Dodaj do ulubionych

opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:)

IP: *.chello.pl 04.03.06, 20:59
chce sie wybrac z tym biurem do Grecji w tym roku, co o nim myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia Re: opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 08:03
      bylam dwa razy i mialam jechac tzeci raz ale znalazlam tansza oferte. biuro
      wporzadku wiec smialo mozesz jechac. udanych wakacji!!!
    • gale Re: opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:) 05.03.06, 11:57
      tiny.pl/mptd
    • Gość: Krzysztof Re: opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:) IP: *.wroclaw.mm.pl 07.03.06, 09:07
      Byliśmy z nimi 4 lata temu w Leptokarii i byliśmy bardzo zadowoleni. Być może w
      przyszłym roku (bo ten już zaplanowaliśmy) znów z nimi pojedziemy bez żadnych
      obaw.
    • monis21 Re: opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:) 07.03.06, 10:05
      :-))))
      Nasi sponsorzy , zaplacili za nas mandat.
    • madfashion Odradzam! 07.03.06, 22:50
      Zdecydowanie odradzam. Znajomi jechali w zeszłym roku do Parali.
      Autobus zepsuł się jeszcze w Polsce. Dostawili drugi z mniejszą ilością miejsc.
      kolega siedział z przpdu na miejscu obok pilota a koleżanka na samym końcu...
      Hotel? Pokoje ponure, jakiś dziwny układ przestrzenny a budynek z zewnątrz
      wyglądał wręcz obskurnie
    • janek098 Re: opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:) 06.05.06, 11:16
      uwaga na to biuro na republika.pl/przygoda2005 opisałem pobyt w Chorwacji
      ale o Grecji jest w necie dużo wiecej krytyki.
      i nie myśl że to malkontenci piszą negatywne opinie o Tramp Travel, rok temu też
      tak myślałem.
      zapraszam na moją stronę.
      • Gość: kasia Re: opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:) IP: *.crowley.pl 08.05.06, 12:29
        Ja juz załatwiłam wczasy sobie z biurem tramp travel i pomimo tych opinii sie
        zdecydowałam wroce w lipcu to sie wtedy wypowiem....
    • janka76 Re: opinnie o biurze Tramp Travel zbieram:) 08.05.06, 14:20
      Na przełomie maja i czerwca 2000r. byłam z tym Biurem w Grecji. Był to mój
      pierwszy wyjazd i wspominam go b. ciepło. Wszystko było w porządku. Przejazd
      autokarem bez zbędnych sensacji, mimo ze w Serbii było tuz po wojnie i jescze
      można było spotkać zbrojne oddziały. Autobus był ubezpieczony ichniejszymi
      ludżmi, którzy zapewnili nam spokojny przejazd. Kierowcy pełnili równiez rolę
      opiekunwó, barmanów /kawa, herbata, napoje/z całym poświęceniem oddani byli
      uczestnikom. W trudnych sytuacjach w czasie drogi bardzo pomadali i umieli sie
      zachować. Nie bylo do nich żadnych zastrzeżeń. Droga do Leptokarii była bardzo
      ciekawa, momentacji niebezpieczna szczegónie na terenie Macedonii /potężne
      przepaście po obu stronach drogi/. Wjazd do Grecji to trzy kolory: biel -
      wykończenie autostrady i kolor domów, niebieski - to cudowne niebo i czerwień -
      kolor kwiatów /chyba/ azalii. Piękne widoki i niezapomniane przeżycie. Hotel
      Bałkan mały ale przytulne. Część uczestników mieszkała w apartanemtach w
      pobliżu hoteli i korzystali z jedzenia w Hotelu. Wspominam tem wyjazd w wielkim
      sentymentem. Pozdrawiam, udanego wyjazdu Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka