Dodaj do ulubionych

Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers.,Amud

27.06.06, 15:27
Witam ponownie,
posiadam informacje oraz zdjęcia nastepujących hoteli:
Hersonissos: Pella Maria, Sergios + Zdjecie plaży
Amudara: Tango, Castro + zdjęcia plaży
Gouves(K.Gouves): Marina,Lavris,Apfrodite Beach,Magda,Kaissa Beach,Gouves, no i oczywiście mój hotel Astir Beach
To dla naszych forumowiczów :)
no i niech ktos mi jeszcze raz napisze że był w hotelu ale nie zrobił mu zdjęcia choćby ze sobą w tle to naprawdę "pogryzę" tych wszystkich podszywaczy z biur podróży itp
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: SS Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. IP: *.microchip.net.pl 30.06.06, 22:39
      Prosze o zdjecia hotelu Sergios. Dziękuję.
      • Gość: katie Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.06, 22:06
        ja rowniez proszę o informacje o hotelu sergios. Wybieram sie tam za 2tygodnie
        i wolałabym wiedziec co mnie czeka :)
        • sposa Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 08.07.06, 15:38
          Witam, przesyłam film zrobiony na ulicy przy której mieści sie ten hotel,
          zupełnie przy okazji bo chciałam zobaczyć jak wygląda hotel pela maria a sa na
          przeciwko siebie, sergios jest przy głównej ulicy, tawerna na dole i full na
          całej ulicy-dość ruchliwej. Plaży nie ma bo to co jest po zejściu na dół za
          hotelem pela maria nie mozna nazwać plażą(tez wysle film) ale ponoc na opalanie
          to poprostu trzeba podjechać na plażę w malii, generalnie Hersonissos to
          miejsce rozrywkowe nie dla tych którzy przyjechali odpocząć tylko poszaleć.
          Pzdr
    • jurgin Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 13.07.06, 22:00
      witam czy moglbym prosic o fotki i wrazenia na temat hotelu pela maria.
      pozdrawiam
      Jurgin
    • Gość: thomaas Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. IP: *.to.interklub.pl / *.to.interklub.pl 19.07.06, 16:41
      interesuja mnie informacje na temat hotelu sergios, i plaz w Hersonissos
    • lisek27 astir beach 25.07.06, 13:52
      Witam mam prośbę o zdjęcia i parę słów o hotelu astir beach na mail
      nerwul@poczta.wp.pl
    • Gość: gosja Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. IP: *.localdomain / 62.148.92.* 03.08.06, 10:18
      ja też bym poprosiła o maila ze zdjęciami i info o hotelu ASTIR BEACH, a z
      jakim biurem byłaś, jeśli można wiedzieć?
      Mój mail to : przeplasko@poczta.onet.pl
    • Gość: agnieszka Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. IP: *.3bk.com.pl 03.08.06, 10:42
      Bardzo proszę o zdjęcia plaży w amudarze oto mój meil: agnieszkadyr@op.pl
    • Gość: agnieszka do sposa IP: *.3bk.com.pl 03.08.06, 12:34
      możesz mi przesłać zdjęcia plaży w amoudara będę wdzięczna mój adres:
      agnieszkadyr@op.pl
      • sposa Re: do sposa 29.08.06, 08:55
        Już poszły, pisałaś z wakacje - grecja
        pzdr
    • Gość: Zdzisław Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. IP: *.lodz.mm.pl 03.08.06, 21:23
      Bardzo bym prosił o fotki Sergiosa i plazy o ile to oczywiście nie będzie
      kłopot .pozdrawiam dzideks@op.pl
      • sposa Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 29.08.06, 10:21
        Gość portalu: Zdzisław napisał(a):

> Bardzo bym prosił o fotki Sergiosa i plazy o ile to oczywiście nie będzie
        > kłopot .pozdrawiam dzideks@op.pl

Wysłałam film z hotelem Sergios i plażą przy Pela Maria
        pzdr
    • pani_myszka Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 04.08.06, 18:29
      czy mogę prosić o przysłanie info i ew zdjęć o Sergiosie? Rozwazam ten hotel :)
      z góry dziękuje~
      • pani_myszka Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 04.08.06, 18:30
        oczywiście proszę o info na maila gazetowego :)
      • sposa Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 29.08.06, 10:26
        pani_myszka napisała:

> czy mogę prosić o przysłanie info i ew zdjęć o Sergiosie? Rozwazam ten hotel :)
        > z góry dziękuje~
        >
        Wysłałam
        film z Sergiosem i ulicą , na przeciwko Pela Maria, info na wakacje - grecja szukaj pod moim nickem, chyba że coś Cię konkretnie interesuje to oczywiście postaram się pomóc
        pzdr
    • adam9672 Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 14.08.06, 13:21
      czesc wybieram sie do hotelu castro beach. prosze o kilka zdjec. z gory
      dziekuje. moj adres adam.maciejak@neostrada.pl
      • sposa Re: Kreta-wróciłam-inf o hotelach - Gouves, Hers. 29.08.06, 10:30
        adam9672 napisał:

> czesc wybieram sie do hotelu castro beach. prosze o kilka zdjec. z gory
        > dziekuje. moj adres adam.maciejak@neostrada.pl
        Jeśli chodziło o hotel Castro w Amudarze to zdjęcie poszło
        pzdr
    • Gość: Krystian Re: Castro Beach Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:18
      Cześć,
      ja mam zamiar wybrać się do hotelu Castro Beach.
      Będę wdzięczny za zdjęcia z tego hotelu.

Pozdrawiam
      • Gość: Krystian Re: Castro Beach Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:19
        Oczywiście zapomniałem o mailu:
        krystian7@hotmail.com

Pozdrawiam
        • maryanne69 Re: Castro Beach Hotel 29.08.06, 09:42
          Zastanawiam sie nad Astir Beach, polecasz ten hotel czy raczej nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka