość: Iga Re: hotel z wifi, pomóżcie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:24
        Dzięki, pewnie że fajnie oderwac się od sieci, ale mając wybór zostać w pracy
        czy iśc na urlop, ale byc dostepnym wybieram jednak to drugie :(, mam nadzieję,
        że za lat kilka i nas będzie stać na taki luksus jak oderwanie od sieci. Dzięki
        za namiary!!!
    • neronka Re: hotel z wifi, pomóżcie :) 04.10.05, 11:33
      Witam
      Byłam w takim hotelu przez parę dni w tym roku- koło Chanii, duży basen z
      brodzikiem, łądne pokoje, 200 m od piaszczystej plaży, na miejscu możesz wykupić
      posiłki lub byc na indywidualnym wyżywieniu.
      Właściciel przesympatyczny, podczas naszego pobytu udostępnił swoją sieć a w
      ostatnim dniu uruchomił Wi-fi także teraz można już nad basenem klikać......
      Hotel był w zeszłym roku w ofercie Itaki, teraz jest tylko przy indywidualnych
      zamówieniach przez internet - Kavos na Stavros.
      Podaj maila lub napisz to mogę podesłąć ci zdjęcia i namiary.
      • kakofoniks w ostatecznosci 06.10.05, 22:15
        w co drugiej restauracji jest wifi, a nie bylem w duzej miescinie.
        chyba ze musisz byc non stop pod siecia
        • Gość: Iga Re: w ostatecznosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:48
          Czy to wifi w restauracji jest dodatkowo płatne? Czy moge korzystać z tych
          udogodnień jak zwykły klient?
          • Gość: Iga karta prepaid INTERNET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 17:24
            drąże temat, chociaz mam wrazenie że tylko mnie on intersuje....
            Doczytałam w necie okratach prepaid internet! (czyli wyobrazam sobie
            komórka+ laptop+karta prepaid=internet?
            próbował ktoś????????/
          • neronka Re: w ostatecznosci 09.10.05, 18:53
            Byłam miesiąc temu na Krecie z laptopem i powiem szczerze że ciężko z wifi.......
            Najlepiej mieć je w hotelu. Są kafejki internetowe gdzie możesz się podłączyć za
            ok. 3 euro za 1/2 godz, 5 euro za 1 godzinę.
            Karty prepeidowe nie działają na połączenia przez gprs, tylko takie na abonament.
            Z restauracjami z wifi ciężko, szczególnie w małych miejscowościach.
            Bywało że musieliśmy się łączyć przez polską komórkę a to już duże pieniądze.......
            W miarę tanio wychodzi przez grecki forthnet albo othenet ale musisz
            skonfigurować połączenie.
            • Gość: MareK Re: w ostatecznosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:12
              Przez Blueconnect Era życzy sobie 6 zł za przesłanych 100 kB. Horror.... ;(
              A temat.. cóz też mnie interesuje... szukałem w br w Kavali, ale też było
              kiepsko, w końcu skorzystałem z kafejki.
          • kakofoniks Re: w ostatecznosci 09.10.05, 21:24
            nie widzialem nigdzie cennika oplat wiech chyba jest wliczone w cene drinka ;)
            • kakofoniks horror.... 09.10.05, 21:25
              hmmm bylem w analipsi czyli dziurze... a i tak byly co najmnije trzy restauracje z wifi + cafejka
    • dabrovski Re: hotel z wifi, pomóżcie :) 03.02.17, 20:41
      Najlepszy zasięg wifi w hotelu zapewni firma merizon -> merizon.eu
      • Gość: Gość Re: hotel z wifi, pomóżcie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.17, 16:14
        Spadaj spamerze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka