Dodaj do ulubionych

co tam w Cafe Bafe?

22.06.06, 15:30
Obserwuj wątek
    • amigo50 Re: co tam w Cafe Bafe? 22.06.06, 19:08
      Czyżbyś Jacku wiedział coś o zmianie nazwy? A może jest to coś innego o czym
      nie wiem?
      • bob75rob1 Re: co tam w Cafe Bafe? 22.06.06, 19:28
        Jacek, napisal prawidlowo zgodnie z alfebetem greckim, gdzie nasze B to ich W.
        Po pierwsze strasznie goraco, po drugie dzisiaj przed poludniem udalo mi sie po
        raz pierwszy dotrzec na plaze, pojechalismy sobie pod Maleme, a kafenion
        otworzylismy o 14-ej. Wlasnie w greckiej telewizji leci mecz Ghana - USA, wiec
        zagorzali fani pilki noznej napawaja sie kolejnymi emocjami z tym zwiazanymi.
        Grecy wykupili prawa do emisji wszystkich meczy wiec te obecne, ktore sa
        rozgrywane w tym samym czasie, puszczane sa z 2 godzinnym opoznieniem.
        Przed nami wciaz dluga droga jesli chodzi o papierologie, caly czas trzeba
        starac sie o kolejne dokumenty, kserowac, potwierdzac, tlumaczyc, itd. Za
        chwile zabiore sie za pieczenie ciasteczek Caφe βaφe, przepis na nie dostalismy
        razem z kafenioniem, jak i dwa koty. Daniem dnia dzisiaj jest Cordon Bleu.
        • jacek1f :-)) dobrze że dobrze:-) A Maleme cudne! 22.06.06, 19:51
          Płakałem jak bóbr na cmentarzu jak oglądałem nazwiska tych 18-latków
          ze "specjalnych" jednostek niemieckich. Robi porażające wrażenie ten
          krwistoczerwony cmentarz bezsensu wojny:-(

ściskam Was mocno, dziś dostaliśmy zmiane terminu wylotu...wrrrr, o parę
          ładnych godzin, ale to nie ważne - już niedługo!
          papa
        • Gość: f-cia Re: co tam w Cafe Bafe? IP: 217.153.82.* 22.06.06, 20:02
          1-15.07 bede na krecie i chciałabym Was odwiedzić, prosze o przesłanie mapki.
          winiarska@tlen.pl
        • amigo50 Re: co tam w Cafe Bafe? 22.06.06, 20:19
          > Jacek, napisal prawidlowo zgodnie z alfebetem greckim, gdzie nasze B to ich
          W.
          Eeeee tam! Coś kręcicie razem z Jackiem. Cały czas było Vafe a teraz jest
          Bafe. Może Wy nie tę knajpkę kupiliście i dlatego tak idzie jak po grudzie.
          Na wszelki wypadek sam przyjadę sprawdzić...ale to dopiero we wrześniu :((
          • bob75rob1 Re: co tam w Cafe Bafe? 22.06.06, 20:59
            Alez bardzo chetnie, mam nadzieje, ze nie pojdziemy z torbami do tego czasu.
    • Gość: masz18 Re: co tam w Cafe Bafe? IP: 141.197.12.* 23.06.06, 12:34
      pozdrowienia juz z Polski od rodzicow kibica ktory przybyl do Was spod
      Rethymnonu. Caly czas twierdzi ze tak dobrych pierogow jak w Cafe Vafe to
      jeszcze nie jadl.Powodzenia.
      • bob75rob1 Re: co tam w Cafe Bafe? 23.06.06, 13:16
        Ja dziekuje za odwiedziny i chrzan! Ciesze sie, ze mu smakowalo, w sumie to
        moglam sie domyslic po zamowieniu kolejnej porcji, mimo, ze pierwsza juz byla
        powiekszona! Dziekujemy i mam nadzieje, ze do zobaczenia!
    • bob75rob1 Mapka Cafe Vafe 23.06.06, 14:41
      nasza strona wciaz rodzi sie w bolach, ale mapka jest juz zalaczona.
      • bob75rob1 Re: Mapka Cafe Vafe 23.06.06, 14:43
        tylko linka zapomnialam zalaczyc www.creteteam.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka