Dodaj do ulubionych

Lindos Princess Beach

10.07.06, 00:33
Właśnie wróciłam, polecam zwłaszcza rodzinom
Czysto, miło, fajne miejsce na wypoczynek z dziećmi (poza plażą-szara, gruby
piach, kamienie i pety), turyści 1/3 polacy, 1/3 niemcy, 1/3 włosi
Wyjeżdżałam z TUI - bez większych zastrzeżeń (te mniejsze to rezydentka:)
Obserwuj wątek
    • marcelus_1 Re: Lindos Princess Beach 10.07.06, 08:45
      Witam,
      wybieram się do tego hotelu w sierpniu i będę wdzięczna za trochę więcej
      szczegółów. Jakie jedzenie? Czy mieliście pokój z widokiem na morze, czy trzeba
      było sie o niego jakoś szczególnie starać? Jak wygląda okolica hotelu, jak
      daleko do jakiejś miejscowości z tawernami, sklepikami, itp. Czy nie było
      kłopotów z podróżą (opóźnienie samolotu)?
      Napisz coś więcej o samym hotelu - jakie pokoje, baseny, czy trzeba toczyć
      bitwy o leżaki.
      Z góry dziękuję za informacje.
      • mk110 Re: Lindos Princess Beach 10.07.06, 09:36
        Polecam stronę
        www.lindosprincess.com/pozdr
        • mk110 poprawny link 10.07.06, 09:39
          www.lindosprincess.com/
      • kasia_ia Re: Lindos Princess Beach 11.07.06, 00:20
        Leżaków raczej pod dostatkiem, jeśli na jakimś miejscu szczególnie Ci zależy
        warto wcześniej zostawić tam ręcznik (np. schodząc na śniadanie)
        Do pokoju z widokiem na morze dopłacałam jeszcze w Polsce.
        Jedzenie w porządku (czuć, że hotelowe, ale zawsze można było coś fajnego
        znaleźć)
        Okolica pusta, ale wesołe życie toczy się w hotelu, po drugiej stronie jakiś
        hotelik, na lewo od hotelu (200m) sklepik, tawerna (sklepiki też w hotelu i na
        przeciwko), polecam wycieczkę do Lindos (pojechaliśmy autobusem, przystanek
        przed hotelem)
        Opóźnien nie było, lotnisko na Rodos byle jakie, więc nawet odsiedzenie godziny
        męczy:/
        Przed Tobą naprawdę sympatyczne wakacje:)
        • marcelus_1 Re: Lindos Princess Beach 11.07.06, 08:17
          Wielkie dzięki za odpowiedź. Napisz proszę jeszcze kilka słów o pokoju, jak
          wyposażony, jak często sprzątany, jak duży? Z jakiego biura byliście?
          • kasia_ia Re: Lindos Princess Beach 11.07.06, 21:25
            Pokoik był całkiem przestronny, czysty, sprzątany codziennie (łącznie ze zmianą
            pościeli), zmiana ręczników plażowych dwa razy w tygodniu. Warto dopłacić za
            widok (pokoje od strony morza mają ładne tarasy).
            Wyposażenie podstawowe meble, toaletka, barek, suszarka)
            Byłam z TUI (chyba jako jedyne sprzedaje ten hotel w Polsce)
            pzdr
            • marcelus_1 Re: Lindos Princess Beach 12.07.06, 08:33
              Jeszcze raz wielkie dzięki. My też jedziemy z TUI, ale w biurze powiedziano nam
              że w przypadku pokoju 2-os. nie ma możliwości wyboru pokoju od strony morza
              nawet za dopłatą. Jak spisało się TUI (jedziemy z nimi pierwszy raz)? Czy na
              plażę konieczne są sandałki i czy da się spacerować plażą dalej niż wzdłuż
              hotelu? Czy możesz napisać jeszcze kilka słów o jedzeniu, przepraszam że tak Ci
              nudzę ale jadę z niejadkiem więc wolę być przygotowana.
              • kasia_ia Re: Lindos Princess Beach 12.07.06, 20:57
                Ja miałam pokój dwuoosobowy z dostawką, więc nie wiem czemu dali Ci taką info
                (może np, nie ma już miejsc?)
                TUI jest chyba najlepszym biurem na naszym rynku (pewnie stąd te ceny:),
                wcześniej też byłam zadowolona, ale rezydentka rzadko obecna i trochę
                niedoinformowana
                Co do jedzenia: są wieczory kuchni regionalnych (grecki, włoski, chiński),
                zawsze udawało mi się skompletować jakiś ciekawy, jadalny zestaw; dla dzieci
                ew, można zaproponowac frytki z czymś, rano np. naleśniczki, brakowało mi tylko
                cieplutkich rogaliczków, raz w tygodniu można zjeść coś w restauracji (ja nie
                poszłam),
                Buty do chodzenia po plaży i do wody BARDZO wskazane!
                Zapomniałam dodac, że jest dużo miłych polaków w obsłudze:)
                • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 13.07.06, 23:46
                  Wlasnie wrocilismy z Lindos Princess Beach.Hotel cudny,jedzenie
                  wysmienite,grzechem jest marudzic-ludzie co Wy jadacie w domu?1/10 z
                  restauracji nie macie na codzien.A co do mojej przedmowczyni,trzeba bylo ruszyc
                  dupsko podejsc do stolu z pieczywem,wyciagnac raczke po rogalika(byly zawsze)
                  przejsc 10 m w lewo,umiescic na tosterze i sobie podgrzac.Sorry za ten
                  sarkazm,ale tylko Polakom ciagle cos sie nie podobalo.Mebelki w pokojach
                  nieodpowiednie,jedzonko niesmaczne,obsluga taka sobie.Wstyd nam bylo za
                  gburowatych rodakow.Rezydentce wspolczuje,animatorce Polce rowniez.Podziwiam je
                  za cierpliwosc z jaka znosily chamstwo i brak kultury wiekszosci osob.No bo
                  przeciez placili i sie im wszystko nalezy,po co przy barze powiedziec
                  dziekuje,a dziewczynie z Polski,ktora pracowala zmeczona w barze-trzeba bylo
                  sie uczyc,ps.miala praktyki-studiowala turyst.i gastronomie.Na koniec
                  dodam,mozesz bez obaw jechac do tego hotelu,cudnie polozony,polecam nie tluc
                  sie przepelnionymi autobusami,tylko wypozyczyc na terenie hotelu samochod od
                  przesympatycznego Greka mowiacego po polsku.Hotel super.
                  • marcelus_1 Re: Lindos Princess Beach 14.07.06, 08:04
                    KIWI, dzięki że się odezwałaś, czekałam na Twoją relację. Całkowicie się z Toba
                    zgadzam w kwestii marudzenia i wygórowanych wymagań naszych rodaków. Z Twojej
                    wypowiedzi wnioskuję, że gości z Polski w hotelu jest dużo. No cóż trzeba
                    będzie to przetrwać.
                    Jeśli możesz napisz coś więcej o samym hotelu (położenie, okolica, baseny). Czy
                    plaża faktycznie taka fatalna i czy można robić dłuższe spacery plażą?
                    Co to znaczy, że mebelki w pokojach nieodpowiednie, na zdjęciach wygladały
                    bardzo ładnie. Jakie temperatury, czy jest sens zabierać jakiś sweterek na
                    wieczór?
                    Z góry dziękuję za wszystkie informacje i wskazówki.
                    • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 14.07.06, 09:25
                      Powiem tak,jedyna rzecza jaka nie udala nam sie podczas wyjazdu -to ludzie
                      jakich spotkalismy w hotelu.Na 2 autokary jadace prosto z lotniska wylacznie do
                      nas,nie spotkalismy nikogo z kim mozna byloby sie chociaz zaprzyjaznic.Chodzili
                      z nosem do gory,lub kasowali wzrokiem przy kazdej okazji,ale jak spotkalismy
                      jedna rodzinke podczas zejscia w Dolinie Motyli,to udawali ze sie nie znamy,aby
                      czasem nie trzeba bylo sobie powiedziec dzien dobry.Animatorka z Polski
                      przyjechala 2 dni pozniej,to myslelismy z mezem ze ten rozwscieczony tlum
                      rozszarpie ta biedna rezydentke.Klimaty jakie panowaly opisalam juz
                      wczesniej,spotkalam sie z taka sytuacja po raz pierwszy na wyjezdzie i mam
                      nadzieje,ze ostatni,czego Tobie rowniez zycze.Jesli chodzi o sam hotel-
                      przepiekny.Aluzji dot.mebli nie jestem w stanie pojac do dzis-no comment!Pokoje
                      przedstawione w katalogu wygladaly b.surowo.Po przyjezdzie na miejsce bylismy
                      zaskoczeni pozytywnie.Caly kompleks wygladal gorzej w katal.TUI niz jest w
                      rzeczywistosci.Kompleks cudnie polozony,mielismy pokoj rodzinny na pietrze w
                      pawilonie przedostatnim od morza,skierowanym skosnie.Widok cudny na morze ,plac
                      zabaw ,basen,zjezdzalnie dla dzieci(sa od tego sezonu,nie bylo info o nich w
                      ofercie).Jedzonko pychotka,wybor niesamowity i uwierz,ze kazdy znajdzie cos dla
                      siebie(chociaz nie....hahahah,rogalikow cieplutkich nie bylo hahahahh).Moje
                      dzieciaczki tez sa niejadkami,ale zawsze cos znalazly dla siebie.Na kazdym
                      posilku salatki roznego rodzaju,kilka gat.mies i ryb,owoce morza -
                      malze,krewetki lub osmiornice,kalmary,ciasta,torty i leguminy zaczynaly sie
                      praktycznie juz od sniadania,a konczyly o 24.00 w Main Barze.Warto wczesniej
                      chodzic do restauracji na posilki,potem mozna wejsc na przesilenie,ale jesli
                      trafil sie maly zamet ze stolikiem,obsluga zawsze cos znalazla-ruszali sie jak
                      w ukropie.Studentow z Polski,odrabiajacych praktyke jest ok.20-b.mili
                      ludzie,zaprzyjaznilismy sie z nimi.Pokoje otwierane na karte magnet.,po wyjsciu
                      z pokoju odcinala ona prad,a co za tym idzie klimke,po powrocie goraco-dobra
                      rada-zostawiaj tekture wlozona na miejsce karty,klima bedzie chodzic non stop:)
                      Animatorzy super,zaliczajcie kabarety w wykonaniu wloskiej ekipy-bomba-pierwsze
                      przepuscilismy nie wiedzac jakie dobre.My pozyczylismy sam.na 3 dni i
                      pojechalismy do miasta Rodos,port i Twierdza Joanitow super,do Lindos
                      zajezdzalismy,kiedy tylko moglismy-w dzien i poznym wieczorem-po to aby
                      powluczyc sie po labiryncie uliczek,maja niesamowity klimat,3-ci dzien
                      szalelismy w Aquaparku,rowniez polecam.Juz na samo wspomnienie tego wyjazdu
                      bardzo Ci zazdroszcze,bo wybor hotelu i miejsca trafiony w 100%,chetnie bysmy
                      to powtorzyli :)Plaza nie jest najladniejsza,radzilismy sobie bez specjalnego
                      obuwia,jak takie posiadasz to bierz,a jak nie to na miejscu zadecydujesz czy
                      kupic.W calym kompleksie b. czysto,toalety rowniez,zyczyc sobie takich
                      publicznych u nas.Baw sie wspaniale,zycze Wam udanego urlopu.Jak cos Cie
                      jeszcze trapi -pytaj.
                      • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 14.07.06, 09:31
                        Jeszcze dodam,ze widzialam osoby uprawiajace joging wzdluz plazy,a wiec
                        spacerki dluzsze wchodza w gre.Wieczorki moga sie trafic chlodniejsze,warto
                        zabrac po 1 bluzie z dl.rekawkiem dla kazdego.
                        • marcelus_1 Re: Lindos Princess Beach 14.07.06, 14:45
                          Kiwi, jesteś wielka!!!!! Stokrotne dzięki za wspaniały szczegółowy opis!
                          Zrobiłaś to tak dokładnie, że w tej chwili myślę tylko o tym żeby już tam być,
                          niestety lecimy dopiero 13 sierpnia:(
                          Rozwiałaś wszystkie moje malutkie wątpliwości, teraz mogę już tylko z radością
                          czekać na wyjazd.
                          Jeszcze tylko jedno pytanie - czy loty były o czasie? Dużo się teraz mówi o
                          opóźnieniach samolotów nawet po kilka godzin.
                          Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za informacje. Pozdrawiam
                          • Gość: KIWI Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 14.07.06, 21:20
                            Do ,,aaaaa"-hotel znajduje sie pomiedzy Lardos a Pefki,jesli chodzi o lot-my
                            mielismy szczescie,wylot o 5.20,samolot lecacy 0 5.00 tez na Rodos mial
                            spoznienie 4,5 godz.Polacy lecacy nim dostali od biura ,2 dni po przylocie na
                            wyspe odszkodowanie 60 Eu,got.lub do wyboru wycieczke,samochod albo vougger do
                            wyk.w przeciagu 2 lat na kolejny wyjazd.My na tym zyskalismy lot trwajacy tylko
                            2,5 godz.,poniewaz nasz samolot wracal po pasazerow,ktorzy nie wylecieli o
                            5.00.Mile nas zaskoczyla tak szybka i pozytywna reakcja firmy TUI.Ogolnie
                            wyjazd najlepszy z dotychczasowych,na jakich bylismy.Hotel warty grzechu i tych
                            pieniedzy.
                            • Gość: aaaaaaa do Kiwi IP: *.falkom.pl 16.07.06, 17:10
                              Dzięki, choćpytałam o ten hotel na Krecie - Marina Palace. Niezbyt trafnie
                              sformuowałam pytanie. ;D
                              • Gość: kasia_ia do aaaaaaaaaaaa IP: *.crowley.pl 23.07.06, 12:07
                                Marina Palace jest w Panormo, niedaleko rethymnonu
                                • Gość: aaaaaa Re: do aaaaaaaaaaaa IP: *.falkom.pl 23.07.06, 12:20
                                  Dzięki
                    • Gość: kasia_ia Re: Lindos Princess Beach IP: *.crowley.pl 14.07.06, 19:40
                      Jeśli z jakiś przyczyn nie lubicie towarzystwa polaków, polecam marina palace
                      na Krecie (też w ofercie TUI), są sami niemcy troszkę anglików i francuzów,
                      polaków b. mało, warunki podbne do Lindos Princes, nawet jeszcze ciutkę lepsze
                      (i więcej zieleni na terenie ośrodka).
                      • Gość: aaaaaaa Re: Lindos Princess Beach IP: *.falkom.pl 14.07.06, 20:46
                        W pobliżu jakiego miasta znajduje się ten hotel, bo nie moge go znaleźć w
                        ofercie TUI? Dzięki.
                  • kasia_ia Re: Lindos Princess Beach 14.07.06, 17:23
                    Kiwi, trochę mnie martwi, że "rodacy" nie czytają ze zrozumieniem!
                    Przejrzyj moje posty jeszcze raz i upewnij się czy napewno dobrze je
                    zrozumiałaś i zinterpertowałaś.
                    Rogaliczków (cieplutkich) rzeczywiście troszkę nam brakowało (taka nasza
                    tradycja jedzenia ciepłego pieczywka w wakacje, bo w domu nie mamy:), co do
                    mebelków były śliczne (lubię ten styl)-wyposażenie podstawowe-stół, krzesła,
                    łóżka, toaletka, szafa,bo to był pokój zwykły, a nie apartamnet.
                    Rezydentka odstawiła kilka numerów (np. nie powiedziała ludziom potrzebującym
                    pomocy, że recepcja załatwia leki, więc sami w nocy po nie jechali, udzieliła
                    nieścisłych lub błędnych info w kilku kwestiach np. wycieczek). Animatorzy
                    super (zwłaszcza Włosi), a Sabinę sama broniłam na piśmie przed szalejącymi
                    kobietami. Oj, chyba nie do końca wyluzowałaś na tych wakacjach:)
                    A plaza naprawdę jest ładniejsza i czystsza na Helu (to łatwo zweryfikować).
                    Spróbowałaś potraw serwowanych w hotelu w pobliskich tawernach? Dla 1000 osób
                    nie można gotować jak dla 30 (tak poprostu jest). Ja swoje wakacje w LIndoss
                    uważam za bardzo udane i to chyba najlepsza rekomendacja, może spotkamy się tam
                    za rok:)
                    • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 15.07.06, 10:58
                      Oj,Kasiu,Kasiu,wlasnie,gdyby Polacy wyluzowali,czytali ze zrozumieniem i nie
                      brali zawsze wszystkiego wylacznie do siebie, bylo by o wiele
                      prosciej.Sprostuje jeszcze tylko,ze opisujac niepochlebne wypowiedzi dot.mebli
                      nie wyplynely od Ciebie-ja rowniez tak nie twierdzilam.Przeczytaj prosze
                      dokladniej moja wypowiedz i nie obrazaj sie.Bylam swiadkiem wielu niesmacznych
                      sytuacji w hotelu,podczas jednego spotkania z rezydentka opusicilismy
                      sale,poniewaz nie dalo sie wytrzymac zachowania rodakow wzgl.rezydentki,pomimo
                      tego na szczescie nie przyjechalam z tym wscieklym tlumem ,tylko ze swoja
                      rodzina i uwiez wyluzowalam sie bardziej od Ciebie.Opisuje te sytuacje,poniewaz
                      pierwszy raz na wakacjach spotkalam sie z takim zachowaniem,zaszokowalo nas
                      to,poniewaz nie jestesmy obojetni na chamstwo skierowane wobec innych.Nie
                      jestem drobiazgowa,a na wczasy jade po to aby sie dobrze bawic a nie narzekac,
                      powod ku temu zawsze sie znajdzie.Bawilam sie wspaniale,czego reszcie rowniez
                      zycze :P
                  • Gość: gaja Re: Lindos Princess Beach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.06, 11:37
                    Dzień Dobry KIWI!
                    Wybieramy się do Lindos Princess z rodziną. Najpierw leci moja córka z rodziną
                    i przyjaciółmi. każda z par ma 1,5 roczne dziecko. Czy możesz powiedzieć, która
                    strona bungalowów ( patrzą od strony morza ) ma cień po południu. jest to dla
                    nas bardzo ważne, bo są tam ciężarne Panie i zależy im na cienistej stronie.
                    Czy w pokojach są czajniki, czy lepiej wziąść swoje, by maluchom zrobić nad
                    ranem Kaszkę?
                    Poza tym z Twojej wypowiedzi wynika, że wybór nasz był trafiony i o to chodziło.
                    Pozdrawiam!
                    Gaja
                    • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 16.07.06, 19:25
                      W waszym przypadku wchodzi w gre lewa strona(patrzac od strony morza)z tarasami
                      usytuowanymi od strony basenow,mielismy taki pokoj.Super pokoje sa w bud.nr
                      8.Czajnikow nie ma chyba ze wzgl.all incl.top.Ludzie podchodzili do barow z
                      but.dla dzieci i tam lano im goraca wode,ale wygodniej jest chyba zabrac swoj
                      czajnik.
                      • Gość: gaja Re: Lindos Princess Beach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.06, 08:49
                        Dzień Dobry KIWI,
                        dziękuję za pomoc. Rozumiem, że w razie braku pokojów rodzinnych od strony
                        basenu, mogą być pokoje po lewej stronie z widokiem na pola( czyli patrzac od
                        morza za basenami ).
                        Ale oczywiście będziemy prosić w budynku 8.
                        My lecimy z TUI, ale tylko w katalogu Orbisu był panoramiczny widok hotelu.
                        Pozdrawiam!
                        Gaja
                        • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 17.07.06, 09:40
                          Gaju,zle mnie zrozumialas.Tylko pokoje na lewym ramieniu z widokiem na
                          baseny.Jezeli widok na pola i boiska, to macie sloneczko po poludniu.
                          • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 17.07.06, 09:50
                            Jeszcze raz sprubuje wytlumaczyc.Stojac na plazy widzimy pawilony(lewa str.)
                            baseny(srodek),pawilony(prawa str.)Wszystkie pawilony maja tarasy usytuowane z
                            obu swoich stron,w zaleznosci od ich polozenia na baseny lub laki.Wybierajcie
                            pawilony ze str.lewego ramienia z widokiem na baseny.Bud.8 jest fajnie
                            polozony.Jest mniej wiecej posrodku kompleksu,oddalony od amfiteatru(glosno
                            wieczorami)i main baru(muzyka).Troszeczke sie zagubilas,wysle Ci stronke ze
                            zdjeciami hotelu,moze teraz bedzie Ci latwiej :)))
                            www.lindosprincess.com/
                            • Gość: kaska.p Re: Lindos Princess Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:45
                              wlasnie wrocilam wczoraj z lindos princess i trzeba przyznac ze hotel godny
                              polecenia
                              • Gość: martin1 Re: Lindos Princess Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:52
                                Czy byaś z dziećmi? Chciabym dowiedzieć się coś więcej o polskich animatorach.

• Gość: Gaja Re: Lindos Princess Beach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.06, 14:09
                              KIWI,
                              serdeczne dzięki. Łopatologia praktyczna jest skuteczna.
                              Ale nawet w TUI nie bardzo wiedzieli, które nam rezerwować.Córka nie chciała
                              rezygnować, kolezanka też, a rezerwacji dokonywano bardzo wcześnie.
                              Z własnego doświadczenia wiem, jak ważne jest usytuowanie pokoju w upalnym
                              słońcu.
                              Służę radą i wskazówkami na podstawie wlasnych podrózy, a zaliczyliśmy
                              właściwie cały basen M. Śródziemnego wielokrotnie. Został nam Rodos właśnie.
                              Pozdrawiam!
                              Gaja
                              • Gość: kiwi Re: Lindos Princess Beach IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 17.07.06, 14:26
                                Bez obaw.Dokonaliscie trafnego wyboru co do miejsca i hotelu.Po powrocie napisz
                                czy wrociliscie zadowoleni i podzielcie sie spostrzezeniami.Bawcie sie
                                dobrze.Pozdrawiam,zycze udanych wakacji.
                                • daniel_kaczmarczyk Re: Lindos Princess Beach 17.07.06, 14:52
                                  a jak tu wygląda sprawa plaży? Rozumiem , że jest kamienista i dziecko na niej
                                  nie poszaleje ?
                                  • Gość: KIWI Re: Lindos Princess Beach IP: 83.238.70.* 17.07.06, 20:10
                                    Zwirowa-miejscami pojawiaja sie kamienie.Badzmy szczerzy-Tunezja i Djerba to
                                    nie jest.Ale tyle atrakcji dla babli jest na terenie hotelu,ze wiekszosc dzieci
                                    zapomina o plazy :)My bralismy jednak udzial w konkursie rodzinnym na
                                    zbudowanie najpiekniejszego zamku z piasku i co?....Zajelismy 1 miejsce wraz z
                                    rodzina z Niemiec...... a wiec jednak mozna :))))
                                    • Gość: Waldi Re: Lindos Princess Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:41
                                      Hej
                                      Juz . po ostatnich negatywnych opiniach o Nana Beach , chyba mnie namówiliście
                                      na zmianę na Lindos Princess Beach. Proszę o info : jak rzeczywiście wygląda
                                      plaża ? Rozumiem że jest żwirowo-kamienista i nie będę mógł puścić 11
                                      miesięcznego dzieciaczka na czworaka ? Jak z ALL ? Obowiązuje na plazy? Co
                                      uzupełniają w minibarkach? Ile się idzie do Lindos i Lardos ?
                                      • Gość: kasia_ia Re: Lindos Princess Beach IP: *.crowley.pl 24.07.06, 12:16
                                        Będzie mógł poczworakować (ale będzie po tym szary:), problemem będzie
                                        temperatura piasku, która chyba w dzień uniemożliwia takie spacerki, na plaży
                                        nie ma barku jest obok, bardzo przyjemny z widokiem na morze, można zjeść tam
                                        lunch, all incl. obejmuje w zasadzie chyba wszystko, barek uzupełniany co drugi
                                        dzień. Dla maluchów masz dwa brodziki, zjeżdzalnie itp. jest też chyba
                                        piaskownica na placu zabaw (ale nie pamiętem)
                                        • Gość: gaja Re: Lindos Princess Beach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.06, 08:24
                                          Wazne,
                                          na stronie hotelu ( strona niestety z 2005 r. poza cenami na 2005 ) znalazłam
                                          informację. że bufet dla dzieci płatny dodatkowo.
                                          Czy ktoś zwrócił uwagę na koszt tej dopłaty/
                                          Gaja
    • mima30 Co z zakupami dla dzieci ??? 21.07.06, 14:22
      Czy w pobliskim sklepie mozna kupic pampersy i słoiczki? Czy w hotelu sa dyżury
      lekarza?
      • Gość: ianna Re: Co z zakupami dla dzieci - IP: 213.17.162.* 02.08.06, 13:24
        Podbijam bo jestem żywotnie zainteresowana odpowiedzią
        • Gość: kiwi Re: Co z zakupami dla dzieci - IP: 83.238.70.* 02.08.06, 14:21
          Niestety nie moge Wam pomoc,jesli chodzi o zaopatrzenie w tego typu
          asortyment.Mam dzieci starsze i nie zwracalam uwagi na rzeczy dla niemowlat.Na
          terenie hotelu widzialam pokoj pierwszej pomocy ale na szczescie nie musielismy
          korzystac z pomocy lekarskiej i nie wiem jak to wyglada w praktyce.
    • Gość: Gajowy Re: Lindos Princess Beach IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.06, 14:53
      Też wróciłem z tego hotelu. Jest to bardzo dobry hotel dla rodzin z małymi
      dziecmi, dla reszty te dzieci mogą być trochę "męczące" a rodzice są też mało
      odpowiedzialni. Był spory tłok na leżakch i trzeba było sobie wcześnie
      rezerwować , jak ja szedłem ok ósmej to juz nie było w czym wybierać, a
      wcześniej nie chciło mi się wstawać. Bardzo dobrze zorganizowana animacja i
      występy kabaretowe przez włoską grupę animacyjną. Warto uczestniczyć.
      Byłem tam z TUI , biuro bez zarzutów co do rezydentki też nie mam zastrzeżeń
      gdyż nie miałem problemów które musiała by rozwiązywać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka