Gość: Rezydent z Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:09 Czy ktos moze wybiera sie na Korfu w tym roku czy wszyscy Kreta,Rodos albo Riwiera Olimpijska.Korfu to tez super miejsce na wypoczynek!! Zapewniam Was i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bianca Re: Kto na Korfu IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.06, 08:09 Co sądzisz o pensjonacie Alonakia (z biura Eccoholiday)?Szkoda, że na Korfu są tylko wyloty z Warszawy;-( Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Kto na Korfu 05.06.06, 10:25 Ja na Korfu! Na przelomie sierpnia i wrzesnia, z mezem i synkiem na dwa tygodnie do Acharavi. Juz sie ciesze, patrzac za okno na padajacy deszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
fika78 Re: Kto na Korfu 22.08.06, 11:26 Jedziemy 17.09 paczką 8 osobową na Korfu do Peramy, hotel Aeolos Beach z EccoHoliday. Czy ktoś tam był? Mogę sie spodziewać dobrej pogody bo towarzystwo mamy wyśmienite:)..a może ktoś z Was tez tam będzie i do nas dołączy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hania404 Re: Kto na Korfu 05.06.06, 10:40 wybieram sie juz pod koniec czerwca niestety do Sidari, ale mam nadzieje obejrzec cala wyspe - mam na to cale 2 tygodnie:-) jakies rady? bede wdzieczna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Kto na Korfu 05.06.06, 11:47 Witaj Rezydencie:-) Sto lat Cię tu nie było! Ja co prawda na Korfu się nie wybieram [do żadnego z tych miejsc, które wymieniłeś też nie], ale zaprzyjaźniony ze mną adwokat owszem tak: na tydzień Korfu (chatka w okolicach Ag. Georgios) i na tydzień Paxos:-) Uściski ode mnie i powodzenia:-) B. PS. Wiesz/nie wiem, żem w maju tego roku szwędała się po przedziwnej w klimatach (dla mnie przedziwnej) ale pięknej greckiej wyspie, Chios? Wkrótce na mojej betaki.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Kto na Korfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:45 Zazdroszcze Ci z tym Chios.Jak wrazenia?Milo,ze odpowiadasz. Dla wszystkich milosnikow Korfu pogoda jest dobra ok 26 stopni. Chatka w okolicach A.G. to super pomysl majac na uwadze widoki i spokoj optymalny do super wypoczynku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Kto na Korfu--> do Rezydenta:) 21.06.06, 19:39 Gość portalu: Rezydent z Korfu napisał(a): > Zazdroszcze Ci z tym Chios.Jak wrazenia? Wspaniałe ofkors, choć zupełnie inne niż dotąd - to specyficzna wyspa albo ja ją w tak specyficzny sposób odebrałam. Od wczoraj jest już na betaki.friko.pl i wierzę, że dobrze działa wszystko w galerii - zamieściłam tam aż 70 fotek, ale uznałam, że skoro zupełnie prawie nieznana to może warto ją pokazać? A ja już za 21 dni będę ponownie w Helladzie (na 9 dni), a potem dopiero pod koniec sierpnia (na dwa tygodnie).... Cieszę się jak dziki:-) Powodzenia Rezydencie zawsze mile przeze mnie tu widziany:-) B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Kto na Korfu--> do Rezydenta:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:46 Pozdrowionka.Zycze cieplutkiego jak zwykle pobytu w Grecji.Milo'ze o mnie pamietasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: Kto na Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:22 Wylatuję już jutro na Korfu właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
flisvos Re: Kto na Korfu 05.06.06, 12:31 witamy pana rezydenta! cos mi sie wydaje ze corfu w tym roku jest mniej popularne wsrod polskiej spolecznosci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma do flisvos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:39 Czy naprawde na Korfu jest teraz kiepska pogoda?Powinnam zabrać ciepłe ubrania dla 6 -latki? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrys Re: Kto na Korfu 18.06.06, 13:23 Ja wlasnie wrocilem z tygodniowych (tylko :-((( ) wczasow w Peroulades. Spokoj i cisza... Gość portalu: Rezydent z Korfu napisał(a): > Czy ktos moze wybiera sie na Korfu w tym roku czy wszyscy Kreta,Rodos albo > Riwiera Olimpijska.Korfu to tez super miejsce na wypoczynek!! Zapewniam Was i > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flisvos Re: Kto na Korfu 18.06.06, 14:14 przepraszam nie widzialm wczesniej postu powiem szczerze ze pogoda nas w tym roku nie rozpieszcza, ostatnie trzy dni jest cieplo i slonecznia, a wczesniej deszcze i silne wiatry. w tv mowia ze juz bedzie cieplo i ze wrocilo upalne lato, ja mam nadzieje ze to prawda, bo od tego wszystkiego nabawilam sie anginy ropnej. ps mysle ze nawet jak jest goraco to i tak trzeba zabrac cos cieplego, szczegolnie dla dziecka; tu w jednej chwili jest +38 a za 10min leje(rzadko ale sie zdarza) a i wez cos na komary pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexe125 Re: Kto na Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:44 Ja tez na Korfu - 1 tydzien sierpnia i juz sie nie moge doczekac.ale rzeczywiscie cos male zainteresowanie ta wyspa - lepiej dla tych ktorzy jada bedzie mniejszcz scisk;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: Kto na Korfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:48 Rzeczywiście chyba Korfu w tym roku jest niepopularna.Wróciłam 20 czerwca.W "moim" hotelu mieszkało tylko 12 Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Kto na Korfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:42 W jakim hotelu bylas?? Odpowiedz Link Zgłoś
flisvos Re: Kto na Korfu 23.06.06, 14:04 s;yszalam ze duzo polakow jest w dassi, ale rzeczywiscie w tym roku na corfu jest duzo mniej polakow, chba nie doceniaja uroku wyspy ps rezydencie a ty gdzie siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Kto na Korfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Kto na Korfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:46 W tym roku w Polsce niestety.Polacy na wyspie sa rozrzuceni.Polnoc i polnocny zachod to turysci Atlas Tours,poludnie i wschod to Ecco,Neckerman Tui,Skan maja miejsca na calej wyspie w Dassi zas siedzi Turysta Walbrzych. W sumie ok 350-400 ludzi.To rzeczywiscie malo w porownaniu np.z Czechami ok 800,Angolami ok.3000,Niemcami ok 2000 itd.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: Kto na Korfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 08:00 Byłam w hotelu Attica Beach.Totalne odludzie- i tego właśnie potrzebowałam. Odpowiedz Link Zgłoś